2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

slm kızlar.
ilsucum biberon aldığın sitenin adresini banada atarmısın.

hoşgeldin canım

hoşbuldum tatlım.çok şükür fazla kilo almadım.kilo verme yarışını sen kazanırsin gibi geliyor.prensesinle uğraşırken..sen ve bebişin sağlıklı olsun da kilolar verilir.

evet canım her şey yolunda çok şükür hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin..

sağol tatlım..her şey yolunda.gün bekliyecem artık.normal doğumdan korkuyordum.doktorum hiç korkma en sağlıklısı o sen bunu başaracaksın diyor bakalım artık...

teşekkür ederim tatlım..oğlluşunun beşiği hayırlı olsun güle güle büyüsün içinde..bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun..eşin çok inceymiş ne anlamlı bir hediye almış öyle..Allah mutluluğunuzu daim eylesin..

valla vercez bişekilde inşallah canım-tatlicadiarzu-

naber kızlar geçmişi okudum ama yazacak halim yok valla.ben iyiyim eşim evde ya takılıyorum iştek sıcaklarla uğraşıyorum eriyorum buhar olup uçucam bu gidişle :)

aynen piştim resmen yaaaaakafamçokkarıştı

demetcim sesin çıkmıyor sıcaktan mayıştın mı yoksam...

pc de eski bölümlerine bakıyorum dizilerin canım uzandım yatağa karşımdada vantilatörrrrrrkafamçokkarıştı

çok sıcakk zor nefes alıyorum yahuuuumafoldumben

ben burdayım sen yoksun kaçakk ütüm var bir sürü onları yoluna koymaya çalışıyorumm üfff sıkıldım bi yandanda ocakta yemek yapıyorumm tek başımaa zorrr kızım bi yandan karnı acıkır üstünü maffederr ilgi beklerr evde çok sıkıldım cideenn şu 2 haftada geçsede evime neşe gelsee bian önce eski pratik halimee dönmek istiyorumm-tatlicadiarzu-
kız sen o kadar işi nasıl yapıyorsun?daha dün doğum yapacaktın...kendini yorma tatlım..gerçi yapacak kimse olmayınca dayanamıyorsun canım seni anlıyorum.kolay gelsin...

uyku moduna girdim kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzulara iyi bakınnnnn:teytey:buyrunnnnnnnnn

Kuzenim bugün doğum yaptı şimdi aradım halamı bebek doğum esnasında kakasını yemiş yoğun bakıma almışlar midesi yıkanmış şuan yoğun bakımdaymış doğum sezeryanla oldu ve zamanınıda geçmemiş üzüldüm doktor iyi şuan sorun yok demiş anneside yoğun bakımdaymış sezeryandan sonra yoğun bakıma alıyolarmı her zamanCADIARZU

Kuzenim bugün doğum yaptı şimdi aradım halamı bebek doğum esnasında kakasını yemiş yoğun bakıma almışlar midesi yıkanmış şuan yoğun bakımdaymış doğum sezeryanla oldu ve zamanınıda geçmemiş üzüldüm doktor iyi şuan sorun yok demiş anneside yoğun bakımdaymış sezeryandan sonra yoğun bakıma alıyolarmı her zamanCADIARZU
ayy üzüldüm şimdi...aksilik işte olacağı varsa oluyor...inşaallah çabucak yoğun bakımdan çıkarlar..Allah yardımcıları olsun...

kız sen o kadar işi nasıl yapıyorsun?daha dün doğum yapacaktın...kendini yorma tatlım..gerçi yapacak kimse olmayınca dayanamıyorsun canım seni anlıyorum.kolay gelsin...

mecbur canım yapacak kimse yokk işler öylece sana bakıyoo bide üstünee kız var onlada ilgilenmen gerekiyoo hem yatıyorum hem iş yapıyorum ütüyü ayakta yapmıyorumm oturarak masayıda boyuma ayarladaım rahatımm ayalarımın altına mindeleri dizdim yemekte basit şeyler yaptımm öyle ayakta uğraştırıcı şey yapamam artık böyle idare etcezz:nazar:

geçmiş olsun canım kuzenini almamışlardır yoğun bakımaa bebeği 24 saatliğinee kontrol altında tutmak için yoğun bakımda bırakmışlardır canım küçücük bebiş zor nefes alıyodu kakasını yuttusaa:teselli:

