2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Melekcim maşallah kızına süper pozlar vermiş çok tatlı ya sağlıkla gelsinler inş.
madgirl canım herşey yolundaymış maşallah kuzuna ne güsel sancında çıkmamış vakitli gelsin kuzun canım

Rosem evet canım dr browns aldım ben gaz önleyici ve kusmasını aza indiriyomuş ama bakalım umarım gerçekten faydası olur canım

hayırlısı olsun canım tabiki sağlığın önemli böylesi belki daha iyi sezaryan korkulcak kadar kötü değil:teselli:

saol canım, evet etrafımdaki çoğu tanıdıığım sezeryan oldu sorunsuz kalktılar ayağa umarım benimde öyle olur ve bütün sezeryan olucakların

gecmısı okuyamadım kıslar kusura bakmayın cok fazla sayfa bırıkmıs.
bu arada dılaracım nasıl oldun canım?

Saol gaydıncım, inşallah bundan sonrasıda sorunsuz olur.

madgirl ben normal doğum yapacam inşallah

tarih belli değil nst de sancı çıkmıştı gün içinde de oluyor ben her hafta nst için gideceğim

normal tarihim 1 temmuz ben hep temmuzda doğuracağımı düşünüyorum kısmet artık

canım normal doguma karar vermeden once catı muayenesı oldunmu?
benım gelecek haftaya kontrolum var catı muayenesı yapılcakmıs ona gore dogum seklım bellı olacak.:1shok:

canım normal doguma karar vermeden once catı muayenesı oldunmu?
benım gelecek haftaya kontrolum var catı muayenesı yapılcakmıs ona gore dogum seklım bellı olacak.:1shok:

canım çatı muayenesi sancın tutmadan güvenilir olmuyormuş

ama iki hafta önceden bakıyorlar dr um bakacam demedi

heralde sorun yaşamam hakkımızda hayırlısı

canım çatı muaynesi olduktan sonra kahve rengi bi akıntı geliyo sakın telaş yapmaa kızlar bilginiz olsunn sümüksü bi akıntı geliyo pembe kahve rengi arası o normal yerimseniben

canım çatı muaynesi olduktan sonra kahve rengi bi akıntı geliyo sakın telaş yapmaa kızlar bilginiz olsunn sümüksü bi akıntı geliyo pembe kahve rengi arası o normal yerimseniben

diloş nişan değil dimi

ben erken yaptırmayacam zaten olmassa eşim yapar bilmiyorum

ayy heyecen bastı zaten doğum sancısı filan değilde o çatal beni çok geriyor

sağol tatlım iyiyim çok şükür hoş geldinn bende gaz yapmayan biberondan aldım nuby benimkini markasızemuszemus
iyi olmana sevındım canm.
dr brown la nuby ye bır bakayım barı.

evet canım hakkımızda hayırlısı olsun benım 37.hafta bakıcam dedı.

Kızlar ben dayanamıyorum aĞrılara İzİn alıp eve gİdİyorum hoŞÇakalınn
canım eve gidinbce guzelce dinlen eger agrı gecmezsede mutlaka doktora gıt canım.

dilara bunu söylemen cok iyi oldu.
en azından hazırlıklı oluruz saol canım.vereliniortak

mrb stardust evet bende hamileyim 35 haftalık kızım olacak inşallah uzun süredir paylaşımlarınızı
okuyorum çok güzel şeyler yazıyorsunuz, sizleri tanımak çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…