- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:
çok şükür :Saruboceq:
artık gerekirse bağla kendini yatağa .. ayağa kalkmamaya çalış .. kzın annende kalsa bi süre , bir haftacıkkkk .. en azından bu sıralar seni yormaz ve aklın onda kalmaz ..
usg ölçümlerinin farklı olması makineden makineye deişirmiş , bunu da ist.daki dr.um söylemişti ..
maşallah prensese , 2600se bile çok çok iyi kilosu annesi
haftaya kendi dr.unda 3000 gr görürsünüz bence yerimseniben