2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Benimki de süte karsı cok hassas kaydirigubbakcemile3 Masallah cnm hareketli bebek saglıklı bebek iste delikafadulden onlar cıkcaı yeri bulmak icin yokluyolar sanırımmm bende de aynı problem varrrr kaydirigubbakcemile5

hürremcim canım hadi gözün aydın bitanem çok sevindim çok az kaldı kavuşmanıza
maşallah kızın da tam topaç olmuş
allah nazardan korusun
hadi gözün aydın
sağlıkla kavuş kızına
canım artık lütfen hiç değilse son 10 gününü evde geçir çok yıprattın kendini
doğuma dinlenik gir

zuzucum gel canım beklerim bebişinle beraber inşallah sormayaaa herkez denize giriyor ben evde oturuyorum çok zor oluyor çok severim bende denizi çünki denis kenarında senin için tur atıcam canım ama idrar rahat bırakmıyor akşam olunca eşim çıkalım dolaşalım diyor 10 dk yürüyorum sonra doğru wc aramaya naz kızım yürütmüyo beni zilli babamız dolabını yaptı 2 gecedirde beşiğini yapıyor bende sabırsızlanıyorum artık gelsede yerleştişrsem diyekaydirigubbakcemile5

evet canım çok güzel di köy serin serin bahçelerde çiçeklerin arasında çok güzel vakit geçirdik benim ev üst kat olduğu için aşırı sıcak dün sabahtan köye attım kendimi
kaydirigubbakcemile2
inşallah getirirler demetim yaaa 1 saat uzaklıkta bir yerden aldık tv yi haftaya getirelim dediler gittiler bendfe bugün yine uğrayın dedim bakalım bekliyorum artık zaten çok sorunlu oldu eşime baskı yaptım aldırdım oda doğum geçsin öle alalım dedi masrafımız çok dedi neyse ikna ettim sonra yam 500 ytl fazladan para ödeyeceğimizi öğrendik yani resmen kazıklandık neyse gidip haklarımı aradım düzelttim fiyatıda bu sefrde bu sorun çıktı eşimde bak işte zorla yapılan iş böle olur diyorlmaz:

Valla gercek kıssss demett kaydirigubbakcemile3

Benim aklımdan hic cıkmıyo ferdacımmm valla sürekli durup durup geliyo kusura bakma bilemedim. Ogle yemegine gelince bende bisi yiyemiyorum cidden sıcaktan canım istemiyo hic kaydirigubbakcemile2

Canım senin şeker nasıl çıkmıştı ki? Valla benim sınırda çıkınca istersen kesme. Hoş artık sona geldiğimden çok canım isterse yiyorum ama yine de kontrollü gitmeye de çalışıyorum. Hepsi dr'um ve eşim yüzünden. Bi rahat bırakmadılar. Yoksa ben de 24'e gelirdim.

ıpeğimu sağol canım.Valla bünye besliyor heralde öyle çok yemekte yemem ben ama hergün yoğurt yedim hiç aksatmadan sanırım ondan oldu.

Zuzu sağol canım sen yokken büyüttük biz bebişleri senin fıstık nasıl oldu.Hastane çıkışının bir takımını yıkamadım bile değiştiricem olmazsa.

Ne diyeceğim. Siz öğleleri yemek yiyebiliyor musunuz? Sıcaklardan benim canım birşey istemiyor. Çorba, meyve, süt ile geçiştiriyorum. Siz ne yiyorsunuz?

ben artık hayatımdan yemek adını çıkarttım resmen:umursamaz:
domates peynir o kaaa
midem bulanıyor yiyemiyorum:sinifsinif:

hoşgeldin canım nasıl oldunn:teselli:

Yok sorun değil evde vardı. Ne güzel 2 gündür tırtıklamıyordum. Bakayim mutfağa ne koymuşlarrrrr?

ilsu gaydın maşallah göbüşlerinize çok hoş çıkmışsınız ikinizde beyaz melek geçmiş olsun canım dikkat et kendine hürrems maşallah canım bebişine hadi çok az zamanın kaldı artık ne güzel

Yemek olayı hepimizde aynı o zaman. Ben de sürekli vicdan azabı çekiyordum. Doğrudürüst beslenmiyorum diye. Allahtan daha sıcaklara kalmayacağız.

