2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canim tesekkurler, gogus uclari icin earth mama angel babay diye bir marka var. organik. o tavsiye edildi ben de aldim. lansilohtan iyiymis. silmeye falan da gerek yokmus.

karbonati ben de duydum. bir de yara gogus uclari icin lahana yapragi koyun dediler. gogus pedi yerine lahana koyuyorsun. zaten gogus pedi de onerilmiyor. acikta kalip kurumasi daha iyiymis.

inşallah arkadaşlar dinlenerek atlatırım şu günleri erken doğum yapmayı hiç ama hiç istemiyorum.birbirimize dua edelim moral veren herkese çok teşekkür ederim.

canım korkma inşallah zamanında gelir kızın

benim o kasılmalarım 32haftadan beri vardı endişe etme

erken doğumun belirtisi olduğunu sanmıyorum rahim kendini hazırlıyor

benim açıklığa bakılmadı zaten benim oğlum daha yukarıda kanala girmedi kanala girdikten sonra dr bakarmı bilmiyorum hiç aramızda çatı kontrolü konuşması geçmedi

kızlr kasıklrmda ve belımde cok agrm var uyuymyorum karnım patlıck sankı nasıl hreketlıneler oluyor sızce?

Merhaba,
Sabah yine ADSL bağlantım yoktu. Tüm gün Lost'un 5. sezonunu seyrettim. Akşamüstü iş yerinden arkadaşlarla buluştuk. Çok güzel bir yere gittik. ısmini yazmayacağım. Açıkhavada biraz hava aldım. Valla evden çıkasım yoktu. Zaten korka korka gittim resmen. Artık zorlanıyorum. Kasıklarıma ağırlık yapıyor. Neyse kazasız belasız eve geldim.
Sağolsun arkadaşlar kızıma pijama takımı almışlar. Bayıldım. Resmini bir ara koymaya çalışırım. Bu arada avizemiz de geldi. Eşim biraz önce monte etti. Oda bebek odasına şimdi daha çok benzedi.

kızlr kasıklrmda ve belımde cok agrm var uyuymyorum karnım patlıck sankı nasıl hreketlıneler oluyor sızce?

Canım hareketli olması iyi. Ama bel ave kasık ağrısı doğum habercisi olabilir. Ya da yorgunluktan olabilir. Bugün kendini yoracak birşey yapmış mıydın?

yok cnm ya kızım dısarda oynadı bende bankta ıkı saat kadar onunlaydım uyuyanmıyorum sımdı nasıl hareketlı bı bılsen

Geçmişi çok okuyamadım.

Ama Nur'cum kızın kocaman olmuş maşallah. Ben de doğduğunda 3 kiloyu bulayım birşey istemem. Usg'nin verdiği bilgiye pek inanmıyorum da.

Demresu bence dr'un biraz panik yapmış. Ben de cumartesi 20 dk NST'ye girdim. 3 kasılma çıktı. Hem de 5 dk aralıkla. Son 5 dk birşey çıkmadı sadece. Dr yalancı kasılmalar bunlar önemi yok dedi. Eve gelince daha da arttı. Hem bişey söyleyeyim mi benim kasılmalarım aslında 5. aydan beri oluyormuş da haberim yokmuş. Ben onu bebek hareketi sanıyordum. Şimdi daha şiddetli olunca anladım aslında eskiden de ara ara olduğunu. Maşallah bak birşey yapmadığım halde 37. haftaya geldim ki 2 hafta öncesine kadar acayip hareketliydim. O yüzden hiiiç kafana takma. Bebeğin zamanında gelecek. Sen sadece dinlenmeye çalış ve olumsuz düşünme.

Kibele maşallah bebeğine. Ama su iç canım. Amniyon sıvısı da sen su içtikçe daha temiz oluyor. Yazık değil mi kızına. Orada çaresiz çaresiz annesinin içeceği suyu bekliyor.

yok cnm ya kızım dısarda oynadı bende bankta ıkı saat kadar onunlaydım uyuyanmıyorum sımdı nasıl hareketlı bı bılsen

Canı sıkılmıştır annesi. Hareketli olması enerji fazlasını attığını gösterirmiş. Bugün iyi beslemişsin demek ki :))
Ağrılarını iyi takip et canım. İkisi de doğum belirtisi olabiliyor. İnşallah yarına geçer.

annem çıoldırtıyo beni yine...
ananeme randevu alınacak kemik hastanesinden ben şu anda uykusuzluktan ölüyorum ama internetten randevu almak için ışık yemiş tavşan gibi ekrana bakıp randevu zamanının açılmasını bekliyorum....annemi aradım uyuyor neymiş sabaha bırakamazmışım şimdi almalıymışım doluyormuş...kendisi uyuyor ona mesaj atmalıymışım uyandırmamak için....üstelik evde 19 yaşında erkek kardeşim var ve internette var...:gitme: benim bu annem beni niye hiç düşünmüyor yaaaa

Bazen gerçekten anlayışsızlıkları tutuyor kendileri bile farketmiyor.
Randevu ne zaman açılacakmış biliyor musun?

bu gece 12 den sonra satimi kurdum 12 den beri ekranda yenileyip duruyorum sayfayı ..bakalım ne zaman açılırsa ayın 16 sına almam lazım...ki ailede herkeste internet var bu randevu işi 12 den sonraya kalıyorsa tek alması müsait kişi ben görüldüm heralde :)

geçtiğimiz pazar daha kötüsünü yaşadım...mafoldumben
annemler kahvaltı veriyorlardı amcamlarla falan bir hayır işi için 15 gün video yapmak için uğraştım 30 tane kaset görüntüsü içinden bazı özel görüntüleri alıp müzik ekleyip tek video haline getirdim istekleri üzerine ellerine verdim...babam ısrarla kahvaltıya benimde gelmemi kamera çekimi resim çekimi yapmamı istedi asla hayır diyemem onlara biliyorlar bunu...yasakkelime
cumartesi gecesi eşim gececiydi uyku tutmadı pazar günü de eşim olmadığı için tek geleceğimi biliyor babam...sabah 9 da beni aradı sen hala çıkmadın mı hadi ne zaman geliyosun..:1shok:..çıkıyorum şimdi taksiye atlayıp geliyorum ....taksiye bindim (7ytl mesafenin ne kadar olduğunu belirtmek için yazdım taksi parasını) kahvaltı yerine vardım ve yemin ediyorum sana bir lokma bişey yemeden:umursamaz: annem hadi milleti çek diraz masalar tabaklar boşalmadan dedi ve annem babam kahvaltı yaptılar yani herkes ben çekim yaptım .:gitme:..tabi sonra biraz çektim oturdum bende kahvaltı yaptım ama ağlayasım geldi herkes kahvaltı yaparken ben ayakta kocaman göbekle kameraya çekim yapmak..:sinifsinif:...bazen değil çoğu zaman bizimki anlamıyor beni.....bazen kızlara dert yanıyorum da onlarda stres oluyorlar bende anlatmıyorum ama şu an yine doldum kusura bakma ....:teselli:

Allah allah. Kız seni cami avlusunda mı buldular acaba bir sorsana. Belki o zaman ne yaptıklarını anlarlar. Bazen ailenin mülayim çocuğu olmaktansa arızalısı olmak daha iyidir. Hadi onlar düşünmüyorlar sen söyle o zaman. Anne ben hamileyim aç kalmamam lazım. Veya hayıflan zaten geceleri uyuyamıyorum randevuyu kardeşim alsın de. Sen dile getirmedikçe onlar düşüncesizliklerine devam edeler. Sen de kendi kendini yersin gecenin bir yarısı şimdi yaptığın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…