2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

Selam kızlar;
Ben de bebişimi aldım kucağıma... Çok şükür sağlıklı...37+6 da 22 haziran da genel anestezi-sezeryan ile doğdu.Allah bekleyen herkese kolay doğumlar,sağlıklı bebekler nasip etsin,darısı başınıza...

maşallah maaşallah Rabbim analı babalı büyütsün.. darısı başımıza az kaldı opuyorumnanaktan

gözünaydın canım allah analı babalı büğütsün bebeğini
sağlıkla kavuşmuşsun bahtı güzel olsun meleyinin inşallah
a.s.a.s.

maşallah canım
allah analı babalı sağlıklı hayırlı uzuzn ömürler verisn bebğine
güzel dileklerin için teşekkür ederiz

gözunaydın canım allah analı babalı buyutsun darısı basımıza

hepinize çok teşekkür ederim kızlarrr allah sağlıkla sıhatle sizlerinde başına inşallahh:Saruboceq:

canım gözün aydın allah ananlı babalı büyütsünn

papaetland-jasmin-confuse gözünüz aydın kızlarrrrrrr Analı babalı sağlıkla büyüsün kuzularrr bahtları açık olsunnnnnnna.s.a.s.a.s.
kuzucuklara maşallahh

darısı bizlerin başına inşallahhh:Saruboceq::lepi:

Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün bebişiniii, nazarlardan saklasınnnnn Güzel dileklerin icinde teşekkür ederis, darısı basımıza insallah :Saruboceq: :teytey: a.s.

kızlar gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün. aranızda olamıyorum fakat arada sıra forumu okuma fırsatı bulabiliyorum.allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın hepinizi öpüyorum bye

ipeğimu selsin
allah analı babalı büyütsün maşallah selsin sen bayağı sesisiz oldu hiç haberim olmadı.
doğum hikayerliniz bekliyoruz inşallah

[çok sağolun.darısı sizlerin başına

confuse-papetland-jasmin hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün

yeni doğum yapan anneler gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş

canım , Allah uzun ömürler versin bebişine :Saruboceq:
darısı bizlerin başına :asigim:

gözün aydın canımm..
maşallah meleğine..
Rabbim hayırlı ömürler versinnnnn :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…