2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?

kikoşumm sen ismini yazdırdınmı ya yoksa biz unuttukmuuu güzelim gel daha alınmadı bişeyler tekrar düzenleriz yeterki aramızda ol Şeniz

kızlarrr o zaman şöyle bir karar aldık kikole yim beklemede....eğer yılbaşı çekilişine katılmak isteyen olursa katılabilir ...ikinci parti çekilişi yapılacaktır...kikole yin isteği doğrultusunda ikinci partiye karar kılındı.tekrar çekiliş olmayacaktır

evet kızlar çekiliş bozulmasın istedim
tekrar katılmak isteyen olursa yeni bi liste yaparız 2. parti çekilş olur

peki kızlar miktar konusunda ortak karar alındımı.birde bebekler içimi alınıcak.yoksa herkes ne isterse kime isterse onamı alınacak.

peki kızlar miktar konusunda ortak karar alındımı.birde bebekler içimi alınıcak.yoksa herkes ne isterse kime isterse onamı alınacak.

canım miktar derken en fazla 50 ytl kadar bu sana bağlı ister 30 ister 40 ytlik bişey alırsın birde hediye alımı sana ait yani ister kendisine ister eve ister bebişe bişey alırsın şöylede olur 15 yt çocuğa oyuncak 20 ytl eve hediye 15 ytl kişiye bi hatıra bişey alırsın yani bu tamamen sana kalmış bişey limit en fazla 50 ytl istediğin gibi kullanırsın yanii

öhö öhöhöö..

sonuclar guzel ciceks ve nesquik yaklaşın yamacıma bakalım:=)) nesquikçim bana adresini telini yolla canım..

Süperrr, karenim adresini hemen yolla canım :) serra sultana ne alsak ne alsakkkkkk ay heyecan katalım biraz.oğlumda çok sevindi bu arada bilemiyorum yani, direkt oğluşu mu yollasam ama sonra geri alırım hee kaydirigubbakcemile3

bi yandan da çekilişi izliyorum süpersin hurişim kafan da tam gözükseydi tam süper olacaktı:lepi:

ellerine sağlık canımopuyorumnanaktanipeğimide öpüyorumopuyorumnanaktan

evet çiçeğim adresini gönder bana hayatımzemuszemus
yakışıklıma ne alsam acabaaaaaCADIARZU
düşünmeye ve araştırmaya başlayayım hemenzemuszemus

stellacım seninlede özelden iletişim kurarız artıkŞeniz

Tamam demet teyzesi, valla güzel oldu bu ya :) hem güzel bi hatıra kalmış olacak,ilerde anlatırız biz teknolojik anneler böyle böyle yapmıştık diye :))
yada katılmak isteyen olursa diloşun dediği gibi tekrar çekilir ama yarına kadar belirlensin çünkü biz adresleri alıp veriyoruzs yanın ben ipeği doktora çıkartıcam hediyemi almayı düşünüyorum ..bir an önce noktayı koyunda bilelim...

Yok huricim adresleri atıyoruz şimdi, daha değiştirmeyelim ellerine sağlık uğraştın valla bunu anca sen yapardın sağol canımın içi opuyorumnanaktan

oy bana topiğin en yakışıklısı çıkmış cok sanslıyım cok .selsincim bana adresini özelden yazarsın tabiki telini de .

huricim elinr sağlık güzel olmuş
ya değiştirmeye gerke yok okadar uğrasmısın ,yeni gelen arkadaslarda birbirleriyle eslesir
bende bu cumartesi alacağım inş hediyemi .enazından şimdi kız mı erkek mi olduğu belii onba göre alacağız hediyelerimizi .bir daha cekiliş olursa uzar

diğer topiklerden hediyeleşen olmuş resimlerini de koymuşlar...isteyen koyar canımcım..hele bi hediyelerimizi alalım da ...

hahayt videomu yeni izledim baştan sona ..güzel olmuş izmirdekiler birbirine çıkmış.....
hoş olmuş ya ...2. parti bakalım noılcak...
kikoleyim
nur84
aslında bi yerlerde hüzüzn yılı var hüç gelmiyor zilli melek var...

ayışığı canım sana özelden mesaj attım.adresin için telinide yazarsan sevinirim

geçmiş okudum tamam anladım en fazla 50 ve bölüşerek anneyede hediye alabiliriz:)) geç oldu ama güç olmasın malum emziriryorumm

X