2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?

huriş 2. çekiliş ne zaman? sabırszlanıyorum, hadi biran önce belli olsun. ha bu arada yanlış hatırlamıyorsam filiz de gireceğini belirtmişti diğer topikte.

ben aldım gönderdim çiçeğimmmm inşallah yakışıklımın hediyesi yarın eline geçecekopuyorumnanaktan

bakalım kuzum beğenecek miiiiiiii:kedi:

keşke biri bana haber verseydi telefonum var bi çoğunuz da msn de var............ama ihtiyaç duyulmamış demek ben bu topiğe uzun zamandır yazıyorum katılmak isterdim

keşke biri bana haber verseydi telefonum var bi çoğunuz da msn de var............ama ihtiyaç duyulmamış demek ben bu topiğe uzun zamandır yazıyorum katılmak isterdim

böylee düşünmee canım yaa herkes işi gücü aklı yerinde değil çekilişi aceye geldi sadece sen değilsin bi çok kişi katılamadı veya sonradan fark etti bizde 3 gün dolunca fazla uzamadan alınsın çekiliş yapılsın denildi bak 2. parti çekilişi olacakk hemen kendini geri çekmeee:teselli:

burda üzülcek bişi yok melek....ikinci tura katıl istersen...hiçbirşey için geç değilyerimsenibenbu topiğe uuzn süre yazan tek sen değilsinnaniknanikhepimiz hergün giriyoruz canım..kasti bişi yok yani...gören katılıyor...buyur istersen sen de katılll...:içelim:

Bende katılıyorum 2. çekilişe aramızda karar verelim 2. grup olarak hediyeleri alıp yollayalım yada aramızdan birisi kura çeksin bize yazsın inanmıcak değilizya

Bende katılıyorum 2. çekilişe aramızda karar verelim 2. grup olarak hediyeleri alıp yollayalım yada aramızdan birisi kura çeksin bize yazsın inanmıcak değilizya

ooo adaşımmmm:sm_cool:nerlerdesinnn yaaa....katıl tabiki cicim özledim seni alkisalkisalkis

çok iyi bi fikir olmuş
keşke daha önce görseydim daha bu gün gördüm

melek canım üzüldüm bak şimdi
bende vardı telefonunda msn de hiç aklıma gelmedi inan

2. tur a katıl sende canım Şeniz
ayy bende mi bidaha katılsam ne 2. tura:kedi:
çok seviyorum hediye almayıda vermeyide napiimmmmmmzemuszemus:lepi:

2. turda
Ben
beyaz melek
nur84
filiz111
olanlar bunlar kura yapalımmı aramızda melek sen kağıtlara yaz çek istersen kime kim çıktı söyle canım ona göre yapalım hediyeleşmemizi

ben diloş ve huri haricindekilere bu konuda çok kırgınım arkadaşlar
çekilişte adımı yazdırmama rağmen arada kaynamıştı
sonuca aynı gün bende baktım ve huricim arada kaynadığını söyledi
diloşla beraber böle olmaz tekrar çekelim dediler ama ben kabul etmedim çünkü bi çoğunuz değişmesin böyle kalsın dediniz
kimse beni düşünmedi buyüzden bu konuda kırgınım sizlere
biz temmuz anneleri olarak bir bütündük
çekilişte bi bütün olmalıydı
bi benim için değil ama bütün ttopik beklenebilirdi
nevardı yangından mal kaçırır gibi 3 güne sığdırdınızki
sonuçta en uzakta olana bile kargo 2 günde teslim ediliyo hediye alımınıda katarsak son bir haftamız kalabilirdi ama daha ayın yarısındayız
bence çok bencillik ettiniz
üzüldümmmmm

Son düzenleme:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…