- 27 Ağustos 2009
- 469
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi nesquik_24
canım mesajını aldım ama ben yeni olduğum için sana geri dönemedim yani 50 mesajı daha dolduramadım sen bana mail adresini özel den yazar isen sevinirimayışığı canım sana özelden mesaj attım.adresin için telinide yazarsan sevinirim
huriş 2. çekiliş ne zaman? sabırszlanıyorum, hadi biran önce belli olsun. ha bu arada yanlış hatırlamıyorsam filiz de gireceğini belirtmişti diğer topikte.
çok iyi bi fikir olmuş
keşke daha önce görseydim daha bu gün gördüm
keşke biri bana haber verseydi telefonum var bi çoğunuz da msn de var............ama ihtiyaç duyulmamış demek ben bu topiğe uzun zamandır yazıyorum katılmak isterdim
keşke biri bana haber verseydi telefonum var bi çoğunuz da msn de var............ama ihtiyaç duyulmamış demek ben bu topiğe uzun zamandır yazıyorum katılmak isterdim
Bende katılıyorum 2. çekilişe aramızda karar verelim 2. grup olarak hediyeleri alıp yollayalım yada aramızdan birisi kura çeksin bize yazsın inanmıcak değilizya
çok iyi bi fikir olmuş
keşke daha önce görseydim daha bu gün gördüm
ben diloş ve huri haricindekilere bu konuda çok kırgınım arkadaşlar
çekilişte adımı yazdırmama rağmen arada kaynamıştı
sonuca aynı gün bende baktım ve huricim arada kaynadığını söyledi
diloşla beraber böle olmaz tekrar çekelim dediler ama ben kabul etmedim çünkü bi çoğunuz değişmesin böyle kalsın dediniz
kimse beni düşünmedi buyüzden bu konuda kırgınım sizlere
biz temmuz anneleri olarak bir bütündük
çekilişte bi bütün olmalıydı
bi benim için değil ama bütün ttopik beklenebilirdi
nevardı yangından mal kaçırır gibi 3 güne sığdırdınızki
sonuçta en uzakta olana bile kargo 2 günde teslim ediliyo hediye alımınıda katarsak son bir haftamız kalabilirdi ama daha ayın yarısındayız
bence çok bencillik ettiniz
üzüldümmmmm