2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Aaa günün bomba kadını Dilaraaaaaa.
Nasıl oldun canım?

:jeyyar: iyiyim tatlım elimden geldiği kadar yatmaya özen gösteriyorum:eek:

canım yaa doğum günün kutlu olsun
aslında benim aklımdaydı pazartesi diye ama senin zillinin telaşına düştük unuttuk kusura bakma artık

bende 2 gündür alınıp durduğum için kavga ettik ama bugün naptı ne etti affettirdi kendini sanki okadar zulmü o çektirmemiş gibi unuttum gitti ayaklarımı yalayacak nerdeyse yemeğimizide o hazırldı valla sizede büyük geçmiş olsun neyse bunlarda gelip geçici onu bil yeter

:teytey:

diloş doğum günün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla nice opuyorumnanaktansenelere

teşekkür ederim canlarımm amin hepimiz bir ömür sevdiklerimizlee huzurlu mutlu geçiririzzopuyorumnanaktan

herkese kocaman günaydına.s..biz erkenden uyandık uyku tutmadı.Dükkanı ben açayım dedim.siz şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuzdur...:1closedeyes:

herkese gunaydınnnnna.s.

dılosss soum gunun kutlu olsun nıce senelere:1hug:

bıraz gec oldu ama dun gıremedım nette sorun vardı

ayrıca dogum henuz baslamamıs neyse bıraz daha kalsın kuzucuk ıcerde:lepi:

dilara canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle

herkese gunaydınnnnna.s.

dılosss soum gunun kutlu olsun nıce senelere:1hug:

bıraz gec oldu ama dun gıremedım nette sorun vardı

ayrıca dogum henuz baslamamıs neyse bıraz daha kalsın kuzucuk ıcerde:lepi:

teşekkür ederim şekerlerr Şenizçok şükür şuan bişeyy yok inşallah kuzucuk durur biraz dahazemuszemus

günaydın kızlar. dün sürekli kasık ağrıları yaşadım. bir de öğle sıcağında kursa gidip sınava girdim. aynı şey sınavda da oldu. çok moralim bozuldu. kaç aydır bu halimle hem kursa hem de işe gittim geldim. bu kadar zorluk çektim. şimdi ise sınavda kasık ağrılarım tuttuğu için soruları dahi okuyamıyorum. asıl sınavda da aynı şey olacak. kendimi kötü hissediyorum.

Günaydın kıslar umarım herkes iyidir
Dilaracım doğum günün kutlu olsun nice güsel senelere kızların ve eşinle birlikte inş. canım
Burcusener canım stresmi yaptın acaba ondan olabilirmi ağrıların sınava girerken rahat olmaya çalış deneme sınavı gibi düşün tatlım
Valla bu sene bende çok girmek istedim ama cesaret edemedim doğumum 4/5 temmuz gözüküyo nolur nolmaz dedim seneye kısmetse istiyorum girmeyi
Allah yardımcın olsun canım :1hug:

Günaydın kıslar umarım herkes iyidir
Dilaracım doğum günün kutlu olsun nice güsel senelere kızların ve eşinle birlikte inş. canım
Burcusener canım stresmi yaptın acaba ondan olabilirmi ağrıların sınava girerken rahat olmaya çalış deneme sınavı gibi düşün tatlım
Valla bu sene bende çok girmek istedim ama cesaret edemedim doğumum 4/5 temmuz gözüküyo nolur nolmaz dedim seneye kısmetse istiyorum girmeyi
Allah yardımcın olsun canım :1hug:

teşekkür ederimm canımŞeniz
cumartesi sende doktora gidecektin gittinmi nasıl geçtiihihoyyyt

Gittim evet nstye bağlandık neyseki bişiy çıkmadı herşey yolundaydı artık her hafta gircekmişim nst ye bu hafta ctesi gene gidicez..
Paşamda iyiydi yüzünü pek göstermek istemedi doktorda başka yerini çekti kaydirigubbakcemile3
Son 1 ay herhafta gelmen lazım dedi doktor sona yaklaştığımızı idrak etmeye başladım sanırımkaydirigubbakcemile2

Gittim evet nstye bağlandık neyseki bişiy çıkmadı herşey yolundaydı artık her hafta gircekmişim nst ye bu hafta ctesi gene gidicez..
Paşamda iyiydi yüzünü pek göstermek istemedi doktorda başka yerini çekti kaydirigubbakcemile3
Son 1 ay herhafta gelmen lazım dedi doktor sona yaklaştığımızı idrak etmeye başladım sanırımkaydirigubbakcemile2

sevindim herşey yolundaa maşallah benide herhafta çağırdı ama adam yarinde durmuyoo inşallah ameliyatta bi sorun çıkmaz gün yaklaştıkçaa kafama takmaya başladımm:bbo:

ılsucum günaydın şekerim
Nst bi cihaz ama öyle usg olayı yok çok rahat bi yatak var oraya yatıyosun bebeğin kalp atışlarını yakalıyo hemşire oraya böyle dinleme cihazı koyuyo kalın lastikle bağlıyo hareket etmesin diye sonra bi tane daha var aynı dinleme cihazından onuda öylesine bi yere bağladı anlamadım neyi dikkate aldığını onuda bağladı bana en rahat nasılsan öyle dur dedi ben hafif soluma döndüm kalp atışlarını kaybetmeden elime bi düğme verdi bebek hareketlerinde basıcaksınız dedi 20 dk sonra çağırın beni dedi bizde bastık düğmeye çıktıyı bize verdi doktorunuza gösterin dedi
Kağıtta 3 değer var benim sancı grafiğim yağızın kalp atışları birde tekmeleri
Doktorum hareket çoğaldıkça tekme attıkça kalp atışları yükselmiş bu şekilde olması sağlıklı olması gerektiği gibi dedi sancım hiç çıkmadı herhafta alete bağlanıcaksın çocuğun durumunu sürekli kontrol altında tutmuş olucaz dedi
Nst cihazından kalp atışlarını sürekli dinliyosun atlı koşturuyo gibi :emir_bebek:

Dilara doktorunun bi anda açıklama yapmadan izne çıkması garip tabi acaba acil bişiymi oldu
Peki cep nosu neden sende yok Benim doktorum ilk muaynede vermişti numarasını 24 saat ulaşabilirsin demişti.
Son gidişimde de gün içinde hastaneden ulaşırsın doğumla ilgili bişiy olursa gecede çekinmeden cebimden ara demişti böyle olması lazım en zor anımız ve hastanede görünce mutlu olduğumuz tek insan doktorumuz oda yanımızda olmıcaksa sıkıntı anımızda ona ulaşamayacaksak ne anladım ben bu işten
Diğer doktorunu olumsuz düşünme ara verdin diye tepki vermiş olabilir 2. onada git bakalım nasıl yaklaşıcak sana gene olumsuz olur ise başka çare bakarsın tatlım:1hug:

X