selam arkadaşlar,bugün doktora gittim kızım 2,5 kilo civarındaymış boyuda 45 cme yakın,suyum normalmiş ama kasıklarım ağrıyor karnımda sertleşme oluyor dedim hemen nst ye aldı ve 20 dakikada 2 kasılmam varmış,doktor hemen altan muayene istedi açılmama varmı diye baktı allahtan yoktu,dinlenmei istedi kasılmalarını takip et 10 dakikada 3 kere olur ve uzunca sürerse doğum başladı demektir dedi,eşimde yanımdaydı ödümüz patladı,hala çalışıyorum dedim sen bilirsin ama ayrıl istersen deyince düşündüm evet okul yolunda doğurcam bu gidişle yarından itibaren izne ayrılıyorum.
bu arada ben kasılma dediği şeyi hep kızımın poposunu dayaması zannediyordum,sizlerde kendinizi kontrol ediin arkadaşlar.
aranızda nst ye girip kasılması çıkan biri vardı hatırlayamadım,eğer o arkadaş okursa dinlenerek kasılmalar duruyormu yoksa ben bugün yarın bekliyim mi doğumu:uhm:

bu arada kızım kritik zamanı geçmiş doğumdan korkma dedi doktor 32.haftayı geçtin bebek 2 kiloyuda geçti küveze bile gerek kalmaz belki şimdi doğsa dedi.

selam arkadaşlar,bugün doktora gittim kızım 2,5 kilo civarındaymış boyuda 45 cme yakın,suyum normalmiş ama kasıklarım ağrıyor karnımda sertleşme oluyor dedim hemen nst ye aldı ve 20 dakikada 2 kasılmam varmış,doktor hemen altan muayene istedi açılmama varmı diye baktı allahtan yoktu,dinlenmei istedi kasılmalarını takip et 10 dakikada 3 kere olur ve uzunca sürerse doğum başladı demektir dedi,eşimde yanımdaydı ödümüz patladı,hala çalışıyorum dedim sen bilirsin ama ayrıl istersen deyince düşündüm evet okul yolunda doğurcam bu gidişle yarından itibaren izne ayrılıyorum.
bu arada ben kasılma dediği şeyi hep kızımın poposunu dayaması zannediyordum,sizlerde kendinizi kontrol ediin arkadaşlar.
aranızda nst ye girip kasılması çıkan biri vardı hatırlayamadım,eğer o arkadaş okursa dinlenerek kasılmalar duruyormu yoksa ben bugün yarın bekliyim mi doğumu:uhm:

bendım canım kasılması cok olan dınlenınce ve magnezyum alınca gecıyo bencede artık ızne ayrılmalısın tatlım ıhmale gelmez:1hug:

tşkler kıslar geçmiş olsun dilekleriniz için kuzenimde yoğun bakımdaymış canım özellikle sordum onu şaşırdım sezeryandan sonra her zaman almıyolar dimi

tşkler kıslar geçmiş olsun dilekleriniz için kuzenimde yoğun bakımdaymış canım özellikle sordum onu şaşırdım sezeryandan sonra her zaman almıyolar dimi

hayır canım bizim ailede en az 5 6 kişi sezaryanlıyız böyle bi durum hiç yaşamadıkk yaninormal bi odaya alıyolarr yoğun bakıma giren hiç olmadıı belki başka bişey vardrı doktor tedbir amaçlı almıştır üzülme düzelir sağ sağlim kurtulmuş sonundaa.s

dılos yorma kendını gercı iş olunca yapcak kımse olmayınca rahat edemıyo ınsan haklısın bende seın gıbıyım

evet canım tek olunca mecnur devamlıda yatmak olmuyoo evle ilgielnmessen işler alıp başını gidiyo bu sefer işin içinden hiç çıkılmıyoo sende kim vardı misafinn merak ettim şimdii meraklı melahat oldummdelikafadulden

evet canım tek olunca mecnur devamlıda yatmak olmuyoo evle ilgielnmessen işler alıp başını gidiyo bu sefer işin içinden hiç çıkılmıyoo sende kim vardı misafinn merak ettim şimdii meraklı melahat oldummdelikafadulden

karadenizden dedem gelmıs canım dugun vardı onun ıcın gelmıs sanırım bana ugramadan dönmek ıstememıs cok ıyı yaptı ama haber verseydı keske
neyse zaten fazla kalmadı amcamlara göturdu esım

maşallah canım kızınaa artık kötü zamanları devirdik tabikide insan ister istemez biraz ele avuca gelsin dursun istiyoo anne karnındaki 1 gün normal hayatta 10 güne bedell yani bir gün bilee çok fark ediyoo inşallah zamanında gelcek kuzular benide dün nts bağladı bende normal sancı çıktı kasılma değildi bence işi bırak ve dinlen artıkk zaman az kaldıı helede 36 haftadan sonra heran bekle doğumuzemuszemus

X