2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

iyi barii görmüş oldun dedenii annenlerden haber varmı ne zaman gelceklerr kaydirigubbakcemile5

abım gelemıyo annem tek gelıcek abımın pasaportunu uzatmak ıcın ıcerı vermısler temmuz ortasını bulur demısler rüsmet ıstıyolar pislikler
tabı bızımkılerde vermıyo oyuzden abım pasaportunu alınca gelıcek babamla bırlıkte

canım maşallah kızına her şeyi yolunda çok şükür...kaslmaların başladıysa bırak çalışmayı.bana sorduğunda devam etmek isityodun aman boşver senden ve bebeğinden önemli değil al iznini bekle bebişini...ben de cuma günü başlatıyorum iznimi...sağlıkla gelsin kuzularımız...

çok uykum geldii geceleeri az uyuyorum gündüzde uyuyamıyorum ayy nasıl olcakk ( eşim geldi ben kaçtım şimdilik:) öptüm hepinizi:ecrin_bebek:

görüsürüz dılos bende esımı beklıyorum gecıkıcem demıstı sımdı aradım bırazdan cıkıcam dedı çok özledımmmmmmafoldumben

biz geldikhihoyyythihoyyyt
drumuza göründük bahar kokulum 49.5 cm 2920 gram olmuş teyzeleri...
nstye bağlandık hiç sancımız çıkmadı herşeyimiz normalmiş dr teyzemiz öyle dedi...
haftaya vajinal muayene yapılacakmış amadelikafaduldendelikafadulden

maşallh kuzuna canım her şey yolunda..vajinal muayne ayyy...bakalım nasıl geçecek benim de 1 temmuz da alttan muayne olacam.sen normal istiyodun dimi canım...

canım maşallah kızına

benimde senin gibi karnım sertleşiyordu nst de sancı çıktı 30 dk 2 kere

benim gün içinde sık oluyor ama düzenli değil önemli olan düzenli girmesi bide sancı olur heralde

ya evet canım çalışmak istiyordum seminerlerdede,aslında hiç şikayetimde yoktu ama bir anda işte karnımın sertleşemeye başladığını hissettim.kasılmada çıkınca korktum açıkçası,bide bizim izin öle bi zamana denk geldiki bebiş 2 hafta erken gelse benim okul açıldıktan sonraki izinde güme gidiyo,zaten 24 eylüle kadar izinliyiz,doğumdan sonra 15 gün fazla izin kullanayım diye bu riskli 1 ayı çalışarak geçiremem,ona karar verdim sonunda. seninde 3 günün kaldı hadi bakalım hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…