- 19 Temmuz 2008
- 2.592
- 8
alla alla saat kaç oldu ya niye vermiyor bu salak hastane randevuyu yaaa..
Telefonla almayı denesen daha rahat olmaz mı? Ben kayınvalideme hep öyle alıyorum. SSK di mi bu arada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alla alla saat kaç oldu ya niye vermiyor bu salak hastane randevuyu yaaa..
ya sen rahat uyu anacığım ben hastaneyi aradım gece değil sabah 8:30 dan itibaren alınıyormuş randevu...şimdi bide sabah 8:30 da kalk randevu almaya sen rahat uyu güzel anam...hey yaradana kurban beni bulur zati heplaelaelaelaelae
ay kız yeni ifadeler gelmiş fiyonk ytokalı tokalı :sinifsinif:lmaz::kedi::umursamaz:
dün pazara gittim gitmez olaydım gerçi dönüşte eşim aldı ama genmede artık öle pazar yapacak halde değilmişim onu anladım bu sondu yani
sabaha kadar dön dolan ağrılardan öldüm valla 3 saatlik uykuyla sabah doktora gittik
bebişim çok güzel gelişmiş 1 ayda 11 kilo almış şaştım valla 2200gr olmuş
hamileliğin verdiği normal sıkıntıların dışında bi şikayetim olmadığından bi sorunda çıkmadı herşey gayet normaldi hatta bebişim elini ağzına sokmuş çok şekerdi
kanalada yerleşmemiş.dr dediki ikinci gebeliklerde bebkler kanala daha geç yerleşirlermiş
neyse sonra bi arkadaşa geçtim sözüm vardı eve 6 da geldim az size bakayım dedim ama gözümden uyku akıyodu bende vurdum kafayı 9 da kalkmışım emalum şimdi,de uyku gelmiyo
ay çok yazdım sıktıysam şimdi sizi kusura bakmayın emi
gezginci seniiiiii :))) teşekkür ederim ipekcim bugece beni dinlediğin için kafanı şişirsdim kızlar öpüldünüz anacığım ben yatayım ya kendimi kastım gece gece sabah erken kalkıcam...kendinize ciciş bakın maklarna yemiyom cokacimcoookdün pazara gittim gitmez olaydım gerçi dönüşte eşim aldı ama genmede artık öle pazar yapacak halde değilmişim onu anladım bu sondu yani
sabaha kadar dön dolan ağrılardan öldüm valla 3 saatlik uykuyla sabah doktora gittik
bebişim çok güzel gelişmiş 1 ayda 11 kilo almış şaştım valla 2200gr olmuş
hamileliğin verdiği normal sıkıntıların dışında bi şikayetim olmadığından bi sorunda çıkmadı herşey gayet normaldi hatta bebişim elini ağzına sokmuş çok şekerdi
kanalada yerleşmemiş.dr dediki ikinci gebeliklerde bebkler kanala daha geç yerleşirlermiş
neyse sonra bi arkadaşa geçtim sözüm vardı eve 6 da geldim az size bakayım dedim ama gözümden uyku akıyodu bende vurdum kafayı 9 da kalkmışım emalum şimdi,de uyku gelmiyo
ay çok yazdım sıktıysam şimdi sizi kusura bakmayın emi
hoş geldin kibelecim maşallah kızında büyümüş artık herşey yoluna girmişş çok şükürrr inşallah normal doğum yaparsınn sanda kızınada maşallah bu arada su iç zorla kendi bebişin için içeceksin canım:teytey: