2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım maşallah kızına

benimde senin gibi karnım sertleşiyordu nst de sancı çıktı 30 dk 2 kere

benim gün içinde sık oluyor ama düzenli değil önemli olan düzenli girmesi bide sancı olur heralde

bende bugün dinlendim bakalım geçecekmi gerçi düzenli olduğunu söyleyemem öle nst deki gibi her 10 dakikada bir gelmiyo ama ne bileyim işte korkuyorum.sende açılmaya bakıldımı canım.bu arada sen 37 ye girmişsin o günleri bende görsem daha bişey istemiyorum.:Saruboceq:

ya evet canım çalışmak istiyordum seminerlerdede,aslında hiç şikayetimde yoktu ama bir anda işte karnımın sertleşemeye başladığını hissettim.kasılmada çıkınca korktum açıkçası,bide bizim izin öle bi zamana denk geldiki bebiş 2 hafta erken gelse benim okul açıldıktan sonraki izinde güme gidiyo,zaten 24 eylüle kadar izinliyiz,doğumdan sonra 15 gün fazla izin kullanayım diye bu riskli 1 ayı çalışarak geçiremem,ona karar verdim sonunda. seninde 3 günün kaldı hadi bakalım hayırlısı canım.
hayırlısı olsun canım...kendini zorlamanın lüzumu yok..hem 24 eylüle kadar zamanın vae bebişin baya toparlanır..süt izninde olur...canım evet 3 günüm kaldı rahatlayacam...sene sonu çok yoğun yıl sonu gösterileri,evrak ıvır zvırları baya yoruldum..

nurcuğum maşallah kuzuna stres yo kstres yok bebişler zaten erken gelmeye hevesli bi de stres yaparsan olmaz ama bak aaaaa...

beni sorarsanız çok iyiyim hiç bir sıkıntım yok çok rahatım sadece sıcaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk

selam arkadaşlar,bugün doktora gittim kızım 2,5 kilo civarındaymış boyuda 45 cme yakın,suyum normalmiş ama kasıklarım ağrıyor karnımda sertleşme oluyor dedim hemen nst ye aldı ve 20 dakikada 2 kasılmam varmış,doktor hemen altan muayene istedi açılmama varmı diye baktı allahtan yoktu,dinlenmei istedi kasılmalarını takip et 10 dakikada 3 kere olur ve uzunca sürerse doğum başladı demektir dedi,eşimde yanımdaydı ödümüz patladı,hala çalışıyorum dedim sen bilirsin ama ayrıl istersen deyince düşündüm evet okul yolunda doğurcam bu gidişle yarından itibaren izne ayrılıyorum.
bu arada ben kasılma dediği şeyi hep kızımın poposunu dayaması zannediyordum,sizlerde kendinizi kontrol ediin arkadaşlar.
aranızda nst ye girip kasılması çıkan biri vardı hatırlayamadım,eğer o arkadaş okursa dinlenerek kasılmalar duruyormu yoksa ben bugün yarın bekliyim mi doğumu:uhm:

canım maşallah prensesine bencede izine ayrıl artık evde en azından dinlenirsin bugün drum bebişin içerde 1 gün kalması bile nimettir dedi

bende bugün dinlendim bakalım geçecekmi gerçi düzenli olduğunu söyleyemem öle nst deki gibi her 10 dakikada bir gelmiyo ama ne bileyim işte korkuyorum.sende açılmaya bakıldımı canım.bu arada sen 37 ye girmişsin o günleri bende görsem daha bişey istemiyorum.:Saruboceq:
korkma canım sakin ol..37.haftaya ne kaldı ki 3 haftan var.seninle aramızda 3 gün var..bugün doktorum çok rahatlattı beni...insan pimpiriklenince ters gidiyor işler o yüzden sakin olmak lazım..

kızlar bende tek sorun bugün tansiyonum yüksek çıktı drum biraz telaş yaptı ama sürekli kontrol edecez tansiyonu

hiç stres olma canım cesaretini yüksek tut.hem sınava girecen..cesaretli olursan her şeyin üstesinden gelirsin.ben de normal düşünüyorum..hepimiz için hayırlısı olsun...
evet canım inş herşey yolunda giderde sağlıkla ve zamanında alırız kuzucuklarımızı kucağımıza
nurcuğum maşallah kuzuna stres yo kstres yok bebişler zaten erken gelmeye hevesli bi de stres yaparsan olmaz ama bak aaaaa...

beni sorarsanız çok iyiyim hiç bir sıkıntım yok çok rahatım sadece sıcaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk

evet canım stresi kovalıyorum valla sıcaklarla benim başımda belada hiçbiyerde durulmuyor resmen

inşallah arkadaşlar dinlenerek atlatırım şu günleri erken doğum yapmayı hiç ama hiç istemiyorum.birbirimize dua edelim moral veren herkese çok teşekkür ederim.

hanimlar merhaba,uzun zamandir yazamadim.

bugun dr randevum vardi. dr gobegim kucuk diye hani ultrason istemisti ya, iste girdim.

bebek 33 haftalik 2174 gr. cok iyi dedi. ama su icmedigim icin susuz kalmisim. cok asiri sususz kalmissin dedi. bogulacak kadar su iceceksin dedi. ben suyu hic sevmem. gobegimin kucuk geldiginde tam geziden geri donmustuk. 15 gundur dogru duzgun ne kendime baktim ne de su icmistim.

kist de gitmis beynindeki. Allah'a sukur. Gerci bebek bu uretim asamasinda bir takim sikintilar olabilir:) ama duzeleceginden emindim.

