slm güzel annecikler geçmişi okuyup anca geldim.her şey yolunda çok şükür doğuran falan yok.Biz de doktordan yeni geldik..her şey yolunda kızım haftasıyla uyumlu baş aşağı pozisyon almış..doktorum çok iyi dedi.1 temmuz da alttan muayne olacam..şu an normal doğum gözüküyor.bakalım hayırlısı artık..
bu arada ben 1 kilo almışım bu ay..toplam 9 kilo almış oldum..doktorum yarım kilo ya da bir kilo anca alırsın dedi.yani 10 kilo ile tamamlayacam hamileliği..
biz biraz uzanalım dinlenelim..yorulduk..görüşürüz kızlar..
teşekkür ederim bitanem ya evet gerçekten bana çok benziyo herkez öyle diyoo çok mutluyum allaha çok şükürselam hanımlar.
melek kızının heryerı nasılda bellı masallah.
burnu,agzı ıyıce sekıl almıs.tıpkı sana benzıyor.
dogunca bu benım kızım mı dıye hıc sasırmayacaksın.kaydirigubbakcemile3
bu renklı ultrason cok net gosterıyor bebelerı.
teşekkür ederim gamzecim sağol bitanemMelekcim maşallah kızına süper pozlar vermiş çok tatlı ya sağlıkla gelsinler inş.
madgirl canım herşey yolundaymış maşallah kuzuna ne güsel sancında çıkmamış vakitli gelsin kuzun canım
ah bitanem ya iyice yıprattın kendini geçmiş olsun git dinlen canımKızlar ben dayanamıyorum aĞrılara İzİn alıp eve gİdİyorum hoŞÇakalınn
slm güzel annecikler geçmişi okuyup anca geldim.her şey yolunda çok şükür doğuran falan yok.Biz de doktordan yeni geldik..her şey yolunda kızım haftasıyla uyumlu baş aşağı pozisyon almış..doktorum çok iyi dedi.1 temmuz da alttan muayne olacam..şu an normal doğum gözüküyor.bakalım hayırlısı artık..
bizim kızda göstermiyor yüzünü aras gibiiii
inatçı kuzularrr hele bi doğsunlarrrr
ısırıcam popişleriniiiikaydirigubbakcemile3
haydeeeee:teytey::roflol:
demetcim cantana makyaj malzemesini koymayi unutmusun, yada bilerek koymadin belki, ben yinede hatirlatayim dedim, makyaj olayi benim icin onemli cunki, o yuzden ben yanima almayi dusunuyorum, fotolarda guzel gorunmek isterim oglusumla opuyorumnanaktan
canım zeytinyağı her derde deva
annem bebişleri her yıkamadan önce pamukla güzelce zeytinyağlar ama heryerini saçlarına kadar bi 5 dk öyle bekletir battaniye arasında
ne konak ne pişik olur ne de büyürken soyulur bebişler aklınızda olsunkaydirigubbakcemile5
birde alt açmalardan sonrada popuşuna sürer
gerçekten çok işe yarıyorvereliniortak
birde kızlar göğüs yarası yada çatlak falan için ayva çekirdeğini suda bekletip sürün sonucuna inanamıycaksınız benden söylemesiii:lepi:
sen mi özeniyosun gezenlere hııklava:
bak star ın yerine ben yolcem şincik seniiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
SAĞOLUN KIZLAR YA CUMA GÜNÜ ÇATI MUAYENEMİZ VAR O ZAMAN SORARIM DOKTORA ARTIK yanlız doğurunca rahata ereriz diye düşünmüyorum artık asıl sıkıntı o zaman başlıyor kesin memeler kukular yara olacak bide üstüne bebiş hakikaten anne olmak hiç kolay olmayacak ALLAH sabır kolaylık versin cümlemize
iyice sinir stres yaptım bu hafta gece uykusu yok ağrım sızım arttı hiç keyfim yok sonsuz şükürler olsun bu zamna kadar yoktu bişey ama bide çalışınca iyice bunaldım hiç tolerans gösteren yok kollarım kalkmadığı halde kayıt yapıyorum harık harıl
doğumdan önce izin yok doğumdan sonrada 1 ay izinliisn diyo canım ben belki acır halime izin verir diye bekliyorum
doğumdan sonraki 1 aydada haftada 2- 3 gün gel işleri aksatma diyo
kıslarr zuzumla konuştum henüz neti bağlatamamış en geç yarın sabah olucak inş. gelcem dağıtcam oraları diyo (demet bu kısım senin içindi sanırımkaydirigubbakcemile3) selamı var herkese ütü yapıyomuş evde 2 günde sıkıldım ben diyo dedim eve alış çalışma hayatı gibi değil kalcaksın evde acaip bunalmaya başlamış şimdiden kaydirigubbakcemile3
canımm eşinle oğluşunla nice seneler kutlarsınız inş..yuvanızın mutluluğu ve huzurluluğu bi ömür sürmesi dilekleriyle :1hugpuyorumnanaktan
arkadaşlar size bi sorum olacak
daha düne kadar oğluşumuzun ismi emrehan istiyorduk..
dün eşim EMRE FURKAN YADA EMRE FARUK olsa nasıl diye sordu..hem Kur'an da da geçiyor dedi..bende kararsız kaldım..sizce hangisi güzell?
düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler a.s.
bu arada soyadımız gülistan..
