2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım
hürremcim son zamanlardasın bitanem hatta haftaya artık yetti gari de ve işe gelme
bebeğinde anne karnında dinlenmeye ihtiyacı var o da geirliyor seninle birlikte

nesli 38. haftana giriyosun tatlım süper ya bak bebeğinde iyi ne güsel herşey yolunda girdi

nesli 38. haftana giriyosun tatlım süper ya bak bebeğinde iyi ne güsel herşey yolunda girdi

evet canım allahıma şükür bebeğim iyi

şimdi dört gözle bekliyoruz sağlıkla gelsinler diye

kaç ayı beraber devirdik değilmi çok az kaldı cennet kokulularımızı kucağımıza almaya

gözünaydın tatlım maşallah kuzunaa

mrb stardust evet bende hamileyim 35 haftalık kızım olacak inşallah uzun süredir paylaşımlarınızı
okuyorum çok güzel şeyler yazıyorsunuz, sizleri tanımak çok güzel.

hoşgeldin canım sağlıkla alırız hepimiz kuzularımızı kucağımıza inşallahhh:Saruboceq:

HoŞbuldum rosemcİm
bİberonu sormuŞsun bende dr brown aldım .kullananlar Çok memnun

kızlar bende nuby nin kini aldım gaz yapmama özelliği var hem de şekli aynı anne göğsü gibi ve meme ucu da esnek heryeri silikon tavsiye ederimmvereliniortak

çok sıcak ankara bile...
kızlar allah yardımcınız olsun istanbul nasıl dır

beynim kaynıyor resmennnkafamçokkarıştı
istanbulla aramızda 5 derece var
egedeyiz sankiiii klima şart olduu:1no2:
duşa girip girip çıkıyorum gene aynıııııııııımafoldumben

slm güzel annecikler geçmişi okuyup anca geldim.her şey yolunda çok şükür doğuran falan yok.Biz de doktordan yeni geldik..her şey yolunda kızım haftasıyla uyumlu baş aşağı pozisyon almış..doktorum çok iyi dedi.1 temmuz da alttan muayne olacam..şu an normal doğum gözüküyor.bakalım hayırlısı artık..

benim ev serin ve esiyoo dünden beri çok güzell güneş sabah geliyo öylen çekiliyoo serinlik çöküyo o yönden rahatım gecede camları kapatınca bunalıyorum ama vantinatörü 1 alıp hava kaldırıyorum oda güzel oluyoo:ecrin_bebek:

bu arada ben 1 kilo almışım bu ay..toplam 9 kilo almış oldum..doktorum yarım kilo ya da bir kilo anca alırsın dedi.yani 10 kilo ile tamamlayacam hamileliği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…