2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

nihayet randevuyu henüz alabildim anneme haber verdim eşim saolsun kahvaltıyı hazırladı şimdi mis gibi kahvaltımı edeyim....öptüm sizi...

Elifcim saol tatlım dün akşam konuştuk kuzenim çıkmış iyiydi biraz ağrısı vardı kesi yerinde oda bana dua ediyo Allah kurtarsın diye mafoldumben bebekte accık daha toparlasın çıkarcaklarmış midesini felan yıkamışlar iyiler neyseki :Saruboceq:

günaydın kızlar
bizim de ağrılarımız bu sabah itibariyle biraz hafifledi ama tam geçmedi randevumuzu bu güne aldık akşam gidicez bakalım neler diyecek doktorumuz dün aradık parol kullan ağrı kesici olarak dedi içim rahat etmiyor dün 2 tane aldım bugün gerek kalmaz inşallah

Hürremcim geçmiş olsun tatlım git bakalım doktoruna
Ya doktorundan rapor istesen zaten raporlusun biliyorum ama doktorundan rica et riskli dönemdir yatış istirahati şarttır diye yazsın raporunu iş yerine ver son 2 haftan kalmış onuda evde geçir tatlım bi dene bence şansını belki bu sefer bişiy diyemez senin kötü kedi kötükedihüso

günaydın kızlar
bizim de ağrılarımız bu sabah itibariyle biraz hafifledi ama tam geçmedi randevumuzu bu güne aldık akşam gidicez bakalım neler diyecek doktorumuz dün aradık parol kullan ağrı kesici olarak dedi içim rahat etmiyor dün 2 tane aldım bugün gerek kalmaz inşallah

sanada günaydın cnm bugün evdesindir umarım ağrıların varsa dinlenmen lazım tatlım geçmiş olsun.

Günaydııınnnn. Geçmişe göz attım.
yok ipeğim kanala yerleşmemiş daha ikinci olduğu için geç yrleşirmiş
Canım dün akşam yazarken elektrik kesildi. Yatmak zorunda kaldım. Kusura bakma yoksa daha muhabbet ederdik. Zaten zor uyudum.

ben 2 hastaneye gidiyorum biri evime yakın olan pek sevmiyorum orayı diğeri ise gittiğim hastane çok beğeniyorum ama gittiğim hastane hafta sonu ssk geçmiyor ve çok pahalı...

yani iyi hastane : hafta içi fiyat aynı hafta sonu 2 katı
sevmediğim hastane:hafta içi fiyat aynı haftasonuda fiyat aynı

işlemler aynı ama hafta sonu gdersem ssk geçmediği için hafta sonu gelirse bebeğim mecburen hoşlanmadığım hastaneye gtmek duırumundayım...o yüzden hafta sonu gelsin diye dua etmeye başladım....

700 tl nerde 2100 tl nerdeeeee:sinifsinif:

nihayet randevuyu henüz alabildim anneme haber verdim eşim saolsun kahvaltıyı hazırladı şimdi mis gibi kahvaltımı edeyim....öptüm sizi...

Hastane ile konuşsana. Haftasonu doğum yaparsam haftaiçi gibi ücretlendirilemez mi diye. Ben burada doğum yapmak istiyorum ama sırf bu nedenden başka hastaneye gitmek durumunda kalabilirim falan de. Bakalım belki sana istisna yaparlar. Gerçi olasılık hesabına göre haftaiçi doğum yapman daha büyük ihtimal.

Bu arada ana babadan kaybettiğin şansı eşinle yakalamışsın. Benimki de sabah kalkmış bana çoraplarını soruyor. Sayıları azalmış neredeymiş. Ben kirlendikçe yıkıyorum yemiyorum ya. Canı aramak da istemiyor. Belki yazlıkların bir kısmı bazanın altında kalmıştır dedim. Bazayı bir zahmet kaldırdı üstünden öylece baktı kalsın dedi. Üşendi. Artık annem gelince çorap arama taramalarına başlayacağız.

günaydın kızlar

Geçmiş olsun canım. Parol hamilelikte kullanılabiliyor ama evet insanın içi rahat etmiyor.

sağolun kızlar yok nurcum evde değilim işteyim yine şimdi aradılar randevumu saat 12 ye almışlar büyük ihtimalle çatı muayenesinide yaparlar bugün hayırlısı artık

Bir sitede ikinci el bebek eşyaları satıyorlar. Uzun zamandır göğüs pompası bakıyordum. 70 TL'ya Medala'nın elektrikli pilli modelini aldım. Kullananlar çok memnun kalmış. Neyse dün kargom geldi. ıçinden fazla aparatlar da çıktı. Manuel de kullanılabiliyormuş. Akşam uyku tutmayınca sterilizatörlere baktım. Arçelik'in bir modelini 15 TL'ye sipariş verdim. Biberonları kaynatmak da diğer yol ama unutunca biberon eriyormuş. Ve mutlaka bu hataya düşüyormuşsun. Bir biberon 15 TL'dan fazla olunca bana sterilazatör daha mantıklı geldi.

sağolun kızlar yok nurcum evde değilim işteyim yine şimdi aradılar randevumu saat 12 ye almışlar büyük ihtimalle çatı muayenesinide yaparlar bugün hayırlısı artık

İşten ayrıl artık canım. Başka iş bulamaz mısın? Bu kadar kendini kullandırtma lütfen.

işten ayrıl artık canım. Başka iş bulamaz mısın? Bu kadar kendini kullandırtma lütfen.

küçük bi yerde yaşıyorum canım iş bulmak gerçekten zor ama çaresiz kalırsam bırakıcam artık yapacak çok şey yok eşim ayrılayım diye gözümün içine bakıyo ama benim 6 yıldır çalıştığım yer bi anda bırakamıyorsun ama bebişim için tabiki ciddi ciddi düşünüyorum artık

küçük bi yerde yaşıyorum canım iş bulmak gerçekten zor ama çaresiz kalırsam bırakıcam artık yapacak çok şey yok eşim ayrılayım diye gözümün içine bakıyo ama benim 6 yıldır çalıştığım yer bi anda bırakamıyorsun ama bebişim için tabiki ciddi ciddi düşünüyorum artık

Ssk lı olarak çalışıyorsun değil mi?

X