Kızlar Herkese Merhaba herkes iyidir umarım
bizde doktordan geldik, herşey yolunda haftasıyla uyumlu kuzum
nts de bağlandım ondada sancı çıkmadı şükür ki
Kilomuz da 2200 Gr olmuş
Hziran Sonu gitcem bundan sonra ve büyük ihtimalle sonraki gidişim doğum için olucak
38'i beklemeyebiliriz dedi sezeryan olucam için sanırım temmuzun ilk haftası doğum olucak benim
çoook heyecanlandım :sm_cool:
kıslar bebeler ıcın antikolik biberonlar varmıs.
ondan mı aldınız?
icine hava kacırmıyormus,böylece gaz sorunu olmuyormus.
Kızlar ben dayanamıyorum aĞrılara İzİn alıp eve gİdİyorum hoŞÇakalınn
mrb stardust evet bende hamileyim 35 haftalık kızım olacak inşallah uzun süredir paylaşımlarınızı
okuyorum çok güzel şeyler yazıyorsunuz, sizleri tanımak çok güzel.
bu arada ben 1 kilo almışım bu ay..toplam 9 kilo almış oldum..doktorum yarım kilo ya da bir kilo anca alırsın dedi.yani 10 kilo ile tamamlayacam hamileliği..
ececimm hoşgeldin tatlımmmmŞeniz
ohh ne güzel haberlerle gelmişsinnnnn maşallahh prensesimizeeeeopuyorumnanaktan
dinlen tatlım a.s.
yahu inanamıyorum ne güzel az alıyorsunnn benim kilolar aldı başını gidiyor delikafadulden:lepi:
eşimle iddeaya girdikk bakalım kim kazanacakkaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra kilo verme yarışımız başlıyorr
ben 20 kilo vericem o 13
kim en önce ulaşacak hedefine görecezzzzsositososito
oğlum annesini tutuyorrrrrrrrr:sm_cool:
o şimdiden başladı spora bende saylanmaz hile yapma dedimmmmm:dilcikar:
görür o ben acaip güzel pastalar yaparım o da çok sever pastayıııı:teytey:
sizce kim alır bu maçı kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
demetçim inşallah kilo yarışını sen kazanırsın canım...benim oyum senden yana
zaten doğumdan sonra temmuz annelerinin zayıflama topiğini aççaz orda veriririz kiloları
maşallah canım analı kızlı size
1e 10 bahse girerim ki sen kazanacaksn canikommmmmm Şeniz :lepi: :içelim: :hooray: kaydirigubbakcemile5
çarşıya çıkıp şekerleri almam gerek havanın serinlemesini bekliyorum
çok sıcak hava
offfffffffffffff ya aradılar gelin alın diye mecbur gideceğim artık napalım
hiç halim de yok ama napalım
bizim karyolamız geldiiiii hihoyyyt
babamız kurar akşama
ama ben netten yüklemiştim laptopa , şimdi buaya da ekleyeyim , bir de başka eyler de ekliycem delikafadulden
iyi haberlerle dönmüş olman sevindim canım ..
grip durumun nasıl oldu , daha iyisindir umuyorum...
saol canım bugün daha iyiyim ıhlamur içiyorum bol bol,doktorda ateşin yok sorun yok dedi:) atlatırım sanırım 1 -2 güne tamamen
ayy hadi hayırlı olsun canımmmmmmmmmmdelikafadulden
mışıl mışıl sağlıkla uyusun arasımızzzzopuyorumnanaktan
ekle hade bekliyorummmmmmm:sm_cool:
saol canım bugün daha iyiyim ıhlamur içiyorum bol bol,doktorda ateşin yok sorun yok dedi:) atlatırım sanırım 1 -2 güne tamamen
aman çok iyi , biraz da uzak dur kocişten tamamdır , kalmaz bi şeyciğin .. yanlış hatırlamıyorum değil mi eşinden geçmişti sana bu grip hedesi ...
karyolamızzzzzzzzzz hihoyyyt
70*130 ebatlarında , sallanır -asansörlüymiş ..
ayy çokk güzelmişşşşşşşş sağlıkla kullansın prensimizzzzopuyorumnanaktan
eşim şaşırttı beni bu sene .. kendi seçti hediyelerini ve ik defa bu kadar anlamlı oldu , paylaşmak istedim sizinle de
bu yıldönümü hediyem ...
Bu da anneler günü hediyem .. büyük kalp benim diğer iki kalp kedisinin ve oğluşumuzun kalbiymiş :asigim: