2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

stardust beşiğiniz çok güzelmiş güle düle kullansın oğlun..........
kolyeler de çok anlamlı iyi günlerde kullan canım
hele hamile olana bayıldımmm

star dustcum, besıgede takılarda bayıldım.güle güle kullanın ins.
bizimkide 70*130.sallanıyor ama henuz kurulmadı.beklemedeyiz.
sen yatak odasına mı kurduracaksın?

starcımm kolyelerin harika bayıldım valla
beşiğinde çok güzel güle güle uyusun büyüsün inşallah içinde

Vayy Stardust cım eşine bravooo nekadar ince fikirli birisi tatlım ,çok güzel hemen takın sen .

Beşiğini önceden eklemiştin sanirim canım çok güsel o da Aras güzelce uyusun usluca:)

teşekkürler tatlımmmm , valla hamileliğmle o da değşti sanki , daha duygusallaştı . önceden nerrrde bu kadar ince düşünceli hareketler .. aslan burcu , zaten fazla bi şey beklemem hata olurdu kaydirigubbakcemile3

valla tek kelimeyle harikaaaa eşini tebrik ediyorum seçimlerinden dolayıvereliniortak

hele evlilik yıldönümü hediyene bayıldımmmmmmm:asigim:

kalıcı hediyeler ve de çok anlamlı

tekrardan nice mutlu yıllara canımmmmmmŞeniz:hooray::nazar::nazar:

teşekkürler demetcimmmm , dediğim gibi benim hamilliğmle ona da bi haller oldu , duygusallık bulaştı sanırım .. benim hisli böcüüüüüm ooooo :asigim:
star_dust kızım olacak canım

ay ne gzel , sağlıkla ve zamanında gelsin bakalım prensesimiz ..
ilk bebiş mi ???

stardust beşiğiniz çok güzelmiş güle düle kullansın oğlun..........
kolyeler de çok anlamlı iyi günlerde kullan canım
hele hamile olana bayıldımmm

teşekkür ederim canım , ben de en çok nu beğendim ne yalan söyliiiim :eek: kaydirigubbakcemile5

star dustcum, besıgede takılarda bayıldım.güle güle kullanın ins.
bizimkide 70*130.sallanıyor ama henuz kurulmadı.beklemedeyiz.
sen yatak odasına mı kurduracaksın?

teşekkürler rosemcimmmm Şeniz
evet canım , yatak odam çok geniş , oraya kurucaz bakalım ...

starcımm kolyelerin harika bayıldım valla
beşiğinde çok güzel güle güle uyusun büyüsün inşallah içinde

evet canım doğru hatırlıyosun kocişten geçti:)

görüyo musun şu kocişin yaptığını :eek:klava:
teşekkür ederim canım .. beğenmenize sevindim , çünkü ben de çok beğendimmmm hihoyyyt

Son düzenleme:
kıslarrrr biberonlarınızı geniş agızlı mı aldınız,dar agızlı mı?
bır kere daha sordum ama kımse görmedi sanırımm.:eek:klava:
ona göre alıcam bende.

ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım kızlar şekerlerimizi almaya
aslında eşime aldırırım ama eksik falan vardır biyerini istediğim gibi yapmamıştır bizimkide hiç incelemez alıp gelir o yüzden en iyisi gidip kendim alayım da bi problem çıkmasın...
taksiyle gider gelirim hemencik
öptüm sizi

kıslarrrr biberonlarınızı geniş agızlı mı aldınız,dar agızlı mı?
bır kere daha sordum ama kımse görmedi sanırımm.:eek:klava:
ona göre alıcam bende.

canım hemen bakiim ...
baktım ama geniş mi dar mı bilmiyorum .. dr.rown's ın 2li biberon setin almışız , onda ay-yıl vs yazmıyor , nuby ninkini +3 ay olarak almışız :sm_confused
:

stardust canım beşiğiniz çok güzell sağlıkla yatsın paşamız içinddee:nazar: hediyende çok güzell zevkli biriymiş eşinn güle güle tak canım:1hug:

herkese merhaba nasılsınız kızlar
benım mısafırım var o yuzden gıremıyorum gelıp bı selam vereyım dedım hepınızı öpüyorum:1hug:

Rosemcim bebeklerimiz minicik olucak o yüzden ilk aşamada dar ağızlı alıcaksın tabi yanına yedek başlık al numaralı oluyo onlar akışgan gıdaya kadar aldım ben 4 ayrı başlığı var yani canım

dsc05848p.jpg

işte özellikleri...

# Özellikleri : Doğal Dokunuş (NT) Biberonlar %100 silikondan üretilmiştir.
# SIKILABİLEN BİBERON; Yumuşak silikon yapı, annenin biberonu hafifçe sıkarak özellikle yeni doğan bebeğin beslenmesine yardımcı olmasını sağlar.
# Doğal dokunuş biberon emziği anne göğsünün doğal şekline ve boyutuna sahiptir.
# Emzikteki ve silikon tabandaki çift havalandırma sistemi biberona hava girmesini sağlar.
# Bu çift sistem bebeğin yuttuğu hava miktarını azaltır ve emme için daha az çaba harcamasını sağlar.
# Sadece kapağı değiştirilerek yeni bir ürün elde edilir. Özel amaçlı uçlardan biri takılarak (su oluğu, kaşık uç ya da pipet) biberon suluk ya da kaşıklı biberon olarak kullanabilir.

Temizleme Şartları :
# Biberon kapak kısmı çıkarıldıktan sonra kaynatılabilir ve mikrodalgaya girebilir.bulaşık makinesinde de yıkanabilir.

starcım beşik süper güzel günlerde kullanın canımcım hediyelerinde çok hoş eşini düşüncesinden dolayı takdir ettim canımcım vereliniortak

nası yani anlamadım canım ben

du ben resmini ekliim sana
canım netten dr brown bıberone baktım..
iki cesidi varmıs bırısı dar agızlı dıyor dıgerıne genız agızlı o yuzden sordum hangısınden aldınız dıye.

canım hemen bakiim ...
baktım ama geniş mi dar mı bilmiyorum .. dr.rown's ın 2li biberon setin almışız , onda ay-yıl vs yazmıyor , nuby ninkini +3 ay olarak almışız :sm_confused
:
tamam canım demek kı üstünde yazmıyor nette oyle yazınca bende sasırdım o yuzden sordum.

demetcim çok güzel seninkisi ya bi tane de ondan mı alsam acep:))

rosemcim ilk asamada dar ağızlı kullacaksın .

rosemcim şimdi ben sana netten bir adres atacağım özeline oradan satın al
uygun orada 2 tane biberon ve ek emzikte veriyorlar

X