Sorma hayatlarının ilk 6 ayı süt içecekler. Ne zaman süt içsem benimki başlıyor hoplayıp zıplamaya. Sevin diyorum yakında hep bundan içeceksin.
İpek sürekli amuda kalkıp duruyor ne yapsın. Babası hep kızım olsun jimnastikle uğraşsın diyip dururdu Allah gönlüne göre verdi galiba. Sabahları esneme hareketleri ile başlayıp akşama kadar amuda kalkıp duruyor. Korkuyorum bir gün göbek deliğimden çıkıverecek.
zuzucum gel canım beklerim bebişinle beraber inşallah sormayaaa herkez denize giriyor ben evde oturuyorum çok zor oluyor çok severim bende denizi çünki denis kenarında senin için tur atıcam canım ama idrar rahat bırakmıyor akşam olunca eşim çıkalım dolaşalım diyor 10 dk yürüyorum sonra doğru wc aramaya naz kızım yürütmüyo beni zilli babamız dolabını yaptı 2 gecedirde beşiğini yapıyor bende sabırsızlanıyorum artık gelsede yerleştişrsem diyekaydirigubbakcemile5
İyidir annesi masallah merak etme sennn, ay cok heycanlııı hemen gelince yaz olurmu bende girip bakabilirim artıkkk heyooooo Şeniz
Anammmm derinimmm yahu bende sana yazcaktımm ben cok aşeriyorum denize tatile benim icin gidip bi tur atsanıza aksam eşinle denis kenarındaaaaa :gitme: Bis süperis valla kızımla simdi sıkılıyorus ama alısırıs 1-2 güne delikafadulden Sen napıyosun Naz'lı kızınla birlikte babası yaptımı odasını yerleştirdinmi ben cok uzak kaldım bilmiyorum hicbisii naniknanik
canım hoşgeldinŞeniz
ohh köyde hava süperdirrr
iyi yapmışsın canım
bizde iyiyiz şükür yok bir yaramazlık
üzülme tatlım gene getirirler tv i
hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın inşallahhŞeniz
CANIM BÜYÜK İHTİMALLE SENİNDE SEZERYAN OLUR DOKTOR BENİKİNE 4 KİLOYA YAKIN OLUR DOĞUMA KADAR DEDİ
İPEKCİM TEŞEKKÜRLER BEN TATLIYI HİÇ KESEMİYORUM ONDAN TOSUN OLDU GALİBA BİRE ANNESİ 24 KİLO ALDI BEBİŞİN ZAYIF OLMA İHTİMALİ YOKTU ZATEN :kedi:
Ne diyeceğim. Siz öğleleri yemek yiyebiliyor musunuz? Sıcaklardan benim canım birşey istemiyor. Çorba, meyve, süt ile geçiştiriyorum. Siz ne yiyorsunuz?
hürremcim canım hadi gözün aydın bitanem çok sevindim çok az kaldı kavuşmanıza
maşallah kızın da tam topaç olmuş
allah nazardan korusun
hadi gözün aydın
sağlıkla kavuş kızına
canım artık lütfen hiç değilse son 10 gününü evde geçir çok yıprattın kendini
doğuma dinlenik gir
Valla gercek kıssss demett kaydirigubbakcemile3
Benim aklımdan hic cıkmıyo ferdacımmm valla sürekli durup durup geliyo kusura bakma bilemedim. Ogle yemegine gelince bende bisi yiyemiyorum cidden sıcaktan canım istemiyo hic kaydirigubbakcemile2
zuzucum gel canım beklerim bebişinle beraber inşallah sormayaaa herkez denize giriyor ben evde oturuyorum çok zor oluyor çok severim bende denizi çünki denis kenarında senin için tur atıcam canım ama idrar rahat bırakmıyor akşam olunca eşim çıkalım dolaşalım diyor 10 dk yürüyorum sonra doğru wc aramaya naz kızım yürütmüyo beni zilli babamız dolabını yaptı 2 gecedirde beşiğini yapıyor bende sabırsızlanıyorum artık gelsede yerleştişrsem diyekaydirigubbakcemile5Ay insallah cnm Artur'a gidersem mutlaka ugrıcam Naz'ı gormeye yerimseniben Offf olsun ya 10 dakkada yeter benim icinnn delikafadulden Ya ne kadar güsel babasının el emegi goz nuru olcak odası cok özel olcakkk kendisi gibi masallah
zuzummmmmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsın
özledik çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkŞeniz
Hosbuldummm Melekimmm gorusemedik uzun zamandırrr ozlemişimmm kısssssss Şeniz :1hug: Bıdık Öykü nasıl? Nerde senin odanın resimleri Çilek Mobilya sayfasına koycaktık haniiii delikafadulden
starcım çantalar harika ama ben bu tarz pek kullanamam gibi geliyo sırt çantası aldım ben o şekilde kullanıcam eşimde takabilir en azından gerekirse bunlarda çok şık ama canım sürekli klasik giyinmen gerekiyosa mantıklı bu şekilde olması :lepi:
ya ben baby centerın 5 li setinden almıstım onun icinde penyeden cantası var bebisimin ama bunlar cok sıkmıs fiyatlarda fena degil..bende m alsam ne..
