ay ben bu akşam ağlamaktan helak oldum ne güzel şeyler bunlar fakat kan görmeye dayanamıyorum napcam bilmiyorumgüzel bi videoydu ya duygulandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben bu akşam ağlamaktan helak oldum ne güzel şeyler bunlar fakat kan görmeye dayanamıyorum napcam bilmiyorumgüzel bi videoydu ya duygulandım
çok tatlı canım.çok güzel bir duyguymuş.ama ben üzgünüm.çünkü sütüm gelmiyor.ve bebeğim ememiyor.silikon ile vermeye çalışıyoruz.silikonsuz alamıyor.gelmiyrki süt.sonra sağıyoruz azıcık geliyor.onu kaşıkla veriyoruz.sonrada mama veriyoruz.o yüzden üzgünüm.vede hep uyuyor.mamasını bile uykuda yiyor.altını uyurken açıyoruz.hiç uyanmıyor
dilara sanada yarın allah yardım etsin canım.
valla canım.saat gece 5 gibi tuvalete gittim.çiş olayını gerçekleştirdim.ilk önce anlamadım suyum geldiğini.dedimki ne kadar çok tuvaletim gelmiş.sonra yattım.çyatınca gene sıcak sıcak aktı.yatakta.ay dedim altıma kaçırdım.hala anlamıyorum sonra 2 dk sonra gene geldi o zaman anladım.sonra eşimi uyandırdım.tuvalete gittim.pembe leke gelmişti.sonra acil hastaneye gittik.hastanede gelmeye devam ediyordu.benim azar azar geldi.4 cm açılmam olmuştu.brn pazartesi ağdaya gidecektim kontrole gidicektim.acil jiletle aldık kılları yarım yamalak tuhaf bir geceydi geçi hiçbirşey anlamadım.heyecanlanmaya bile zaman kalmadıç
***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ*************************
ANNE ADI--------------M.D.TARİHİ-----------CİNSİYET--------------------D.ŞEKLİ--------------- D.TARİHİ-----------DOGUM HAFTASI
adenzar--------------------------*------------------------kız----------------------------normal---------------------ooray:---------------------29+6:hooray:
comebaby-----------------------*----------------------ikiz/kız----------------------g.anez.sezeryan-----------2haziran--------------------32+4:hooray:
amartis74------------------------*-----------------------erkek-------------------------sezeryan------------------16 haziran-----------------35+2:hooray:
menekseak-----------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19 haziran-----------------38+2:hooray:
nilayyy----------------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19haziran------------------37+6:hooray:
neslivicdan-----------------------*-----------------------erkek---------------------------normal------------------20 haziran-----------------38+4:hooray:
selsin------------------------------*-----------------------erkek--------------------------sezeryan-----------------22 haziran-----------------37+3:hooray:
ipegimu---------------------------*-------------------------kız---------------------------epi.normal---------------23haziran------------------38+6:hooray:
hürrem_s---------------------23 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan
dilara80-----------------------24 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan
derin--------------------------1 temmuz-------------------kız-----------------------------sezeryan
rosem------------------------1 temmuz------------------erkek----------------------------sezeryan
sibel07-----------------------1 temmuz------------------kız-------------------------------sezeryan
yserez------------------------1 temmuz----------------erkek------------------------------sezeryan
karen81----------------------2 temmuz-------------------kız-------------------------------sezeryan
nur84-------------------------6 temmuz-------------------kız-------------------------------normal
zuzuuum-------------------6 yada 8 temmuz-------------kız----------------------------sezeryan:
hüzün yılı---------------6-7-8 temmuz dan biri---------erkek--------------------------sezeryan
beyazmelek----------------------7 temmuz----------------kız------------------------------sezeryan
nazlıbahar------------------------9 temmuz---------------erkek---------------------------normal
çiceks------------------------------9 temmuz-------------erkek-------------------------sezeryan
annecik_annecik----------12 temmuz---------------------kız-------------------------sezeryan
cankız__------------------------13 temmuz----------------erkek--------------------------normal
grübchen-----------------------13 temmuz-----------------erkek--------------------------normal
demet-----------------------------15 temmuz-----------------kız--------------------------sezeryan
babaylon---------------------------16 temmuz----------------kız---------------------------normal
huri37------------------------------17 temmuz-----------------kız---------------------------normal
blue_-------------------------------17 temmuz----------------erkek------------------------normal
kibele-------------------------------22 temmuz------------------kız-----------------------------henüz belli degil
kızlar eksiklerden silinenlerden tekrar özür diliyorum.kız ben sizi silermiyim hiç hepinize hastayım ben dölü oluyorum size bebişlerim benüüümmmm......
