2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?

kikoleyim kırılma canım bizde 2. grup olalım çekiliş yapalım hediyeleşelim
olmuş bi kere zamanında ulaşsın diye yaptılar sanırım kaydirigubbakcemile5

2. turda
Ben
beyaz melek
nur84
filiz111
olanlar bunlar kura yapalımmı aramızda melek sen kağıtlara yaz çek istersen kime kim çıktı söyle canım ona göre yapalım hediyeleşmemizi

ikinci tura katılacakların içinde benimde ismim vardı ama şuan burada ben kendi ismimi göremiyorum????????

ikinci tura katılacakların içinde benimde ismim vardı ama şuan burada ben kendi ismimi göremiyorum????????

canım ben yazdım bildiklerimi tamam senide ekliyoruz zaten varmışsın yarın bi araya gelelim bir kişi evde kura çeksin foruma yazsın kim kime çıktıysa kabulümüz olur yalan söylicek halimiz yokya dimi ama kaydirigubbakcemile3

o zaman son durum şöyle oldu
ben gaydin58
beyaz melek
nur84
filiz111
nnuris
kikoleyim senide yazıyorum tatlım aramızdasın biz bir bütünüz unutmaopuyorumnanaktan

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kikoşummm canım değişmesin diyenlerin içinde bende vardım ama huriş çekilişi yapınca diloşun bi fikrini yazmıştı orda iki elimle kağıtları çekip orda çıkan isimlerde birbirine hediye alabilir diye.Huriş ben kendime göre yaptım ama diloş şimdi fikir verdi böylede yapabilirim isterseniz dedi, ben ona yapmıştım yorumu canım değişmesin kura şekli diye :çok üzgünüm: alınma sakın seni çok seviyorum üzüldüm yazını görünce :1hug:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2::asigim:a.s.

o zaman son durum şöyle oldu
ben gaydin58
beyaz melek
nur84
filiz111
nnuris
kikoleyim senide yazıyorum tatlım aramızdasın biz bir bütünüz unutmaopuyorumnanaktan

canımmm çok saol ama ben gerçekten katılmak istemiyorum bu sizinle alakalı değil sakın yanlış düşünmeyin
inan çok kırıldım ve canım yandı
hevesimde kalmadı çok soğudum
uzamasınıda istemiyorum siz lütfen yapın tekrar

bu yazını yeni görüyorum , hatta öyle yoprumların yapıldığını dahi bu mesajınla öğrenmişm oldum .. inan ben iptal edilir heralde diye düşünmüştüm ve öyle olsun da isterdim , bu yüzden hala da isterim hatta .. bir kişi dahi unutulup dışarıda kalacaksa , gerekirse hediyeler alınmış olsun yeniden yapılmalı , bana göre tabi bu .. ama ben yüksek sesle yazmadım burada yeniden çekilsin diye , heralde yenilenir bi daha benim çıkıp da yazmam yanlış anlaşılabilir , nihayetinde benim hediye alacağım kişi kendince kırılabilir-bozulabilir diye düşündüm ..
kaç gündür aktif bi şekilde burada bulunamadığımdan dikkat edersen bizim diğer topikte hazır hurişi bulmuşken sordumçekiliş ne alemde yenilenecek mi diye ..
senin böyle düşünmene ve üzülmene ben çokkkkk üzüldüm ..kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok durduk yere , bi düşüncesizlik oldu , göremedik belki bi çoğumuz..
aman çok uzadı deme de sakın , yenilensin çekiliş ve ben senin de aramızda olmanı istiyorum:1hug:

ya yanlış anlaşılmasın ama ne kadar büyütüldü bir çekiliş ya....

ben değişmesin dedim çünkü kendimce sebebim tanımadığım kişilerden hem adresimi paylaştım hem adres aldım....ve bana çıkan üyenin yaşını ve kilosunu dahi öğrenmiştim arkadaşın...ben gibi diğer üylerde aynı kanaattedirler....altı üstü hediye ya ne alınırsa ve ayrım olarak neden düşünülüyorki sonuçta kime ne kim çıkacağı çekilişte çıkıyor...valla kimse kusura bakmasın kikoleyim senin için demiyorum yavruşkam ama alınan arkadaşlar için diyorum biz adres verdik ve paylaştık değişmesi sorun olurdu...katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz bu kadar abartılmasın yani...

