Al benden de o kadar bizimkiler dogru yolu bulana dek soyle 3-4 hafta gecse tamamdır delikafadulden Cok sıkıcı nst yahu saksı gibi yat dur 15-20 dk. psikopat gibi kendini dinle bi de durmadan makineden cıkan sonuclara bakmaya calıs yoruyo valla insanı kaydirigubbakcemile3
Gaydın, İlsu göbekleriniz çok güzel çıkmış. İlsu sen zaten zayıf olduğun için karnın da pek minik, şirin duruyor. maşallah.
Gaydın senin de üstündekileri çok beğendim.
Demet'cim o nasıl rüya kız. Resmen konsantre etmişsin herşeyi. Çok güldüm.
bizde iyiyiz.canım birazdan kontrole gidicem.al bendende o kadar hala alışamıdım oturmaya.bende daha çanta hazırlamadım.odasını filan yerleştirdik.bir çanta haırlama kaldı.yarında belki işe gidicem.yardıma çağırdı arkadaş bilmiyor nasıl yapılacağını.gidicem bende.çok özledim işimi.belki iyi gelir.biraz laga luga yaparım
ben hazrılanmaya gidiyorum kızlar.4 gibi çıkıcam dua edin.oğluşum iyidir inşallah
yok canım yapmıyorum bi şeyler , sadece bir şeyler sorduğunda anlamazsam neyi kaetettiğini o zaman mecburen ayağa kalkıp bakıyorum felan ..
anne bakım çantası diyorlarmış hani bebişin bezini -mamasını-biberonunu - ek kıyafetler vs. taşıdığın çantaymış işte :bbo:
merhaba arkadaşlar ben pek yazamıyorum. gün içerisinde ders çalışıyorum, ama son bir haftadır bir de kasıklarıma ağrı giriyor. artık endişelenmeye başladım. yarın nst ye bağlanacağım. bakalım ne çıkacak. sizde de çok sık oluyor mu kasık ağrıları merak ettim. benim günde 3-4 defa giriyor ağrı ve adet ağrısı gibi. sonra da kendimi beş on dk toplayamıyorum.
Bİz geldİk kızlarrr
23 hazİranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım İÇİn yapacak bİŞey yok Çekeceksİn dedİ parolun hİÇ bİr kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabİlİrsİn dedİ aklınızda olsun
BU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİMAŞALLAH DEĞİN EMİİİ
ben hazrılanmaya gidiyorum kızlar.4 gibi çıkıcam dua edin.oğluşum iyidir inşallah
topiğimizin baş kahramanları gelmiş oooooo zuzucuuum ve demetcim hoşgeldiniz buranın neşesi kaçıyo siz olmayınca yahu daha sık girseniz diyordum
zuzuuum nasılsın canım ev hayatı nasılmış sıkıcı değilmi bende şimdi uyandım sıkıntıdanzemuszemusŞeniz
demetim sen nasılsın canım dün yokluğumu farketmişsin canım pazartesi drdaydım canım dünde anneanneme köye gittim sabahtan üfül üfül bahçede oturayım vakit geçireyim dedim geç geldim kızçelerimiz nasıl iyidirler inşallahopuyorumnanaktanŞeniz
sinirlerim bozuldu evkurdan plazma tv aldık kayınpederime ulaşamadığımız için bırakmadılar onlar gitti o eve geldi imza gerekiyomuş inşallah tekrar gelirler
saol ipekcim teveccühün :)))
topiğimizin baş kahramanları gelmiş oooooo zuzucuuum ve demetcim hoşgeldiniz buranın neşesi kaçıyo siz olmayınca yahu daha sık girseniz diyordum
zuzuuum nasılsın canım ev hayatı nasılmış sıkıcı değilmi bende şimdi uyandım sıkıntıdanzemuszemusŞeniz
demetim sen nasılsın canım dün yokluğumu farketmişsin canım pazartesi drdaydım canım dünde anneanneme köye gittim sabahtan üfül üfül bahçede oturayım vakit geçireyim dedim geç geldim kızçelerimiz nasıl iyidirler inşallahopuyorumnanaktanŞeniz
sinirlerim bozuldu evkurdan plazma tv aldık kayınpederime ulaşamadığımız için bırakmadılar onlar gitti o eve geldi imza gerekiyomuş inşallah tekrar gelirler
Hürremcim maşallah bebişine tosuncuk olmuşşşşbebeğin 37.haftada 3400 gr.ve sezeryana karar verildiyse bende kesin sezeryan olucam demektir:çok üzgünüm:benim 35.haftada 3150 idi.Benimde yarın belli olucak ne olacağım.
Zuzuum hoşgeldin. Ne yapıyor bizim tombalak? Bak Hürrem sonradan depar attı. 3400'le ilk sıraya oturdu.
Bakalım 2009 temmuz bebeklerinden hangileri Oskar alacak?
En tombalak, en uzun boylu, en saçlı kuzu, en saçsız kuzu alanlarında ödül vereceğiz daha.
Hürremcim maşallah bebişine tosuncuk olmuşşşşbebeğin 37.haftada 3400 gr.ve sezeryana karar verildiyse bende kesin sezeryan olucam demektir:çok üzgünüm:benim 35.haftada 3150 idi.Benimde yarın belli olucak ne olacağım.
kuzeydeniz, zuzum demetim çok saolun kıslar iltifatlarınız için çok az kaldı bol bol foto çekin neydim ne oldum deriz bakar bakar kaydirigubbakcemile3
ferdacım ödül olayını süper düşündün bakalım en keltoş bebek hangisi en saçlısı en uzunu ayy süper olucak kaydirigubbakcemile2
Hosbuldumm kuzeyimmmm sizi daha bi hos buldummm masallah yahuu senin bebişşş süper büyümüş annesi ya aman nazardan cok korkarımmm tütütü diyim, sıgmaz o simdi yerlere goklereeeeeValla hastane cıkıslarını revize etmen gerekcekkk 6-9 aylık seklinde kaydirigubbakcemile3
Ben neydim hala neyimmmm allah allah dicemm gorunce kaydirigubbakcemile3
Kız Demet Mado'nun evlere servisi varmıs, gecen gun ogrendim direkt solıyım didimmm taze haberrr zemuszemus