Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[B]korkmayın kızlar kan falan yok....[/[/B]CODE]
selam millet..
topik sessiz... ya bu arada bişi dicem...rosem ve ben liste yaptık, sonra huri liste yaptı. ...bana sacma gelmeye basladı..yani hangi topikten takip ediceksek o kalsın.bu kadar cok liste gereksiz...burdaki devam edicekse benim yapmama gerek yok diger topikte..
rosemcim sennkde devam etsin dicem ama bu topik icin b kişinn takibi yeterli.zaten huriş dogurcam dio:)).hadi ben diger topikte yapıorum ama burda 2 fazla oluyo..siz bilirsiniz.
ayy liste krizi oldu.kaydirigubbakcemile3
huri sen dogum yapana kadar devam et lısteye bakmaya.lüffen ben tamamen mualefetlik ettim ya :sinifsinif: heves ettim karıştım....siz nasıl isterseniz öyle olsun....ben dediğim gibi bu listeyi rosemden çaldım :lepi: kendi çapımda oynadım ...sizin istediğiniz gibide gidebilir listeler...aman liste mi sorun oldu sırnaşık şey yolladığım linke bakın siz çok duygusal yaaaaa:gitme:
bu arada ben sucuk gibi terliyorum özellikle bacak aram kaç kere değiştim hep ıslak acaba suyum mu sızıyo...anammmm bu kızı oynatmam lazım benim ya
kızlar bu yazıya tıklayın bakalım size ne izleteceğim...
Kod:[B]korkmayın kızlar kan falan yok....[/[/B]CODE][/QUOTE] ay ağlamaktan içim çıktı ya ne güzel bir olay bu,bende istiyom bende bende
Canım sağlıkla büyüt inşallah
Aminnn:1hug: