- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
iyi barii görmüş oldun dedenii annenlerden haber varmı ne zaman gelceklerr kaydirigubbakcemile5
annemde 1 hafta ıcınde gelır heralde
olsun canım annen gelsinde onlarda gelir elbettalkisalkisalkis
canım maşallah kızına her şeyi yolunda çok şükür...kaslmaların başladıysa bırak çalışmayı.bana sorduğunda devam etmek isityodun aman boşver senden ve bebeğinden önemli değil al iznini bekle bebişini...ben de cuma günü başlatıyorum iznimi...sağlıkla gelsin kuzularımız...selam arkadaşlar,bugün doktora gittim kızım 2,5 kilo civarındaymış boyuda 45 cme yakın,suyum normalmiş ama kasıklarım ağrıyor karnımda sertleşme oluyor dedim hemen nst ye aldı ve 20 dakikada 2 kasılmam varmış,doktor hemen altan muayene istedi açılmama varmı diye baktı allahtan yoktu,dinlenmei istedi kasılmalarını takip et 10 dakikada 3 kere olur ve uzunca sürerse doğum başladı demektir dedi,eşimde yanımdaydı ödümüz patladı,hala çalışıyorum dedim sen bilirsin ama ayrıl istersen deyince düşündüm evet okul yolunda doğurcam bu gidişle yarından itibaren izne ayrılıyorum.
bu arada ben kasılma dediği şeyi hep kızımın poposunu dayaması zannediyordum,sizlerde kendinizi kontrol ediin arkadaşlar.
aranızda nst ye girip kasılması çıkan biri vardı hatırlayamadım,eğer o arkadaş okursa dinlenerek kasılmalar duruyormu yoksa ben bugün yarın bekliyim mi doğumu:uhm:
dılos sen agdaya gıdıcektın noldu o iş?
maşallh kuzuna canım her şey yolunda..vajinal muayne ayyy...bakalım nasıl geçecek benim de 1 temmuz da alttan muayne olacam.sen normal istiyodun dimi canım...biz geldikhihoyyythihoyyyt
drumuza göründük bahar kokulum 49.5 cm 2920 gram olmuş teyzeleri...
nstye bağlandık hiç sancımız çıkmadı herşeyimiz normalmiş dr teyzemiz öyle dedi...
haftaya vajinal muayene yapılacakmış amadelikafaduldendelikafadulden
selam arkadaşlar,bugün doktora gittim kızım 2,5 kilo civarındaymış boyuda 45 cme yakın,suyum normalmiş ama kasıklarım ağrıyor karnımda sertleşme oluyor dedim hemen nst ye aldı ve 20 dakikada 2 kasılmam varmış,doktor hemen altan muayene istedi açılmama varmı diye baktı allahtan yoktu,dinlenmei istedi kasılmalarını takip et 10 dakikada 3 kere olur ve uzunca sürerse doğum başladı demektir dedi,eşimde yanımdaydı ödümüz patladı,hala çalışıyorum dedim sen bilirsin ama ayrıl istersen deyince düşündüm evet okul yolunda doğurcam bu gidişle yarından itibaren izne ayrılıyorum.
bu arada ben kasılma dediği şeyi hep kızımın poposunu dayaması zannediyordum,sizlerde kendinizi kontrol ediin arkadaşlar.
aranızda nst ye girip kasılması çıkan biri vardı hatırlayamadım,eğer o arkadaş okursa dinlenerek kasılmalar duruyormu yoksa ben bugün yarın bekliyim mi doğumu:uhm:
maşallh kuzuna canım her şey yolunda..vajinal muayne ayyy...bakalım nasıl geçecek benim de 1 temmuz da alttan muayne olacam.sen normal istiyodun dimi canım...
canım maşallah kızına her şeyi yolunda çok şükür...kaslmaların başladıysa bırak çalışmayı.bana sorduğunda devam etmek isityodun aman boşver senden ve bebeğinden önemli değil al iznini bekle bebişini...ben de cuma günü başlatıyorum iznimi...sağlıkla gelsin kuzularımız...