2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

[COLOR="Purple işte bu koca göbüşümmmbuyrunnnnnnnnn

[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/3312/dsc06144.jpg[/IMG]

kız demet masallah gobusune :) icindeki cilegi yesem kızay mısın annesi..masallah canım 41 kere..

bu prensesimin cicisiiopuyorumnanaktan herzaman kullanabileceğimiz birşey olsun istedimzemuszemus
[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/897/dsc06126.jpg[/IMG]

harika olmus ve bencede akıllıca dusunmussun her zaman kullanılabilir bu ciciler..gule gule saglıcakla giysin zehra oykumuz..alkisalkisalkis

çok sıcak olacağından ne çorabını ne de iç penyesini giydirmeyi düşünmüyorum sadece elbisesi ve bantı birde minik pembe çorap giydiririm o kaaa:asigim::nazar:
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/7757/dsc06127z.jpg[/IMG]

hepsi cok cici canım..hayırlı ve ugurlu olsun..:)

[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[quote="nur_84, post: 7337425"]herkesçikler kaçmış ama

hakikaten herkes kacmıs nur yaa..

kızlar benim bu akşam tansiyonum düştü biraz uzanacağım eşimlede birazcık tartıştık oda etkilemiş olabilir ki biz hiç tartışmayız....kendimi iyi hissedersem gelirim.öpüldünüz anacımmmm

diloşcum doğum günün kutlu olsun canımŞeniz.Allah eşinle ve prenseslerinle mutlu bir ömür sürmeyi nasip etsin...iyiki doğdun tatlım

kızlar benim bu akşam tansiyonum düştü biraz uzanacağım eşimlede birazcık tartıştık oda etkilemiş olabilir ki biz hiç tartışmayız....kendimi iyi hissedersem gelirim.öpüldünüz anacımmmm
geçmiş olsun canım.tartışma kötü bişey ya...nazar mı oldunuz hiç tartışmayan bir çiftken...inşaallah çabucak normale dönersiniz tatlım..

dilara canım doğum günün kutlu olsun çocuklarınla ve eşinle beraber nice senelere inşallah mutlulukla beraber
demetimmm maşallah göbüşüne canım kızının mevlüt kıyafetinede bayıuldım bende inanki aynısını beğendim burada belki çok az fark vardır ben o pullu elbiselerden istemiyorum pek öyle sade bir elbise istiyorum ama tabii daha almadım karar veripte
Şeniz

5812.bmp
[/url][/IMG]

Bugün Dİlara'yı hastaneye uğurladıktan sonra benim ADSL bağlantısı gitti. Zaten kayınvalideme gidecektim. Küçük oğlu yani benim kaynım evleniyor da nikah şekerlerini bağlayacaktık. Gittim geldim hala bağlantı gelmemiş derken modemi bozdum. 1 saat onunla uğraştım baktım olmuyor eşimi bekleyeyim derken uyumuşum. Eşimin de geç geleceği tuttu. Bu saatte ancak girip olanları okuyabildim. Dilara bebeğinin bekliyor olmasına çok sevindim. İnşallah 1 haftacık daha sabreder. Ama sen de dinlen artık. Kilo konusuna ben de takılmıyorum çünkü gerçekten ölçümler tutmuyor. Artık doğunca görecez.

şekerlerle uğraşmaya değmez diye düşündüm canım ya
zaten tanesi 2tl - 2,50tl bişey

Tanesi 2,5 TL çok canım. Eminönünden 100 tane şeker malzemesini 49 tl'ye aldım. Bademlerini çikolata draje olarak yapmayı düşünüyorum. Onu da ekleyince max 70 TL'ye gelir. İmkanı olan Şark Han'a gitsin. İkinci katında bu şekerlerin ilk el satan yer var. Oldukça uygun.

Bu arada sepetin, çantan çok güzel. İyi günlerde kullan.

iyi geceler kıslar diloşş doğum günün kutlu olsun kızçelerle kocan la nice mutlu senelerealkisalkisalkisdemet göbüşte bebişin mevlüt kıyafetide çok güzelll güle güle giysin kızın bu arada ben bu gün tekşrdağda bi özel hastaneyi arayıp epidural sezeryan fiyatını öğrendim dudak uçuklatacak cinsten hemde eşim memur sadece fark fiyatı bu normal değil tam tamına 1 milyar dediii kafamçokkarıştısizcee benle dalga flnmı geçti yoksa normalmi bu fiyat çok şaşırdım ya devlette yaparım doğumu kuş kondurmayacak ya özeller :uhm:

dilara doktora gitmişsin bu gün geçmiş olsun bi haftacık daha dayansın senin kız inş. artık daha dikkat etmeliyiz sanırım . bende 15 veya 16 sında istanbula dönmeyi düşünüyorum ama daha karar veremedik acaba otobüsle en ön koltukta gidebilirmiyim yoksa eşim arabaylamı götürsün kafamız karıştı daha burdaki görev bitmedi eşim anca rapor fln alcakta bei öyle götürüp geri gelecek yolculuk yapan varmı bu son zamnalarda nasıl geçti acabafisfisfis

dogum gunun kutlu olsun diloscum sevdiklerinle uzun omurler diliyorum sana...

diloşcum doğum günün kutlu olsun canımŞeniz.Allah eşinle ve prenseslerinle mutlu bir ömür sürmeyi nasip etsin...iyiki doğdun tatlım

dilara canım doğum günün kutlu olsun çocuklarınla ve eşinle beraber nice senelere inşallah mutlulukla beraber
demetimmm maşallah göbüşüne canım kızının mevlüt kıyafetinede bayıuldım bende inanki aynısını beğendim burada belki çok az fark vardır ben o pullu elbiselerden istemiyorum pek öyle sade bir elbise istiyorum ama tabii daha almadım karar veripte
Şeniz

dilos canim dogum gunun kutlu olsun...
daha nice yillara canim tabi sevdiklerinle beraber..

