selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorummaçılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:
ilsu nden giremeyeceksin canım artık nete
SELSIN sepetinize bayildim cok seker, pasan saglikla yatsin ins icinde....
karencim seninde sekerine bayildim, hadis olayi da cok ii bi fikir bence, bende yazmaya karar verdim...
SELSIN sepetinize bayildim cok seker, pasan saglikla yatsin ins icinde....
karencim seninde sekerine bayildim, hadis olayi da cok ii bi fikir bence, bende yazmaya karar verdim...
ben kaçar kociş geldi.görüşürüz sonra
bende kacar..:)hepinizi opuorum..
stardust zuzum eve neti bugün bağlatıcaktı sanırım en geç yarın uğrar canımcım artık evde o
kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın
hoşbuldum canımcım.biz iyiyiz sen ve arasda iyidir umarım
cümleten merhaba kızlar
umarım herkescikler iyidir. geçmişi okumak çooook çoook sürer. biz iyiyiz evdeyiz iyice ağırlaştık zor oluyor. izmir çok sıcak çünkü
kızlar herkese selamm
dilara geçmiş olsun,bol bol dinlen zamanında gelir inşallah.
bende çok fena gribim kızlar,çok kötüyüm doktor ilaç falan alamazsın diyo
ne yapcamı bilmiyorum,bebeğime de zararı olmaz dimi
Kıslar arkadaşım 37. haftasında felandı ikiz hamileydi doktoru ctesi kontrolünde bebeklerden birinin kordonunun zayıfladığını beslenmede zorluk çektiğini söylemiş normalde salı alıcaklardı 3 gün daha bekletmeyelim anlamı yok demiş ve ctesi almışlar iki kız biri 2900 diğer 1960kg doğmuşlar ve bugün evlerine çıkıyolarmış maşallah küveze felan gerek kalmamış çok sevindim ne güsel yaalkisalkisalkis
ya starım huriye yazmışsın ama güle güle öldüm resmen beee:roflol::roflol::roflol:
bende bebişimin eşyalarını yıkadım çok şükür 2 gündür yıka yıka bitmedi beee
yarında doktor kontrolümüz var 5 hafta oldu malesef gitmeyeli
ordanda 5 yıldır görmediğim bi arkadaşa gidecem çok heycanlıyım
ondan sonra artık ütülerimi yapıp çantamızıda hazırlarız
canım benim ya ben çok özlicem .. malesef son hafta işyerinde
yok yok bırakmam habersiz olur mu öyle şey :1hug:
yok demetcim habersiz bırakmam :asigim:
çok güzel olmuş demetmim
ayy heycanlandım ya maşallah canım
demetim çok çok güzel yaaa
hele cilekli takım tam uymuş bebişine
dilara çok geçmiş olun.
sırf seni merak ettiğim için kontrol ediyorudm bugün neyse haberler iyi sayılır artık günü dolmuş maşallah kuzucuğumuza
çok dikkat et annesi.
çok işim va rben tekrar çıkıyorum.
herkes allaha emanet.
ben son hafta olsuğu için bayağı yoğunum yine hepinzie öpücüklerrrrrrrrr
ben kaçar kociş geldi.görüşürüz sonra
bende kacar..:)hepinizi opuorum..
demet ya senin molfix in neden farklı benimki öyle sarı değil
bende uzancam bira sayfa açık kalır
öptüm sizi
neyse kızlar akşam üstü oldu hava biraz rahatlamıştır biz kocişle gesmelere caddeye çıkıyoruz gelince görüşürüzz kıslarr...öpüldünüss
demetin cicilerini beklemiştim gidip yatmam lazımbaşım dönmeye başladı çok akötü
hepinizi öptüm