kızları pembe erkekleri mavi yapayım derken karışmış ortalık
emzirmeye çalışıorum ama bir türlü kavrayamıyor.aldık canım bugün içiuorum.yarada oldu tabi.çok ısdırap verici.en zoru emzirmekmiş
sağol tatlımm bebişin alışacak inşallah daha küçük damak yapısı biraz kuvvetlensin çeker cok cok:ecrin_bebek: sen yinede elinden geldiği kadar uyanık tut sarılık felan olmasın bide odayı havalndırın serin tutun biraz sıcaktan mayışmasın oda işe yarıyookaydirigubbakcemile5 oğluşunu öp kokla yerimeee:asigim:
valla canım.saat gece 5 gibi tuvalete gittim.çiş olayını gerçekleştirdim.ilk önce anlamadım suyum geldiğini.dedimki ne kadar çok tuvaletim gelmiş.sonra yattım.çyatınca gene sıcak sıcak aktı.yatakta.ay dedim altıma kaçırdım.hala anlamıyorum sonra 2 dk sonra gene geldi o zaman anladım.sonra eşimi uyandırdım.tuvalete gittim.pembe leke gelmişti.sonra acil hastaneye gittik.hastanede gelmeye devam ediyordu.benim azar azar geldi.4 cm açılmam olmuştu.brn pazartesi ağdaya gidecektim kontrole gidicektim.acil jiletle aldık kılları yarım yamalak tuhaf bir geceydi geçi hiçbirşey anlamadım.heyecanlanmaya bile zaman kalmadıç
ne diosun selsin yaaadelikafadulden ay demekki her an hazır ve nazır olmak lazım son haftada..ben simdi relax moddayım b haftam var ama haklısın galiba su temzlk isini onceden halletmek lazım sanırım..azar azar gelmesi daha ii olmus bence insan panik olur şarrr die gelse..ah tatlım atlatmıssın ne guzel ..simdi oglusun yanında misler gb masallah...darısı bize selsincim:)
Canımmmm :asigim:
Güzel kızın sağlıkla büyüsün inşallah..Okullara gitsin kocaman tatlı bir kız olsun...opuyorumnanaktan
öperim canım.sen de inşallah yarın alıcaksın bebeğini kollarına
ah kıyamam halini gözümün nönüe getirdim ne tuhaf oldum yüzündeki şaşkınlık ifadesi telaş noluyoruz ya falan...allahım güzel bi şekilde bebişini kucağına vermiş çok şükür bol bol sağman gerekiyor heralde kendini sağdıkça süt gelir diye düşünüyorum ay süt arttırıcı falan ne varsa dene anne için en güzel duyguymuş emzirmek inşallah istediğin gibi olur herşey canım....
sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim bir çok şeyi sizden öğrendim bilinçlendim sizi seviyorum....asla hiç bir zaman hiç bir konuda hiç birinizin lafına alınmıyorum üzüzlmüyorum...sizi seviyorum
Canım çok sağol ben de öpüyorum seni bak güzel haberlerini bekliyorum Allahın izniyle herşey gönlünce olsun.:1hug:
bademim listemiz burda böyle yaptıkk:lepi:
bugün hürremde doğum yaptı ama haberini alamadık henüzz:1no2:
selsin peki g anesteziden sonra hemen kendne gelebildin mi..yurumeye rahat harekete ne zaman gecebildin?
canım 7 de ameliyata aldılar.7.12 de bebeğimi çıkarmışlar.7.30 gibide beni odaya çıkardılar.myomda aldılar benden.odaya çıkarken ayıktım.hiç ağrım olmadı.akşam üstü 4 gibi filanda kaldırdılar.sonda filan takmadılar bana.çok rahat oldu.şu anda gayet iyiyim.