Bugün Dİlara'yı hastaneye uğurladıktan sonra benim ADSL bağlantısı gitti. Zaten kayınvalideme gidecektim. Küçük oğlu yani benim kaynım evleniyor da nikah şekerlerini bağlayacaktık. Gittim geldim hala bağlantı gelmemiş derken modemi bozdum. 1 saat onunla uğraştım baktım olmuyor eşimi bekleyeyim derken uyumuşum. Eşimin de geç geleceği tuttu. Bu saatte ancak girip olanları okuyabildim. Dilara bebeğinin bekliyor olmasına çok sevindim. İnşallah 1 haftacık daha sabreder. Ama sen de dinlen artık. Kilo konusuna ben de takılmıyorum çünkü gerçekten ölçümler tutmuyor. Artık doğunca görecez.

Tanesi 2,5 TL çok canım. Eminönünden 100 tane şeker malzemesini 49 tl'ye aldım. Bademlerini çikolata draje olarak yapmayı düşünüyorum. Onu da ekleyince max 70 TL'ye gelir. İmkanı olan Şark Han'a gitsin. İkinci katında bu şekerlerin ilk el satan yer var. Oldukça uygun.

Bu arada sepetin, çantan çok güzel. İyi günlerde kullan.

iyi geceler kıslar diloşş doğum günün kutlu olsun kızçelerle kocan la nice mutlu senelerealkisalkisalkisdemet göbüşte bebişin mevlüt kıyafetide çok güzelll güle güle giysin kızın bu arada ben bu gün tekşrdağda bi özel hastaneyi arayıp epidural sezeryan fiyatını öğrendim dudak uçuklatacak cinsten hemde eşim memur sadece fark fiyatı bu normal değil tam tamına 1 milyar dediii kafamçokkarıştısizcee benle dalga flnmı geçti yoksa normalmi bu fiyat çok şaşırdım ya devlette yaparım doğumu kuş kondurmayacak ya özeller :uhm:

canlarım hepinize teşekkür ederimm iyiki varsınızz hepinizi çok seviyorumŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dilara doktora gitmişsin bu gün geçmiş olsun bi haftacık daha dayansın senin kız inş. artık daha dikkat etmeliyiz sanırım . bende 15 veya 16 sında istanbula dönmeyi düşünüyorum ama daha karar veremedik acaba otobüsle en ön koltukta gidebilirmiyim yoksa eşim arabaylamı götürsün kafamız karıştı daha burdaki görev bitmedi eşim anca rapor fln alcakta bei öyle götürüp geri gelecek yolculuk yapan varmı bu son zamnalarda nasıl geçti acabafisfisfis

sağol tatlım şimdilik iyiyizz dinlencezz dikkat et tatlımm uzun yoll bence eşinle arabada git otobüsle sıcakta zor olur en azından kendi arabanızda istediğinz yerde mola veriri dinlenirsiniz:1hug:

Selsin sepetin çok güzel. Aslında tam ideal boyutlarda. Bebişin mışıl mışıl uyusun içinde.
Karen senin de şekerlerin çok güzel. Ben çikolatanın üzerinde kelebek görmüştüm çok beğendim ama şekercide bulamadım. Neyse sen Serra'mıza yapmışsın. Ellerine sağlık.
Demet göbişine maşallah. Ciciler de çok şık.

kızlar herkese selamm

dilara geçmiş olsun,bol bol dinlen zamanında gelir inşallah.

bende çok fena gribim kızlar,çok kötüyüm doktor ilaç falan alamazsın diyo
ne yapcamı bilmiyorum,bebeğime de zararı olmaz dimi

geçmiş olsun canım. Dr ilaç yazdıysa kullanabilirsin, zararı olmaz. Gerçi ben içmemiştim. Ateş yaparsa içerim demiştim. Karar senin canım.

ayrıca kızlarr doğum günüm bugünn ve gerçekten çok heyecanlandımm bebişim bugün gelir diyeee:asigim:
canım yaa doğum günün kutlu olsun
aslında benim aklımdaydı pazartesi diye ama senin zillinin telaşına düştük unuttuk kusura bakma artık
bende 2 gündür alınıp durduğum için kavga ettik ama bugün naptı ne etti affettirdi kendini sanki okadar zulmü o çektirmemiş gibi unuttum gitti ayaklarımı yalayacak nerdeyse yemeğimizide o hazırldı valla sizede büyük geçmiş olsun neyse bunlarda gelip geçici onu bil yeter

:teytey:

X