stardust canım beşiğiniz çok güzell sağlıkla yatsın paşamız içinddeehediyende çok güzell zevkli biriymiş eşinn güle güle tak canım:1hug:
starcım beşik süper güzel günlerde kullanın canımcım hediyelerinde çok hoş eşini düşüncesinden dolayı takdir ettim canımcım vereliniortak
strdust canım hedıyelerınde besıgınızde cok guzel gule gule kullanın ınsallah
Rosemcim bebeklerimiz minicik olucak o yüzden ilk aşamada dar ağızlı alıcaksın tabi yanına yedek başlık al numaralı oluyo onlar akışgan gıdaya kadar aldım ben 4 ayrı başlığı var yani canım
işte özellikleri...
# Özellikleri : Doğal Dokunuş (NT) Biberonlar %100 silikondan üretilmiştir.
# SIKILABİLEN BİBERON; Yumuşak silikon yapı, annenin biberonu hafifçe sıkarak özellikle yeni doğan bebeğin beslenmesine yardımcı olmasını sağlar.
# Doğal dokunuş biberon emziği anne göğsünün doğal şekline ve boyutuna sahiptir.
# Emzikteki ve silikon tabandaki çift havalandırma sistemi biberona hava girmesini sağlar.
# Bu çift sistem bebeğin yuttuğu hava miktarını azaltır ve emme için daha az çaba harcamasını sağlar.
# Sadece kapağı değiştirilerek yeni bir ürün elde edilir. Özel amaçlı uçlardan biri takılarak (su oluğu, kaşık uç ya da pipet) biberon suluk ya da kaşıklı biberon olarak kullanabilir.
Temizleme Şartları :
# Biberon kapak kısmı çıkarıldıktan sonra kaynatılabilir ve mikrodalgaya girebilir.bulaşık makinesinde de yıkanabilir.
ben yenı dogan aldım canım 0+3 ay avent ve chıcco kolik önleyıcı ıkısıde:1hug:
tamam canım cok tesekkur ederım.:1hug:rosemcim şimdi ben sana netten bir adres atacağım özeline oradan satın al
uygun orada 2 tane biberon ve ek emzikte veriyorlar
ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım kızlar şekerlerimizi almaya
aslında eşime aldırırım ama eksik falan vardır biyerini istediğim gibi yapmamıştır bizimkide hiç incelemez alıp gelir o yüzden en iyisi gidip kendim alayım da bi problem çıkmasın...
taksiyle gider gelirim hemencik
öptüm sizi
herkese merhaba nasılsınız kızlar
benım mısafırım var o yuzden gıremıyorum gelıp bı selam vereyım dedım hepınızı öpüyorum:1hug:
demetcim çok güzel seninkisi ya bi tane de ondan mı alsam acep:))
rosemcim ilk asamada dar ağızlı kullacaksın .
güle güle canımhihoyyyt
hoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile2
biz iyiyiz sen nasılsın canım
bu halde misafir mi kabul ettinkaydirigubbakcemile
teşekkürler ilsucum tavsiye ederimmmvereliniortak
canım sıcak su ile kaynatmak lazım
birde sterilize makineleri varmış
hoşbuldum tatlım.çok şükür fazla kilo almadım.kilo verme yarışını sen kazanırsin gibi geliyor.prensesinle uğraşırken..sen ve bebişin sağlıklı olsun da kilolar verilir.ececimm hoşgeldin tatlımmmmŞeniz
ohh ne güzel haberlerle gelmişsinnnnn maşallahh prensesimizeeeeopuyorumnanaktan
dinlen tatlım a.s.
yahu inanamıyorum ne güzel az alıyorsunnn benim kilolar aldı başını gidiyor delikafadulden:lepi:
eşimle iddeaya girdikk bakalım kim kazanacakkaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra kilo verme yarışımız başlıyorr
ben 20 kilo vericem o 13
kim en önce ulaşacak hedefine görecezzzzsositososito
oğlum annesini tutuyorrrrrrrrr:sm_cool:
o şimdiden başladı spora bende saylanmaz hile yapma dedimmmmm:dilcikar:
görür o ben acaip güzel pastalar yaparım o da çok sever pastayıııı:teytey:
sizce kim alır bu maçı kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
evet canım her şey yolunda çok şükür hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin..teşekkür ederim bitanem ya evet gerçekten bana çok benziyo herkez öyle diyoo çok mutluyum allaha çok şükür
eşim hep derdi inşallah bi kızımız olur sana benzer derdi
allah gönlümüze göre verdi..öykü tıpkı benburnu ve dudakları yanakları özellikle çok benziyo
ultrasonumuz gerçekten mükemmel bi ultrason canım
Öykü tıpkı sana benziyor canım ne güzel ya.doktor da kızımı bana benzetti ama bana babasına benziyor gibi geldi...
maşallah güzelim herşey yolunda sağlıkla gelsin kuzun
sağol tatlım..her şey yolunda.gün bekliyecem artık.normal doğumdan korkuyordum.doktorum hiç korkma en sağlıklısı o sen bunu başaracaksın diyor bakalım artık...maşallah canım çok şükür herşey yolundaa artık gün beklicenn kuzuyaa kavuşmayahihoyyyt
teşekkür ederim tatlım..oğlluşunun beşiği hayırlı olsun güle güle büyüsün içinde..bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun..eşin çok inceymiş ne anlamlı bir hediye almış öyle..Allah mutluluğunuzu daim eylesin..maşallah canım analı kızlı size
Şeniz :lepi: :içelim: :hooray: kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim tatlım..oğlluşunun beşiği hayırlı olsun güle güle büyüsün içinde..bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun..eşin çok inceymiş ne anlamlı bir hediye almış öyle..Allah mutluluğunuzu daim eylesin..
nurcum gönderdim bakabilirsin
naber kızlar geçmişi okudum ama yazacak halim yok valla.ben iyiyim eşim evde ya takılıyorum iştek sıcaklarla uğraşıyorum eriyorum buhar olup uçucam bu gidişle :)
ayy ben de kızımın cicilerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum canım...işin en güzel kısmı ama bizim dolabımız biraz geç gelecek haziran 22 gibi...dolabının resmini bekliyoruz yerşetirince canım...teşekkür ederim tatlımmm Şeniz
dolabımız da düz beyaz , kulplarını değşrtiricez mavili güneş ve ay figürüyle , bi de cicilerini yıkayıp ütüleyince yerleştiririz doolabına misler gbi , o zaman dolabının resminin de eklerim inşallah :asigim:
evet yaa eşim bu sene böyle oldu , darısı diğer senelere diyoruz kaydirigubbakcemile3
diloşşşşşşşş nerelerdesın görusemıyoruzzzzzzdelikafadulden