- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rosemcim hoşbulduk sende mi yalnızsın
slm kızlar artık çok giremiyorum görüyorsunuz.diloş heyecan nasıl? allah salıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bu arada doğum tarihleri oluşturmuşsunuz biz 14.haziranda doğduk teyzesi.
dün sağlık ocağına gittik topuğundan kan aldılar bebğimim çok canını yaktılar 4 kere iğne batırdılar ayağını sağdılar bir ara ağlamaktan nefessiz kaldı çok sinirlendik o ağladıkça ben ağladım zaten
bugün kendi doktoruna gittik. iyi buldu oğlumu vitamin verdi ona birde yine kan aldılar tiroid bakmak için yine bastık tabi yaygarayı ama dünkü kadar kötü değildi. birazdan uyanacak sütü hazır hemen yediririm fırsat bu fırsat size selam vereyim dedim
evet inmeye baladı 5,5 kilo gitti :)
kızlar bu tablo niye yenileniyo ve ben neden eleniyorum anlamadım
***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ*************************
ANNE ADI--------------M.D.TARİHİ-----------CİNSİYET--------------------D.ŞEKLİ--------------- D.TARİHİ-----------DOGUM HAFTASI
adenzar--------------------------*------------------------kız----------------------------normal---------------------ooray:---------------------29+6:hooray:
comebaby-----------------------*----------------------ikiz/kız----------------------g.anez.sezeryan-----------2haziran--------------------32+4:hooray:
amartis74------------------------*-----------------------erkek-------------------------sezeryan------------------14 haziran-----------------35+2:hooray:
menekseak-----------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19 haziran-----------------38+2:hooray:
nilayyy----------------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19haziran------------------37+6:hooray:
neslivicdan-----------------------*-----------------------erkek---------------------------normal------------------20 haziran-----------------38+4:hooray:
selsin------------------------------*-----------------------erkek--------------------------sezeryan-----------------22 haziran-----------------37+3:hooray:
ipegimu---------------------------*-------------------------kız---------------------------epi.normal---------------23haziran------------------38+6:hooray:
hürrem_s---------------------23 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan
dilara80-----------------------24 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan
derin--------------------------1 temmuz-------------------kız-----------------------------sezeryan
rosem------------------------1 temmuz------------------erkek----------------------------sezeryan
sibel07-----------------------1 temmuz------------------kız-------------------------------sezeryan
yserez------------------------1 temmuz----------------erkek------------------------------sezeryan
karen81----------------------2 temmuz-------------------kız-------------------------------sezeryan
nurr34-------------------------5 temmuz------------------kız--------------------------------normal
nur84-------------------------6 temmuz-------------------kız-------------------------------normal
zuzuuum------------------- 8 temmuz-------------------kız----------------------------sezeryan:
hüzün yılı---------------6-7-8 temmuz dan biri---------erkek--------------------------sezeryan
beyazmelek----------------------7 temmuz----------------kız------------------------------sezeryan
nazlıbahar------------------------9 temmuz---------------erkek---------------------------normal
çiceks------------------------------9 temmuz-------------erkek-------------------------sezeryan
annecik_annecik----------12 temmuz---------------------kız-------------------------sezeryan
cankız__------------------------13 temmuz----------------erkek--------------------------normal
grübchen-----------------------13 temmuz-----------------erkek--------------------------normal
demet-----------------------------10 temmuz-----------------kız--------------------------sezeryan
babaylon---------------------------16 temmuz----------------kız---------------------------normal
huri37------------------------------17 temmuz-----------------kız---------------------------normal
blue_-------------------------------17 temmuz----------------erkek------------------------normal
kibele-------------------------------22 temmuz------------------kız-----------------------------henüz belli degil
düzeltmelere devam tekrar özür:kedi:
kızlar selamlar,
bizde oğluşumu bekliyoruz.
efemiz 50 cm, 3200gram 37+3 maşallah maşallah :)
ama çok hareketli olduğundan doğum kanalına girmedi
bu sebepten %90 sezeryan dedi doktor ama hala net bişey yok...
Çok korkuyorum ama elimden gelen bişeyde yok. şimdilerde 2-3 günde bir nst.ye gidiyorum. Doktordan şüpheleniyim desem dr. alanında çok iyi.
Sizce bu durum normal mi?
Selamlar,
selam millet..
topik sessiz... ya bu arada bişi dicem...rosem ve ben liste yaptık, sonra huri liste yaptı. ...bana sacma gelmeye basladı..yani hangi topikten takip ediceksek o kalsın.bu kadar cok liste gereksiz...burdaki devam edicekse benim yapmama gerek yok diger topikte..
selam millet..
topik sessiz... ya bu arada bişi dicem...rosem ve ben liste yaptık, sonra huri liste yaptı. ...bana sacma gelmeye basladı..yani hangi topikten takip ediceksek o kalsın.bu kadar cok liste gereksiz...burdaki devam edicekse benim yapmama gerek yok diger topikte..