- 28 Kasım 2008
- 2.041
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oraya gelirsem varya ağızını burnunu yirim ısırırım senin....zati canın niye sıkkınmış bakıyım senin ...sanki 7 temmuz yazmadık 7 temmuzda doğuramayacan hhaaeekaydirigubbakcemile gel kız buraya öpücük komasına sokacam seni... bak düzelttim listeyi hadi bakalım nazar böncüğünüdde gondurdum tepene :CüvCüv:
zuzummmm nasılsın çok az kaldı kuşlarımıza kavuşmaya
çok gerginim son günlerde
:kedi::asigim: hata ettim tamam kabul sen üzüzlme lütfennn bak bende hamişim seni üzdüğüme üzüzlürsem ipeğimde üzüzlür ama sonra senin öykünü döfer...:utangac::gitme::gitme: bana ne bana ne küstüm iştemafoldumben
ne bileyim her şeye ağlıyasım var bu günlerde:umursamaz:
iyi madem hadi gel barışalım o zamanvereliniortak
yoksa çok fena küsmüştüm yaniiiilmaz:
:1hug:
kızlar kızlar ....hu hu hu hu yarın diloş doğuma gidiyo hohoho hehehehe hihihih sonunda koca göbişi iniyooooo haha
heycandan bayılacak gibiyim her an
nasıl olcak ta epidural sezeryan olcam aklım ermiyolmaz:
slm kızlar artık çok giremiyorum görüyorsunuz.diloş heyecan nasıl? allah salıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bu arada doğum tarihleri oluşturmuşsunuz biz 14.haziranda doğduk teyzesi.
dün sağlık ocağına gittik topuğundan kan aldılar bebğimim çok canını yaktılar 4 kere iğne batırdılar ayağını sağdılar bir ara ağlamaktan nefessiz kaldı çok sinirlendik o ağladıkça ben ağladım zaten
bugün kendi doktoruna gittik. iyi buldu oğlumu vitamin verdi ona birde yine kan aldılar tiroid bakmak için yine bastık tabi yaygarayı ama dünkü kadar kötü değildi. birazdan uyanacak sütü hazır hemen yediririm fırsat bu fırsat size selam vereyim dedim
slm kızlar artık çok giremiyorum görüyorsunuz.diloş heyecan nasıl? allah salıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bu arada doğum tarihleri oluşturmuşsunuz biz 14.haziranda doğduk teyzesi.
dün sağlık ocağına gittik topuğundan kan aldılar bebğimim çok canını yaktılar 4 kere iğne batırdılar ayağını sağdılar bir ara ağlamaktan nefessiz kaldı çok sinirlendik o ağladıkça ben ağladım zaten
bugün kendi doktoruna gittik. iyi buldu oğlumu vitamin verdi ona birde yine kan aldılar tiroid bakmak için yine bastık tabi yaygarayı ama dünkü kadar kötü değildi. birazdan uyanacak sütü hazır hemen yediririm fırsat bu fırsat size selam vereyim dedim
Ya ben zaten panik insanım epidural olamam normal dogursaydım isterdim ama sezaryen olcam, kan revan görürsem kötü olurum didim, bayıltın beni dicemm bayıltınnn kaydirigubbakcemile3
amastis gobegın ındı mı bu arada
Nossun melekimmmm işte yuvarlanıp gidiyorum hala bi o yana bi bu yana kaydirigubbakcemile3 Bazen agrım sancım oluyo heycan yapıyorum delikafadulden Bazen psikolojim bozuluyo panikten aglıyorummm :gitme: Delürdümm zannımca -tatlicadiarzu- Görüyorum cnm gerginligini okuyorum mesajlarını ama üstüne gelmek istemedimmm psikolojimiz bozuk oldumu insana herkes hersey üstüne geliyomus gibi gelir bilirim Şeniz
Az kaldı kuzularımıza ya, aşk öykünüzün mutlu biten sonu olcak, Öykü, melek ve eşi sonsuza kadar mutlu olarak yasadılarrr, aman masallah diyimmm a.s. Birer gün arayla alıncak bizim bebeler dimi bi terslik olmazsaaaa kaydirigubbakcemile3