- 18 Aralık 2008
- 2.923
- 0
-
- Konu Sahibi nesquik_24
2. turda
Ben
beyaz melek
nur84
filiz111
olanlar bunlar kura yapalımmı aramızda melek sen kağıtlara yaz çek istersen kime kim çıktı söyle canım ona göre yapalım hediyeleşmemizi
ikinci tura katılacakların içinde benimde ismim vardı ama şuan burada ben kendi ismimi göremiyorum????????
ben diloş ve huri haricindekilere bu konuda çok kırgınım arkadaşlar
çekilişte adımı yazdırmama rağmen arada kaynamıştı
sonuca aynı gün bende baktım ve huricim arada kaynadığını söyledi
diloşla beraber böle olmaz tekrar çekelim dediler ama ben kabul etmedim çünkü bi çoğunuz değişmesin böyle kalsın dediniz
kimse beni düşünmedi buyüzden bu konuda kırgınım sizlere
biz temmuz anneleri olarak bir bütündük
çekilişte bi bütün olmalıydı
bi benim için değil ama bütün ttopik beklenebilirdi
nevardı yangından mal kaçırır gibi 3 güne sığdırdınızki
sonuçta en uzakta olana bile kargo 2 günde teslim ediliyo hediye alımınıda katarsak son bir haftamız kalabilirdi ama daha ayın yarısındayız
bence çok bencillik ettiniz
üzüldümmmmm
diloşla beraber böle olmaz tekrar çekelim dediler ama ben kabul etmedim çünkü bi çoğunuz değişmesin böyle kalsın dediniz
sonuçta en uzakta olana bile kargo 2 günde teslim ediliyo hediye alımınıda katarsak son bir haftamız kalabilirdi ama daha ayın yarısındayız
üzüldümmmmm
o zaman son durum şöyle oldu
ben gaydin58
beyaz melek
nur84
filiz111
nnuris
kikoleyim senide yazıyorum tatlım aramızdasın biz bir bütünüz unutmaopuyorumnanaktan
üzüldümmmmm
hehe ben karışmam kikoleyimin gazabından korkuyorum..
o ne derse odur ben o günden beridir söylüyorumgel ikinci partiye diye...
gaydin58
beyaz melek
nur84
filiz111
nnuris
kikoleyim
hadi ben çekildim kenara...oldu bir yanlışlık ablam beni affetti biz o konuyu kapadım neticede oda çok büyütmüyor aslında sadece kırgınlığını dile getirdi...
ona bakarsanız ebush var belçikada kız ne kadar hevesliii idi oda yazılmıştı sonra üzüzlerek çıktığını söyledi ..kime çıkacaksam yük olmak istemem ben belçikadayım dedi ..nouda hiç düşünmedik...
ama işte oluyor böyle...ne kadarda kaderimiz aynı isede karakterlerimiz farklı olabiliyor....
kikoleyim katılıyor...bizi sevdiği için...valla katılmazsa bidaha ona soru sormam bana yaptığı yorumlarada :1closedeyes: yaparım hahhh
üzüldümmmmm
bence kırgınlığa gerek yok çok heveslendik bazılarımız sabırsızlandı birde belki uygun olmayan vardır diye ısrarcı olunmdı gibi ama siz bizden öncccceee vardınız topiğe sahip çıkalım küsmeyelim olmaz mıııı
ya yanlış anlaşılmasın ama ne kadar büyütüldü bir çekiliş ya....
ben değişmesin dedim çünkü kendimce sebebim tanımadığım kişilerden hem adresimi paylaştım hem adres aldım....ve bana çıkan üyenin yaşını ve kilosunu dahi öğrenmiştim arkadaşın...ben gibi diğer üylerde aynı kanaattedirler....altı üstü hediye ya ne alınırsa ve ayrım olarak neden düşünülüyorki sonuçta kime ne kim çıkacağı çekilişte çıkıyor...valla kimse kusura bakmasın kikoleyim senin için demiyorum yavruşkam ama alınan arkadaşlar için diyorum biz adres verdik ve paylaştık değişmesi sorun olurdu...katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz bu kadar abartılmasın yani...
ve sende katılıyosun kusura bakma...huriden rica edicem çeksin senide çekilişte...sen de kusura bakma emri vaki oalcak :):)):):): bal gibide aramazıdasın valla bırakmammm mucuksssss
ilahi nesquik , nasıl bi güvensizlik bu böyle ..tanımadığın kişilerden adres alsan neeee almasan ne , kim naapsın adreslerimizi , ne olabilir ki , bomba mı koyup yollacayak insanlar , ya da ne biliim başka şey .. buradaki insanlarla adresini paylaşmayla ilgili bu kadar tedirginliğin vardıysa böyle bi organizasyona katılmamalıydın bence ..
böyle yazman rahatsız etti beni ,
yeniden çekliş olsa bi kişi daha senin adresini öğrenecek , yani ilk olanından şüphe duymuyosun da adresini öğrenecek ikinci kişi mi tedirginliğe gark ediyor seni .. ben ipeğimu olsun karen81 olsun banka hesaplarına varıncaya kadar aldım zamanında siparişlerim için , değil adres .. hiç bi sorun olmadı , bu tamamen güvenle alakalı bence ..