ve sende katılıyosun kusura bakma...huriden rica edicem çeksin senide çekilişte...sen de kusura bakma emri vaki oalcak :):)):):): bal gibide aramazıdasın valla bırakmammm mucuksssss

hehe ben karışmam kikoleyimin gazabından korkuyorum..
o ne derse odur ben o günden beridir söylüyorumgel ikinci partiye diye...
gaydin58
beyaz melek
nur84
filiz111
nnuris
kikoleyim

hadi ben çekildim kenara...oldu bir yanlışlık ablam beni affetti biz o konuyu kapadım neticede oda çok büyütmüyor aslında sadece kırgınlığını dile getirdi...

ona bakarsanız ebush var belçikada kız ne kadar hevesliii idi oda yazılmıştı sonra üzüzlerek çıktığını söyledi ..kime çıkacaksam yük olmak istemem ben belçikadayım dedi ..nouda hiç düşünmedik...
ama işte oluyor böyle...ne kadarda kaderimiz aynı isede karakterlerimiz farklı olabiliyor....

kikoleyim katılıyor...bizi sevdiği için...valla katılmazsa bidaha ona soru sormam bana yaptığı yorumlarada :1closedeyes: yaparım hahhh

kikoleyim katılıyor...bizi sevdiği için...valla katılmazsa bidaha ona soru sormam bana yaptığı yorumlarada :1closedeyes: yaparım hahhh

bak gelmeyeyim orayaklava:
bana ha yorum ve cevap vermeyeceksin hemiiiiiisositososito
kudurturumda açtırırm yine ağzını ona göre bak:jeyyar:

sana katılıyorum çekiliş için acele edilmiş bence de daha yeni yıla çok var hem 2 ocakta ulaşsa elimize ne olur ki ne farkeder.....
neyse olan olmuş öyle uygun görmüşler bende dün gördüm
neyse daha fazla yorum yapmaya gerek yok

bence kırgınlığa gerek yok çok heveslendik bazılarımız sabırsızlandı birde belki uygun olmayan vardır diye ısrarcı olunmdı gibi ama siz bizden öncccceee vardınız topiğe sahip çıkalım küsmeyelim olmaz mıııı

yok canım ya küsülcek bi mevzu değil aslında ama pek duyulmadı neyse uzatmaya değmez

ilahi nesquik , nasıl bi güvensizlik bu böyle ..tanımadığın kişilerden adres alsan neeee almasan ne , kim naapsın adreslerimizi , ne olabilir ki , bomba mı koyup yollacayak insanlar , ya da ne biliim başka şey .. buradaki insanlarla adresini paylaşmayla ilgili bu kadar tedirginliğin vardıysa böyle bi organizasyona katılmamalıydın bence ..
böyle yazman rahatsız etti beni ,
yeniden çekliş olsa bi kişi daha senin adresini öğrenecek , yani ilk olanından şüphe duymuyosun da adresini öğrenecek ikinci kişi mi tedirginliğe gark ediyor seni .. ben ipeğimu olsun karen81 olsun banka hesaplarına varıncaya kadar aldım zamanında siparişlerim için , değil adres .. hiç bi sorun olmadı , bu tamamen güvenle alakalı bence ..

Son düzenleme:

canım çok doğru demişsin valla beni de çok güzel ifade ettin aynı şeyi ben yazcaktım ama nesquik kırılmasın diye yorum yapmamıştım.

Nesquik yazdıklarını gözün görmüyor sanirim .Bu topicte her nekadar birbriimizi görmesek bile 1 yıl boyunca güzel şeyler paylastık, arkadas kardeş gibi olduk. Resmen şu yazdığınla sana hediye alacak arkadasımız ve senin göndereğin kişiye hakaret etmişsin .Özür dilemelisin .Kim ne yapabilir ki senin adresini ????
Pes yani .....

valla bende yeni gördümm nesguik valla canım ilk bu fikir senden çıktı yılbaşı topiğini açmak hediye alınsın olayı bizde senin bu güzel düşüncene katılıp açtık hediyeleştik sen burdaki kimseye güvenmiyosan böyle bişeye kalkışmaman gerekirdi sonuçta adres telefon v.s gibi şeyler özelden paylaşılıyo kim ne yapsın adresini telfnunu hepimizin el kadar bebeği var yahuu neysee ayıp etmişsinn:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…