Men gelmişemmmm men gelmişemmmmm aybalalarrrr kaydirigubbakcemile2 Gecen cuma itibariyle doktorumuzun zoruyla izne cıktık keske 1 hafta daha kalsaymısız, bi o tarafa yuvarlanıyorus kızımla bi bu tarafa kaydirigubbakcemile3 Uzak kaldım iyice ama bugün itibariyle internetimi baglattım artık rahat rahat girebilirimmm :icecream: Geçmişi okuyamadım benim geçmiş baya uzun oldugu icin ama hürremcim 13 gün sora dogum yapcakmıssın onu gördüm gözlerim doldu bi duygulandımmm cok sevindimmmmm cnmm hayırlısıyla nur topu gibi bi bbekimiz daha mı olcek ne:teytey:
kızzzzzzzzzz star her durumda güldürüyon sen beni anacımmmmm:lepi:
seviyom kız seniiiiiiiŞeniz
öyle heveslenmek yokkkklmaz:
zamanında gelsin arasımızzzzzŞeniz
bebişin doğunca herbişeyini kendin yaparsın annesi inşallahhhhh:teytey:
Stardust sen sezeryan yapacaktın. Tansiyonun yüksek olduğu için bu durumda epidural sez. mı yapacaksın?
ben hazrılanmaya gidiyorum kızlar.4 gibi çıkıcam dua edin.oğluşum iyidir inşallah
Ben bu tarz değil de sırt çantası kullanacağım. Omuzlarım zaten da. İçindekiler ağır olacak. Hiç gerek yok dedim kendi kendime. Ama senin bulduğun modeller çok güzel canım.
.
CANIM BÜYÜK İHTİMALLE SENİNDE SEZERYAN OLUR DOKTOR BENİKİNE 4 KİLOYA YAKIN OLUR DOĞUMA KADAR DEDİ
İPEKCİM TEŞEKKÜRLER BEN TATLIYI HİÇ KESEMİYORUM ONDAN TOSUN OLDU GALİBA BİRE ANNESİ 24 KİLO ALDI BEBİŞİN ZAYIF OLMA İHTİMALİ YOKTU ZATEN :kedi:
hürremcim canım hadi gözün aydın bitanem çok sevindim çok az kaldı kavuşmanıza
maşallah kızın da tam topaç olmuş
allah nazardan korusun
hadi gözün aydın
sağlıkla kavuş kızına
canım artık lütfen hiç değilse son 10 gününü evde geçir çok yıprattın kendini
doğuma dinlenik gir
Sanırım öyle olucak ama ben halen kabullenemedim.Bende hamilelikte hep tatlıya aşerdim ki hiç tatlı yemezdim normalde.Ama doktorum bebek iri olmaya başlayınca tatlıya dikkat et dedi 6 aylık olduktan sonra pek tatlı yemedim şimdiye kadarda 10 kg.aldım.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ MELEK TEYZESİİ ALLAH RAZI OLSUN
İPEKCİM BENİM ŞEKER TESTİM YAPILMADI DOKTORUM GEREK YOK DEDİ:sm_confused: O KADAR KİLO ALMAMA RAĞMEN
Ben de tatlı sevmezdim. Allahım şimdi ne bulsam yerim modundayım. Halla şeker yüklemesinde glikoz içiriyorlar ya onu bile afiyetle içtim. Olsa daha da içerdim.