2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ssk anlamıyorum zaten hastanenin işinide ayın 10 u ile 25 inde alıonıyor sadece randevu 10 ar günlük arayla randevu veriyolar ve internetten veriyolar yani telefonlas olmuyormuş bnende anlamadım bu gece 12 den sonra ayın 10 u oluyor ya annemde hemen internetten millet alıyor sıra gelmiyor dedi ama hala açılmadı bende anlamadım....

söyleme olayına gelince malesef öyle bi özelliğim yok,ben her zaman herşeyi halleden,kendi işini kendi gören,hiç bir şeyide becerememişliği olmayan biri olduğum için gözlerinde ,eğer bu randevuyu alamazsan kesinlikle bilerek almamışımdır yada uyumuşumdur....yarın işiteceğim azarı düşünüyorum ben....öf huriş şimdi 25 ine kadar bekleyecek kadıncağız yaaa...napcaz şimdi der benide daha çok üzer..saat 1 oldu bi hastaneyi arayayyım..baltalimanı.

Şu saatte artık randevu almamak zaten olmaz. Haklı iken haksız olursun. Sana güvenmiştik bilseydik muhabbeti olabilir. Bundan sonrasında gelen talepler eğer seni zora sokacaksa başında engelle derim. Tabi bu benim görüşüm. Biliyorum biraz zor ama ilk birkaç denemeden sonra inan alışkanlık yapıyor. Deneyimle sabittir. Eskiden ben de senin gibiydim. Artık daha rahatım.

ya sen rahat uyu anacığım ben hastaneyi aradım gece değil sabah 8:30 dan itibaren alınıyormuş randevu...şimdi bide sabah 8:30 da kalk randevu almaya sen rahat uyu güzel anam...hey yaradana kurban beni bulur zati heplaelaelaelaelae

ay kız yeni ifadeler gelmiş fiyonk ytokalı tokalı :sinifsinif:lmaz::kedi::umursamaz:

canım üzme kendini annen düşünememiştir bu kadar uzun süreceğini hemen randevuyu alırsın sanmıştır..kamera çekimine gelince gülüm sen demekki çok beceriklisin herşey senden bekleniyor kızma yinede annenle babana senin kötülüğünü düşünmezler..

neyse ben kaçtım eşim uyandı makarna ısıtıyım mı diyo bana ya kaydirigubbakcemile3 hohoyt ne makarnası sabah erken kalkcam haydi yataaaaa.....

iyi geceler ipeğüm ...pardon ya özür ya sen niye yatmıyon bu saatlerde pardın?!

dün pazara gittim gitmez olaydım gerçi dönüşte eşim aldı ama genmede artık öle pazar yapacak halde değilmişim onu anladım bu sondu yani
sabaha kadar dön dolan ağrılardan öldüm valla 3 saatlik uykuyla sabah doktora gittik
bebişim çok güzel gelişmiş 1 ayda 11 kilo almış şaştım valla 2200gr olmuş
hamileliğin verdiği normal sıkıntıların dışında bi şikayetim olmadığından bi sorunda çıkmadı herşey gayet normaldi hatta bebişim elini ağzına sokmuş çok şekerdi
kanalada yerleşmemiş.dr dediki ikinci gebeliklerde bebkler kanala daha geç yerleşirlermiş
neyse sonra bi arkadaşa geçtim sözüm vardı eve 6 da geldim az size bakayım dedim ama gözümden uyku akıyodu bende vurdum kafayı 9 da kalkmışım emalum şimdi,de uyku gelmiyo
ay çok yazdım sıktıysam şimdi sizi kusura bakmayın emi

Geçmiş olsun. İfadelere bile göz attığına göre alametler başlamış demektir. Hadi yat o zaman. Makarna da yemeyiver. Bu saatte yediklerin popişe yerleşir demedi deme.
Ben de birazdan yatacağım. GÜndüz uyudum da uykum gelmedi.

vazgeçtim kaçmıyorum burası kalabalıklaştı ....zemuszemus üzüzlmüyorum kız sadece sinirleniyorum oda kendi kendime :)))) alıştım ben ...

Kız ne pazarı ben kendimi mutfağa zor götürüyorum artık. Millet erken doğurmama telaşında sen bi de pazara mı gidiyosunkaydirigubbakcemile3
Maşallah bebeğine. Topitoş olmuş:)) Aman kanala yerleştiyse sen de dinlenmeye başla. Ne olur ne olmaz.

gezginci seniiiiii :))) teşekkür ederim ipekcim bugece beni dinlediğin için kafanı şişirsdim kızlar öpüldünüz anacığım ben yatayım ya kendimi kastım gece gece sabah erken kalkıcam...kendinize ciciş bakın maklarna yemiyom cokacimcoook

madgirl-ece tuba- nur84 -kibela -demresuhepinizinde bebişlerine maşallah güzel haberlerle gelmişsiniz hep böle haberlerle gelelim inşallah

gaydincim kuzenin için önce haayırlı olsun diyelim sonra geçmiş olsun ikiside inşallah en kısa sürede iyileşirler

starıııım yıldönümüzün kutlu olsun canım allah sizi sizden ayırmasın inşallah hep mutlu mesut yaşayın
bu arada eşinin anlamlı heiyelride süpermiş güle güle kullan
bebişin beşide çok şeker oda mışıl mışıl uyur inşallah

bu gece benden başka gece kuşu kalmadı e artıkım dükkanı ben kapatayım barii
hepinize mışıl mışıl uykular diliyorum sizin için dua ediyorum şimdi sabaha güzel dinlenmiş ve zinde uyanın inşallah opuyorumnanaktan

canim bebegim donmemis, o yuzden biraz uzgunum. keske gittigimde donmus olsaydi icim rahat olarak donecektim dr dan. biliyorsun hamilleigim boyunca hicbir rahatsizligi gecer diye kafama takmadim ama buna takildim malesef. hic sezeryan istemedigimden olabilir.

susuzluk da bebegin donmesine maniymis. doktor bogulana kadar ic dedigi icin 5 lt falan icmeyi planliyorum. 3.5 lt oldu bugun. daha da 3 saat var yatmaya. en azindan 4 icebilirsem yarindan itibaren daha cok icmeye calisacagim.

herkese günaydınn kızlarrr bugece gece kuşuu çokmuşşş hava serinledi istanbuldaa bende biraz uyuyabiliyorum şükürrr:dance:

:gitme::sinifsinif:lmaz::kedi::umursamaz:

ayy çok şeker bunlar yerim ben simileyleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…