- 5 Ekim 2008
- 1.578
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi nesquik_24
Nesquik yazdıklarını gözün görmüyor sanirim .Bu topicte her nekadar birbriimizi görmesek bile 1 yıl boyunca güzel şeyler paylastık, arkadas kardeş gibi olduk. Resmen şu yazdığınla sana hediye alacak arkadasımız ve senin göndereğin kişiye hakaret etmişsin .Özür dilemelisin .Kim ne yapabilir ki senin adresini ????
Pes yani .....
herkesin düşüncesine saygı duyulmalı..kimse kusura bakmasın...bakan da bakadursun...bu benim düşüncem...saygısızlık diye görmüyorum ama siz görüyorsanız siz bilirsiniz polemiğe giremem bu kadar basit şey için...adres olayına gelince ben bana çıkan kişiye verdim ve aldımda...kimse gocunmuyorda bu yazan sizlermi gocundunuz...valla ben hediyemi alıcam arkadaşıma...katılan katılsın istemeyen çekilsin...günenle alakası yok canlarım prensip meselesi ok..burdaki özel pyalaşımlarımızı dahi yorumluyoruz yeri gelince...düşünceme katılmasanız dahi bu prensip meselesi...tabiki bişi oalcağından değil belki ama ben hediye alacağım kişinin yaşına bedenine kadar öğrendim..tekrar çekilişmi olcaktı zırt pırt...
neysee ben bişey demiyorum nesguik sen halen çekilişte kaldın sorun çekilişte değil ilk yazdığın yazıyı iyi oku anlamaya çalış bu kadar niye uzadığını başkada cevap vermicem
kizlar bende katlimayi cok istiyordum aslinda halada katilmak istiyorum ama maalesef tr de oturmuyorum, benim hic problem degil hediye almak ve tr ye gondermek cokta hosuma giderdi, ama bana gondercek olan kisiyi dusundum, bi butce konulmus 50 tl lik zaten yurtdisina kargo parasi heralde okadar eder, cok masrafli olur diye dusundum,
sizce?
kizlar bende katlimayi cok istiyordum aslinda halada katilmak istiyorum ama maalesef tr de oturmuyorum, benim hic problem degil hediye almak ve tr ye gondermek cokta hosuma giderdi, ama bana gondercek olan kisiyi dusundum, bi butce konulmus 50 tl lik zaten yurtdisina kargo parasi heralde okadar eder, cok masrafli olur diye dusundum,
sizce?
evet keşke olsaydın canım isterdik katılmanı tüm annelerin katılımını....ince düşünmüşsün...
bu arada konulan bütçe hangi topikte...hediyee bu ve ben hediyemi aldım üstelik 50 tl de değğil..hediyede bütçemi olur anlamadım...bana linki atarsanız bakayım bende...herkes 50lik mi alıuyor heDiyesini şimdi...BUNDADA YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM kendimceeeeee
ben diloş ve huri haricindekilere bu konuda çok kırgınım arkadaşlar
çekilişte adımı yazdırmama rağmen arada kaynamıştı
sonuca aynı gün bende baktım ve huricim arada kaynadığını söyledi
diloşla beraber böle olmaz tekrar çekelim dediler ama ben kabul etmedim çünkü bi çoğunuz değişmesin böyle kalsın dediniz
kimse beni düşünmedi buyüzden bu konuda kırgınım sizlere
biz temmuz anneleri olarak bir bütündük
çekilişte bi bütün olmalıydı
bi benim için değil ama bütün ttopik beklenebilirdi
nevardı yangından mal kaçırır gibi 3 güne sığdırdınızki
sonuçta en uzakta olana bile kargo 2 günde teslim ediliyo hediye alımınıda katarsak son bir haftamız kalabilirdi ama daha ayın yarısındayız
bence çok bencillik ettiniz
üzüldümmmmm
evet keşke olsaydın canım isterdik katılmanı tüm annelerin katılımını....ince düşünmüşsün...
bu arada konulan bütçe hangi topikte...hediyee bu ve ben hediyemi aldım üstelik 50 tl de değğil..hediyede bütçemi olur anlamadım...bana linki atarsanız bakayım bende...herkes 50lik mi alıuyor heDiyesini şimdi...BUNDADA YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM kendimceeeeee
butarz bi konuşmanı zaten o açılan topiktede bildirmiştin ben okudum
yoksa başka bi nesguik_24 mü var aaa
:1hug:kızlar çok güzel bir düşünce bende çok isterdim ama bende geç kalmışım.buarada nesquik yazdıklarına dikkat etmenin zamanı geldi sanırsam.ben bnu uzun zamandır düşünüyordum.senide ayrıca sadece foto yayınladığınla hatırlıyorum.payaşımın sadece sen ve oğlunun fotosuydu:(