- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
gezgiç senii yolda doğrucan sıcaklardaaaklava:
teşekküğr ederim canım benim koca artık genelde evde bu önümüzdeki 2 haftasını akşamüstü 4 de işe gidecek fgece 1 de eve gelecek sonrada 25 gün izini var..yanımda çok şükür o olmasa çıkamam zaten dışarı korkuma :)hurişcim ne güzel bi kaçgün eşinlesinn
doktordan da güzel haberlerle gel inşallahhh
selam kızlarrrr annecım geldı cok mutluyum beraber vakıt gecırıyoruz arada bır gelır bakarım artık sımdı cıkıyorum hepınızı öptumopuyorumnanaktan
kızlar bende bugün kocişkomla evdeyim yarında evdeyiz cumada eve oley cumartesi pazar çalışacak önden tatil yapıyor...
bugün kardeşimin kep töreni var oraya gideceğiz.....
yarın doktora randevum var oraya gidicem cevahirew gidicem raf alıcam ananemi görmeye gidicem akşama memlekete gidiyo .cumada doğurmazsam evde yatıcam akşama kadar :)
selam kızlarrrr annecım geldı cok mutluyum beraber vakıt gecırıyoruz arada bır gelır bakarım artık sımdı cıkıyorum hepınızı öptumopuyorumnanaktan
demetcim cok gecmis olsun canim ya,
o kadina dicek bi laf bulamiyorum inanki...
ben senin yerinde olsam sinirden dogururdum heralde...
sen yinede bozma canim moralini...
Selam kızlar dedİĞİm prof.gİttİm oda bana aynı Şeylerİ sÖledİ devamlı takİp edİldİĞİm doktoruma rapor yazdı bİrbİrİlernİ tanıdık Çıktı Çok uzman prof. MİŞ temmuz baŞı bebeĞmİ alacaklar 20 gÜn erken
selam canim
demekki boylesi hayirliymis canim, sen moralini yuksek tut...
Selam kızlar dedİĞİm prof.gİttİm oda bana aynı Şeylerİ sÖledİ devamlı takİp edİldİĞİm doktoruma rapor yazdı bİrbİrİlernİ tanıdık Çıktı Çok uzman prof. MİŞ temmuz baŞı bebeĞmİ alacaklar 20 gÜn erken
hoş geldin canım inşallah bebişin sağlıklı doğacak canım hiç moralini bozmaa herşeyde vardır bir hayır allah yüzünü güldürür inşallah:1hug:
hayırlısı olsun canım üzülme emi çok mühim bişi olsa anında alırlardı demekki daha vakti varmış allah şükürSelam kızlar dedİĞİm prof.gİttİm oda bana aynı Şeylerİ sÖledİ devamlı takİp edİldİĞİm doktoruma rapor yazdı bİrbİrİlernİ tanıdık Çıktı Çok uzman prof. MİŞ temmuz baŞı bebeĞmİ alacaklar 20 gÜn erken
demetcim geçmiş olsun canım
aman boşver canım, senin sağlığın daha önemli
sen zaten ince işleri halletmişsin
hallolur diğerleride anlıyorum seni ama sıkma canını :teselli:
demetim ay çok geçmiş olsun yaaaa
kadın tamam haklı olabilir belki ama sanada sözü varmış önceliği sen olmalıydın çok ayıp etmiş
neyse allahtan başkası varmış