2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hepinize çok teşekkür edeerim canlarım opuyorumnanaktan

melek kıznın cicişleriçok güzel sağlıkla giysin prensesopuyorumnanaktan
demetçim maşallah göbişinee top gibi heheh ayy yerim ben o kızının fırfırlı donunu ne güzel dötü çıkar ordan ısırmalıkdelikafadulden

Son düzenleme:
nurr hayırdır sayfalara bakındım ama bişey okuyaamdım tatlım nee oo ağrınmı varr kaçırdımmı yaa dikkat et tatlım temizlikçi yapsada sen peşinde koşturuyosundur kesinn

teşekkürler canımmmŞeniz

bittimi temizlik

sen nasıl oldun ağrın hala devam ediyo mu

temizlik bitti canım bayan gitti şimdi benimde ağrım geçti sayılır pek kalkmıyorum yerimden...
göbüş süpre bu arada...
elbisesinide güle güle giysin çileğin

demetcim herşeyi çok güzel maşallah

bende kaçıyım öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan

güle güle neslicim aman dikkat et kendine ve kuzuya son zamanlarımız artık

diloşum nasıl oldun canımmm
yaa ısır teyzesi bende ısırıcammmmkaydirigubbakcemile3

çantalarımı ekledim tatlım sende bi göz at varsa bi eksik gözden kaçan bi bak bakalımm

temizlik bitti canım bayan gitti şimdi benimde ağrım geçti sayılır pek kalkmıyorum yerimden...
göbüş süpre bu arada...
elbisesinide güle güle giysin çileğin

teşekkürler tatlım
sende yat dinlen şimdi
güle güle kirlet evini dicem ama dilim varmıyor kirletmeden oturun valla kuzu doğana kadarklava:kaydirigubbakcemile3
acıktım bendeeeeeecokacimcoook

bu arada kızlar benim çanta da bitti şükürrrr:lepi:

2009 temmuz hamişleri hastane çantanız hazırmı? - Sayfa 14 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayrıca kızlarr doğum günüm bugünn ve gerçekten çok heyecanlandımm bebişim bugün gelir diyeee:asigim:

ayy diloşummmmm nşce mutlu yıllarrr eşin ve prenseslerinle birlikteeeeeeopuyorumnanaktan

iyiki varsın ve iyiki seni tanıdımmmŞeniz

kızlar bugünlükde benden bu kadar hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun kuzularınızla birlikteeeŞeniz

ayy diloşummmmm nşce mutlu yıllarrr eşin ve prenseslerinle birlikteeeeeeopuyorumnanaktan

iyiki varsın ve iyiki seni tanıdımmmŞeniz

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım bende iyiki tanımışım iyiki varsın allah sağlıkla kucaklarımızda versin bebişlerimizi bizden mutlusu olmazzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

diloşum doğum günün kutlu olsun canım
nice nice mutlu yıllara inşallah tüm sevdiklerinle
iyi ki doğdun canım

diloşcum doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere eşin ve prenseslerinle birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…