Kizlar ya ama basi halen en tepede. Ne zaman doner ki? Benim annem babam kimsem gelmeyecek, sezeryan olmaz insallah. Cok zor olur. Zaten bebek 14 gunlukken gelecegiz Tr'yr. yani o 14 gun sezeryan ile cok zor. Hep normal dogum istedim Allah'tan. insallah normal dogum olur hayirlisi ile.

bugun dr randevum vardi. dr gobegim kucuk diye hani ultrason istemisti ya, iste girdim.

bebek 33 haftalik 2174 gr. cok iyi dedi. ama su icmedigim icin susuz kalmisim. cok asiri sususz kalmissin dedi. bogulacak kadar su iceceksin dedi. ben suyu hic sevmem. gobegimin kucuk geldiginde tam geziden geri donmustuk. 15 gundur dogru duzgun ne kendime baktim ne de su icmistim.

kist de gitmis beynindeki. Allah'a sukur. Gerci bebek bu uretim asamasinda bir takim sikintilar olabilir:) ama duzeleceginden emindim.

Kizlar ya ama basi halen en tepede. Ne zaman doner ki? Benim annem babam kimsem gelmeyecek, sezeryan olmaz insallah. Cok zor olur. Zaten bebek 14 gunlukken gelecegiz Tr'yr. yani o 14 gun sezeryan ile cok zor. Hep normal dogum istedim Allah'tan. insallah normal dogum olur hayirlisi ile.
canım hoşgeldin maşallah bebeğine suyu kesinlikle ihmal etme sakın çok önemli ben canım istemesede zorla içiyorum suyumu...
allah hayırlı doğum versin inş

nurcum benım gögus ucları bazen yara oldugu için doktorum bana fito krem verdı.süreklı olmasada cogu zaman kullanıyorum.
canım ben bugün göğüs için krem ismi sordum druma son hafta vereyim dedi şimdi göğüsü kremle ovarsan doğumu erkenleştirir sakın göğüslerini ovup çok elleme dedi

kıslar hazıran annelerı baslıgında arkadasın teki ;gögus ucları icin dogumdan bir hafta önce zeytin yagı kullanmıs.
dogumdan sonrada karbonatlı suyla silmis.
hic catlak,yara felan olmamıs.paylasayım ıstedım.
bizde öyle yapalım bari kıslar.:1closedeyes:

canım ben bugün göğüs için krem ismi sordum druma son hafta vereyim dedi şimdi göğüsü kremle ovarsan doğumu erkenleştirir sakın göğüslerini ovup çok elleme dedi

canım simdiye kadar cok sükür bırsey olmadı ama zaten ben ovarak sürmüyorum.
tabıkıde tedbiri elden bırakmamak lazım.

biz geldikhihoyyythihoyyyt
drumuza göründük bahar kokulum 49.5 cm 2920 gram olmuş teyzeleri...:nazar::nazar:
nstye bağlandık hiç sancımız çıkmadı herşeyimiz normalmiş dr teyzemiz öyle dedi...
haftaya vajinal muayene yapılacakmış amadelikafaduldendelikafadulden

maşallah canımm kızın kocaman olmuş allah nazarlardan korusun:nazar: herşeyde yolundaa hadi bakalım çatı muayne nide ol :jeyyar:delikafadulden

biz geldikhihoyyythihoyyyt
drumuza göründük bahar kokulum 49.5 cm 2920 gram olmuş teyzeleri...:nazar::nazar:
nstye bağlandık hiç sancımız çıkmadı herşeyimiz normalmiş dr teyzemiz öyle dedi...
haftaya vajinal muayene yapılacakmış amadelikafaduldendelikafadulden
canım henuz gordum mesajını.
masalalh kuzuna kocaman olmus.:nazar:
banada haftaya vajinal muayene yapılcak.delikafadulden
benimki 20sınde senınkı ne zaman?

hoş geldin kibelecim maşallah kızında büyümüş artık herşey yoluna girmişş çok şükürrr inşallah normal doğum yaparsınn sanda kızınada maşallah bu arada su iç zorla kendi bebişin için içeceksin canım:nazar::teytey:

Son düzenleme:
X