2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

stardust canım beşiğiniz çok güzell sağlıkla yatsın paşamız içinddee hediyende çok güzell zevkli biriymiş eşinn güle güle tak canım:1hug:

starcım beşik süper güzel günlerde kullanın canımcım hediyelerinde çok hoş eşini düşüncesinden dolayı takdir ettim canımcım vereliniortak

strdust canım hedıyelerınde besıgınızde cok guzel gule gule kullanın ınsallah

teşekkür ederim kıslaaarrrrrrrrrr hem kendim hem Aras'ımın adına Şeniz Şeniz
inşallah eşimdeki bu duysal davranışlar süreci benim hamileliğimin bitmesilyle onda da sona ermez ... iyiydik böyle kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ben yenı dogan aldım canım 0+3 ay avent ve chıcco kolik önleyıcı ıkısıde:1hug:

hepınıze tesekkur ederım kıslar.a.s.
yanlıs bırsey almak ıstemedım.

güle güle canımhihoyyyt

herkese merhaba nasılsınız kızlar
benım mısafırım var o yuzden gıremıyorum gelıp bı selam vereyım dedım hepınızı öpüyorum:1hug:

hoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile2
biz iyiyiz sen nasılsın canım
bu halde misafir mi kabul ettinkaydirigubbakcemile

demetcim çok güzel seninkisi ya bi tane de ondan mı alsam acep:))

rosemcim ilk asamada dar ağızlı kullacaksın .

teşekkürler ilsucum tavsiye ederimmmvereliniortak

hoşbuldum tatlım.çok şükür fazla kilo almadım.kilo verme yarışını sen kazanırsin gibi geliyor.prensesinle uğraşırken..sen ve bebişin sağlıklı olsun da kilolar verilir.
evet canım her şey yolunda çok şükür hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin..
maşallah canım çok şükür herşey yolundaa artık gün beklicenn kuzuyaa kavuşmayahihoyyyt
sağol tatlım..her şey yolunda.gün bekliyecem artık.normal doğumdan korkuyordum.doktorum hiç korkma en sağlıklısı o sen bunu başaracaksın diyor bakalım artık...
maşallah canım analı kızlı size

Şeniz :lepi: :içelim: :hooray: kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim tatlım..oğlluşunun beşiği hayırlı olsun güle güle büyüsün içinde..bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun..eşin çok inceymiş ne anlamlı bir hediye almış öyle..Allah mutluluğunuzu daim eylesin..

naber kızlar geçmişi okudum ama yazacak halim yok valla.ben iyiyim eşim evde ya takılıyorum iştek sıcaklarla uğraşıyorum eriyorum buhar olup uçucam bu gidişle :)

teşekkür ederim tatlımmm Şeniz
dolabımız da düz beyaz , kulplarını değşrtiricez mavili güneş ve ay figürüyle , bi de cicilerini yıkayıp ütüleyince yerleştiririz doolabına misler gbi , o zaman dolabının resminin de eklerim inşallah :asigim:
evet yaa eşim bu sene böyle oldu , darısı diğer senelere diyoruz kaydirigubbakcemile3

naber kızlar geçmişi okudum ama yazacak halim yok valla.ben iyiyim eşim evde ya takılıyorum iştek sıcaklarla uğraşıyorum eriyorum buhar olup uçucam bu gidişle :)

tansiyonun nasıl oldu ?

tansiyon diyince ne geldi aklıma ..

KIZLARRR , gebelikte tansiyonu benim gibi yüksek seyredenler daha dikkatli okusun burayı..

dün comebaby ile konuştuk , bana tansiyonumun düşüp düşmediğini sordu .. ben de h.sonu hep 14-15 arası değiştiğini söyledim .. tansiyon düşürücü bir şeyler kullanmam gerektğini söyledi . sezaryen sonrası bebekte bir şey olmasa da anne eğer genel anestezi aldıysa yoğun bakıma giriyormuş bu yüzden :1shok:
dün balıkesirden bir komşum aradı , kadın doğ.uzm. yanında çalışıyor .. ona da sordum , aynısını söyledi , sana mecburen epidural yaparlar dedi .. ben de bel-boyun fıtığım olduğu için epiduralin bende riskli olduğunu söyledim ..
nolcak bilmiyorum , bu ctesi buradaki dr.umla görüşürüz bu konuyu sanırım ...

ayy ben de kızımın cicilerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum canım...işin en güzel kısmı ama bizim dolabımız biraz geç gelecek haziran 22 gibi...dolabının resmini bekliyoruz yerşetirince canım...

diloşşşşşşşş nerelerdesın görusemıyoruzzzzzzdelikafadulden

ben burdayım sen yoksun kaçakk ütüm var bir sürü onları yoluna koymaya çalışıyorumm üfff sıkıldım bi yandanda ocakta yemek yapıyorumm tek başımaa zorrr kızım bi yandan karnı acıkır üstünü maffederr ilgi beklerr evde çok sıkıldım cideenn şu 2 haftada geçsede evime neşe gelsee bian önce eski pratik halimee dönmek istiyorumm-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…