2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
39
Yılbaşı yaklaşıyorken böyle özel bir günde özel olmak ve özel hissettirmek adınaalkisalkisalkis
2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?:1hug:
3 seçenek var:
Ya Herkes kendi seçsin kime ne alacakdelikafadulden
Ya sürekli topiğe giren üye listesinden,görevli olmak isteyen kişi bu üyeler arasında kendi çekiliş yapsın yadaaaa

olmasın diyenlerde olacak yapmayız öyle bir durumda :)

fikirleriniz

Son düzenleme:
kargo karşıdan mı hehehe..:dance:.bilmem güzel fikir bence gayet güzel hatta

amma herkes kendisi seçse olmaz sevilen biri olarak herkes bana alır :roflol:
görevli olsun işine karışamayabilirim ...
ama aynı şehirlerde olan kişiler olabilir ..
ne bilem güzel ama düzenli bir şekilde bu işi yürütecek bir iolmadığı için....zors

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kız kargo ücreti heryere aynı sanırım arada pek fark oynamıyo aynı ilde olması şart değil bence kura çekilsin yoksa öbür türlü boşta kalan tek kalan olabilirCADIARZU

zor değil huricim :)
ptt kargo ile 1 kgya kadar 3 tl neresi olursa olsun...
sen yaparsın bu işi..sen ol görevli hahahahha
düzenli olarak topiğe kimler giriyor konuşlaım haberleşelim..o kişilerde seçelim kağıda yazalım tombala gibi :)
15 kişi bile olsa iyi..hem kalıcı hem özel hem güzel bence yani :)

tel ve adresler lazım nasıl ocak özelden mi atarız...bence kabul edenler isimlerini yazsın ama çok zor haberi olmadan nasıl olcak malum bebek olunca kafam küçüldüü

biraz düşünelim bakalım orcinal fikür bulalım..
ben kargoda fiyat işini şaka dedim kızlar ben mesafe olarak mesela kırılacak bişey olur burdan izmire gitmesi var istanbul içinde var...ama bana yer yöne uyar .....eehehe her yöne..biraz bi araştırma yapalım bakalım....

evet şöyle olabilir biz zaten akşamları msn den grup konuşamlar yapıyoruz....
katılmak isteyenler buraya isismlerini verirler 15 aralık akşamı da msn den çekilişi yaparız...
belirli bir miktar belirleyelim...anket yoluylada belirleyebiliriz ....ona göre çekilişimizi yapalım????
başka fikri olan ve katılmak isteyen varmı?ben bu fikri beğendim..

dilaracım bize yada bebeğe fark etmez hediye bu..eve de olabilir...yani hediye ayrımına gitmeyiz...
huricim doğru diyosun ama ben msnde yokum...özelden yazayım..herkes sana msn yazsın olmayanlar,msnden direkt iletişime geçelim..bu yazıyı okuyan ve katılmak isteyen herkes huriye msn versin...okumayan da şansına küser :):):)

bence cok guzel dusunmussun..
insanin kendisini ozel hissettirir, ee burada geciyor gunlerimiz, daha da guzel olur.
ben de cok eski diilim ama katilmak isterim.
yalniz kimsenin msni yok bende.

hurinin özeline atalım msnlerimizi...özelden msj yaz huriye o kaydetsin ordan irtibata geçelim...

bende varım ama msn iniz yok cogunuzun bende gerci uzun süredir girmiyorum ara girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…