2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?

herkesin düşüncesine saygı duyulmalı..kimse kusura bakmasın...bakan da bakadursun...bu benim düşüncem...saygısızlık diye görmüyorum ama siz görüyorsanız siz bilirsiniz polemiğe giremem bu kadar basit şey için...adres olayına gelince ben bana çıkan kişiye verdim ve aldımda...kimse gocunmuyorda bu yazan sizlermi gocundunuz...valla ben hediyemi alıcam arkadaşıma...katılan katılsın istemeyen çekilsin...günenle alakası yok canlarım prensip meselesi ok..burdaki özel pyalaşımlarımızı dahi yorumluyoruz yeri gelince...düşünceme katılmasanız dahi bu prensip meselesi...tabiki bişi oalcağından değil belki ama ben hediye alacağım kişinin yaşına bedenine kadar öğrendim..tekrar çekilişmi olcaktı zırt pırt...ozaman ortaklaşa çekiliş günü belritseydik olasydı yeniden 3-5 kişi deseydi bizde varız yeniden mi çekiliş olcaktı....

Son düzenleme:

özür dilencek bişi yok..25 yaşındayım ne yazdığımı biliyorum ilsu ben açıklamamı yaptım bak ne diyorum BEN....BEN ce böle dedim..sizce değil yada SENce değil kendimce BEN dedim..ben yapılmasın dedim diyemi 2.çekiliş olmuyor...çoğunluk evet desin yine katılırım ben dedim diyemi iptal oluyor tekrar çekiliş..bu kadar abartmayın yaaa...geçen yılda çekişile girdik ne güzel aldık verdik başka topikte...bu kadar basit şeylere takılınmadı...

sorun çekilişte değil canım sonuçtaa çekiliş tekrarlansaydı başkası çıksaydı tekrar adres tlf v.s alıncaktı yani ama bu senin yazış tarzın burdaki kişilere güvenmiyorum manasındaa biz belki senin prensiplerine karşılayamıyoruzdur belki:)

ya dılara allah ıÇın ne alakAsı var yaaa.yanı ben Öle dedım yapılmadı ÇekılıŞ Ölemı...ya kendımce fıkrımı belırttım...herkes yapılsın deseydı yıne yapılırdı ama bu kadarda Üzerıne dÜŞÜlmesın yaa.....o zaman yarın akŞam hep bırlıkte yapılsın herkesle ama ben yıne BANA ılk Çıkan arkadaŞ alıcam hedıyemı..sorun bu mu?herkes fıkrını yazsaydı yapılırdı ÇoĞunluĞa gÖre...Öfffff tadı gıttı aÇtıĞım topıĞın yaa...ÖFF AMAN YAAA

neysee ben bişey demiyorum nesguik sen halen çekilişte kaldın sorun çekilişte değil ilk yazdığın yazıyı iyi oku anlamaya çalış bu kadar niye uzadığını başkada cevap vermicem

nesquik canım ilk çekiliş iptal edildi DıYELıM yeni kura da diyelim ki hediyeyi sana alacam adresini de bana verdin (verip vermemek senin fikrin tabii böyle bi topiği sen başlattıysan bu adres verme işine de razısın) ben senin ilerleyen zamanlarda adresini ne yapacam güzelim sen benimkini ne yapacaksın

carrefourda Çok uygun fıyata yılbaŞı sÜslerı ve Çorapları bır sÜrÜ Şeyler var katalog bırakmıŞlar..bakmak lazım ha bırde yılbaŞı ıÇın Özel bır yere gıtmek sakıncalı olurmu bebekle...durmaz aĞlar soĞuk alır dıye endıŞelerımız var ama...

kizlar bende katlimayi cok istiyordum aslinda halada katilmak istiyorum ama maalesef tr de oturmuyorum, benim hic problem degil hediye almak ve tr ye gondermek cokta hosuma giderdi, ama bana gondercek olan kisiyi dusundum, bi butce konulmus 50 tl lik zaten yurtdisina kargo parasi heralde okadar eder, cok masrafli olur diye dusundum,
sizce?

evet keşke olsaydın canım isterdik katılmanı tüm annelerin katılımını....ince düşünmüşsün...
bu arada konulan bütçe hangi topikte...hediyee bu ve ben hediyemi aldım üstelik 50 tl de değğil..hediyede bütçemi olur anlamadım...bana linki atarsanız bakayım bende...herkes 50lik mi alıuyor heDiyesini şimdi...BUNDADA YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM kendimceeeeee

tatlım diyeck bişey yok haklısın
sanırım ikinci çekilişte iptal mi oldu ne

haklısın diyecek bişey yok hediyenin parası olmaz herkez bütçesine göre alır

kikoşummmm:gitme:
o kadar üzüldüm ki yazdıklarına
ben zaten çok sınırlı zamanlarda giriyorum inan ki farketmedim
çekilişe katılanları isimlere falan hiç bakamadım zaten kim var kim yok
biran önce olsunda alıp göndereyim istedim
hele ki seni ne kadar severim bilirsin çok üzüldüm kırılmanamafoldumben
hiç kimseyi asla kırmak istemem
zaten çok giremiyordum
arada artık girer bakarım iyimisiniz diye
okur çıkarım
tadım tuzum pek kalmadı herkes birşeylere kırılıyor güceniyor üzülüyorum

hepinizi çok seviyorum ama en çokta kuzucuklarımıopuyorumnanaktan

herkesin HİCRİ yeni yılı da kutlu olsun bu aradaa.s.

butarz bi konuşmanı zaten o açılan topiktede bildirmiştin ben okudum
yoksa başka bi nesguik_24 mü var aaa

butarz bi konuşmanı zaten o açılan topiktede bildirmiştin ben okudum
yoksa başka bi nesguik_24 mü var aaa

ben bundan bahsetmedim son karar 50de mi kalındı nerde yazıyor bu diye ima ettim canım...topiğide aradım bulamadım sonuç 50 mi diye...yoksa gördüm daha önce topiği...sonucunu bilmek istedim

Son düzenleme:
kızlar çok güzel bir düşünce bende çok isterdim ama bende geç kalmışım.buarada nesquik yazdıklarına dikkat etmenin zamanı geldi sanırsam.ben bnu uzun zamandır düşünüyordum.senide ayrıca sadece foto yayınladığınla hatırlıyorum.payaşımın sadece sen ve oğlunun fotosuydu:(

:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…