2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

ipekpamuğu,selsin,dilara,jasminciğim,papetlant,hürrem,eyitkener,confuse gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
benim de kızlarımı evimize getirmeye az kaldı yarın beslemeye çağırdılar beni bir hafta sonrada evimizdeler allahın izniyle çok heyecanlıyım sanki yeni doğum yapacak gibiyim çünkü ilk kez onları kucağıma alacağım çokda mutluyum

ipekpamuğu,selsin,dilara,jasminciğim,papetlant,hürrem,eyitkener,confuse gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
benim de kızlarımı evimize getirmeye az kaldı yarın beslemeye çağırdılar beni bir hafta sonrada evimizdeler allahın izniyle çok heyecanlıyım sanki yeni doğum yapacak gibiyim çünkü ilk kez onları kucağıma alacağım çokda mutluyum

çok teşekkür ederim canım.sende inşallah biran önce kızların ile evine gelirsin.doyamıyorsun kucağına almaya

sanem81 bebegini saglıkla buyut canım..tebrikler..

ve listemiz..

277g.jpg

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlarr darısı diğer arkdaşların başına inşallahh:nazar::1hug:

eyetkiner sanemm confuse allah analı babalı büyütsün kızlarr maşalalh kuzucuklara:nazar:

Kıslar Allah analı babalı büyütsün süper ya 41 kere maşallah hepsine ne güsel çok sevindim opuyorumnanaktan

Karenciğim tablo güncellemesinde bir daha ki sefere benim eksik bilgileri de tamamlarsan sevinirim...Oğlumun adını Kemal Deniz koyduk...Doğum kilosu 3570 gr.boyu 51 cm...Teşekkürler...
Tebrik eden arkadaşlar; hepinize ayrıca teşekkür ediyorum...Darısı bekleyenlerin başına...Kolaylıkla,sağlıkla inşallah...

KIZLAR MERHABA ben doğumumu yaptım sağllıkla aldım kucağıma meleğimi :nazar::nazar::nazar::nazar:darısı başınıza

meleğim 23.06.2009 DA DOĞDU. EPİDURAL SEZERYAN. 37+5 de...adı İREM....3780 gr 51 cm meleğim. :nazar::nazar::nazar::nazar:

KIZLAR MERHABA ben doğumumu yaptım sağllıkla aldım kucağıma meleğimi :nazar::nazar::nazar::nazar:darısı başınıza

meleğim 23.06.2009 DA DOĞDU. EPİDURAL SEZERYAN. 37+5 de...adı İREM....3780 gr 51 cm meleğim. :nazar::nazar::nazar::nazar:

allah analı babalı büyütsün cnm :nazar:darısı başımıza inşallah

Akdascımmm hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsünnn iremini :1hug: 41 kere masallahhh ne güselll topalak dogmus kuzuuu, darısı bsımıza insallahhh :nazar: :Saruboceq:

kısslar yrn kontrole g,decem daha doğrusu kendime sit. hastane araştırıyorum yrn ilk defa giddecem 37 haftadayım sezeryan olcam peki çatı muayinesi yapılıyomu sezeryan olacaklarda doğum yapanlar yardımcı olabilirmiopuyorumnanaktan

birlikte çıktığımız bu yolculukta bizleri sollayıp bebişlerinize kavuştunuz allah hepinizin mutluluğunu daim etsin hepinizinde gözü aydın
büyüğünden küçüğüne hepside çok şekerler hepsine ayrı ayrı maşallah
eh tabikide darısı bizim başımıza siz böle aceleci olunca biz dahada sabırsızlanıyozzz

X