gamzecim ya aslında modeller öyle şıkıdım şeyler değil , neyle kullandığına göre değişir sanki .. hani doreli olan yada son 2 model uzun küçük bavulumsu olanlar özellikle çok spor geldi bana .. bir de yanındaki biberon aparatını çıkartınca günlük hayatta da kullanablirsin ileride işe-okula vs. giderken . ne biliiim , bana oldukça şık ve spor gelmişlerdi :uhm:

ya ben baby centerın 5 li setinden almıstım onun icinde penyeden cantası var bebisimin ama bunlar cok sıkmıs fiyatlarda fena degil..bende m alsam ne..

sonra da kullanırım diyorsan( ki öyle de bir özelliği var ) al canımcım bence de kaydirigubbakcemile5

hoşgeldiiiinnnnnnn hihoyyyt
kaç gündr anons ede ede seni bi hal olduk , ba hatta tehdit ettm seni gıyabında haftaları saycam ben beki o zaman kalkar gelir dedim lülülülülülü
herşey yolunda umuyorum , gelmediğin günlerin telafisini bekliyoruz opuyorumnanaktan

ben de seni çok seviyorum kıssssssssss , sen hep burada ol emi Şeniz
Arassssss , bak büttttün teyzeerin kızıyor senin acelecilğine , ben daaa bi şey demiyorm zaten , en son alıcam elime klava:yı dooğru gitcess hastaneye , al merak ettiğin dünya böyle bi şey , acele ettiğine değidi mi diyecem sen o minicik küvezde yatarken camın dışından ben ...ne kaaa fena bi anne oldum iki dakkada dimiii :1shok:
yok annem öyle demedim ..
bnlar sıyırma alametleri , bu konuyu en iyisi burada noktalamak

Stardust sen sezeryan yapacaktın. Tansiyonun yüksek olduğu için bu durumda epidural sez. mı yapacaksın?

canım epidural de yapamıyorlar bildiğim kadarıyla , bel ve boyun fıtığım var .. tüp bebek olduğu için mecbur sez. olacak ama hangisi daha az riskli sanırım bu h.sonu dr.la konuştuğumuzda öğrenicez yada bir sonraki konrolde felan ..

ben hazrılanmaya gidiyorum kızlar.4 gibi çıkıcam dua edin.oğluşum iyidir inşallah

sağlıklı haberlerle dönün inşallah ...

Ben bu tarz değil de sırt çantası kullanacağım. Omuzlarım zaten da. İçindekiler ağır olacak. Hiç gerek yok dedim kendi kendime. Ama senin bulduğun modeller çok güzel canım.
.

ben de pek emin değilim , sapları çok kısa gibi , belki son 2 modelden haki-k.rengli olanı düşüneblilrim , yada siyah dore saplı olanı ... sırt çantası pek tarzım değil ama daha kullanışlı olması ve gamzenin de belirttiği gibi eşlerin de tsıkılmadan taşıyabilecek olması yönünden belki bir de sırt çantası alabilirim

Sanırım öyle olucak ama ben halen kabullenemedim.Bende hamilelikte hep tatlıya aşerdim ki hiç tatlı yemezdim normalde.Ama doktorum bebek iri olmaya başlayınca tatlıya dikkat et dedi 6 aylık olduktan sonra pek tatlı yemedim şimdiye kadarda 10 kg.aldım.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ MELEK TEYZESİİ ALLAH RAZI OLSUN

İPEKCİM BENİM ŞEKER TESTİM YAPILMADI DOKTORUM GEREK YOK DEDİ:sm_confused: O KADAR KİLO ALMAMA RAĞMEN

Ben de tatlı sevmezdim. Allahım şimdi ne bulsam yerim modundayım. Halla şeker yüklemesinde glikoz içiriyorlar ya onu bile afiyetle içtim. Olsa daha da içerdim.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ MELEK TEYZESİİ ALLAH RAZI OLSUN

İPEKCİM BENİM ŞEKER TESTİM YAPILMADI DOKTORUM GEREK YOK DEDİ:sm_confused: O KADAR KİLO ALMAMA RAĞMEN

Allah allah. Her dr farklı uygulama yapıyor ama keşke yaptırsaydın. Benim hem ssk hem özel doktorum istemişti. Neyse artık bitmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…