Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
günaydın canım
günaydın Nurcum
sizede günaydın kızlarŞeniz
nur dün doktora gitmişsin herşey yolundaymış çok sevindim cnm
sağol canım tansiyonum dışında herşey çok güzel çıktı
günaydın kızlar
bizim de ağrılarımız bu sabah itibariyle biraz hafifledi ama tam geçmedi randevumuzu bu güne aldık akşam gidicez bakalım neler diyecek doktorumuz dün aradık parol kullan ağrı kesici olarak dedi içim rahat etmiyor dün 2 tane aldım bugün gerek kalmaz inşallah
Canım dün akşam yazarken elektrik kesildi. Yatmak zorunda kaldım. Kusura bakma yoksa daha muhabbet ederdik. Zaten zor uyudum.yok ipeğim kanala yerleşmemiş daha ikinci olduğu için geç yrleşirmiş
ben 2 hastaneye gidiyorum biri evime yakın olan pek sevmiyorum orayı diğeri ise gittiğim hastane çok beğeniyorum ama gittiğim hastane hafta sonu ssk geçmiyor ve çok pahalı...
yani iyi hastane : hafta içi fiyat aynı hafta sonu 2 katı
sevmediğim hastane:hafta içi fiyat aynı haftasonuda fiyat aynı
işlemler aynı ama hafta sonu gdersem ssk geçmediği için hafta sonu gelirse bebeğim mecburen hoşlanmadığım hastaneye gtmek duırumundayım...o yüzden hafta sonu gelsin diye dua etmeye başladım....
700 tl nerde 2100 tl nerdeeeee:sinifsinif:
nihayet randevuyu henüz alabildim anneme haber verdim eşim saolsun kahvaltıyı hazırladı şimdi mis gibi kahvaltımı edeyim....öptüm sizi...
günaydın kızlar
bizim de ağrılarımız bu sabah itibariyle biraz hafifledi ama tam geçmedi randevumuzu bu güne aldık akşam gidicez bakalım neler diyecek doktorumuz dün aradık parol kullan ağrı kesici olarak dedi içim rahat etmiyor dün 2 tane aldım bugün gerek kalmaz inşallah
sağolun kızlar yok nurcum evde değilim işteyim yine şimdi aradılar randevumu saat 12 ye almışlar büyük ihtimalle çatı muayenesinide yaparlar bugün hayırlısı artık
işten ayrıl artık canım. Başka iş bulamaz mısın? Bu kadar kendini kullandırtma lütfen.
küçük bi yerde yaşıyorum canım iş bulmak gerçekten zor ama çaresiz kalırsam bırakıcam artık yapacak çok şey yok eşim ayrılayım diye gözümün içine bakıyo ama benim 6 yıldır çalıştığım yer bi anda bırakamıyorsun ama bebişim için tabiki ciddi ciddi düşünüyorum artık