2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

çok şükür :Saruboceq:
artık gerekirse bağla kendini yatağa .. ayağa kalkmamaya çalış .. kzın annende kalsa bi süre , bir haftacıkkkk .. en azından bu sıralar seni yormaz ve aklın onda kalmaz ..
usg ölçümlerinin farklı olması makineden makineye deişirmiş , bunu da ist.daki dr.um söylemişti ..
maşallah prensese , 2600se bile çok çok iyi kilosu annesi
haftaya kendi dr.unda 3000 gr görürsünüz bence yerimseniben

dilara çok geçmiş olun.
sırf seni merak ettiğim için kontrol ediyorudm bugün neyse haberler iyi sayılır artık günü dolmuş maşallah kuzucuğumuza
çok dikkat et annesi.
çok işim va rben tekrar çıkıyorum.
herkes allaha emanet.
ben son hafta olsuğu için bayağı yoğunum yine hepinzie öpücüklerrrrrrrrr

SELSIN sepetinize bayildim cok seker, pasan saglikla yatsin ins icinde....
karencim seninde sekerine bayildim, hadis olayi da cok ii bi fikir bence, bende yazmaya karar verdim...

neyse kızlar akşam üstü oldu hava biraz rahatlamıştır biz kocişle gesmelere caddeye çıkıyoruz gelince görüşürüzz kıslarr...öpüldünüss

stardust zuzum eve neti bugün bağlatıcaktı sanırım en geç yarın uğrar canımcım artık evde o

saol canım haber verdiğin için yerimseniben

inşallah hiç bir şeyciği olmayacak kuzunun ve zamanında gelecek ..
hoşbuldum canımcım.biz iyiyiz sen ve arasda iyidir umarım

canımcım , genelde iyiyiz , bazen ufak tefek sorunlar atlatsak da ..

demetcim bak bende bu salıncağı aldım oğluma.arkadaşım çok memnun kaldı bundan

çok güzelmiş , iyi günlerde salınsın çağın paşam içinde .. merak ettim , kaçıncı aydan itibaren kullanılabliyormuş :uhm:

cümleten merhaba kızlar

umarım herkescikler iyidir. geçmişi okumak çooook çoook sürer. biz iyiyiz evdeyiz iyice ağırlaştık zor oluyor. izmir çok sıcak çünkü

evet ca nım fenaa bir sıak var , Allah dışarıda olanlara yardım etsin valla .. saat şuan 17:12 ve sıcaklık 34 derece -tatlicadiarzu-
bugün seni kara listeye yazdım , wanted bşlığı altında :roflol:

canım , benim kadar ilaç kullanan olmuş mudur diye merak ediyorum bazı bazı .. şu hafaya kadar en azında kullandığım ilçaların içinde 2 kutu antibiyotik vardı .. birini öksürük şikayetim olduğunda , diğerinyse su kesesinde çatlak olunca bebiş ve ben enf. kapmayalım diye kullandım . Amoklavin Bıd 1000 mg , hamilelikte B kategorisinde .. dr.una sor bence bu ilacı ..
tekrar geçmiş olsun ..

canım çok güzel bi şey bu yaaa , çok kullanışlı görünüyor üstelik , hayırı olsun ve güle güle kullanın ...

kızlar b kac tanesini cektim..iste serramın sekerleri..ins mektup seklinde cocuk egitimi ile ilgili hadislerle kurdeleliycem b o eksiği kaldı..

ellerine sağlık hatun gızzz , ne gözzel yapmışsın şekerlerini Şeniz

e ama bu süper bi haberrrrr gaydincim , arkadaşına ve kızlaına kocaman
sanırım tüp bebek gebeliği değildi , bu haftaya kadar dayanmış olmaları bi mucize gbi yaaa , süperrr delikafadulden

ya starım huriye yazmışsın ama güle güle öldüm resmen beee:roflol::roflol::roflol:

ay sorma , hakkaten zor bi durum ve kıza halen gelme artık sen demiyor .. insanlar ne kadar fırsatçı , Allah korusun ya burda doğurursa , ya bebeğe yada annesine bi şey olursa gibi felaket senaryoları da mı gelmiyor aklına .. bu kadar olmaz ama yaaa ....

biz de yarın yıkıycasssss, babaannesi ütüleyecek ve sonra çantamızı hazırlarız babamız da gelince akşam :asigim:
canım benim ya ben çok özlicem .. malesef son hafta işyerinde
yok yok bırakmam habersiz olur mu öyle şey :1hug:

lsucum , bi şekilde haber ulaştır bize sizden ..merakta bırakma

starcım tüp bebekti haftayı karıştırmış olabilirim ama 36. dır en fazla canım ya ziyaretlerine gidicem inş. sorarım canımcım o zaman tam olarak hastanede felanda yattı çünkü ilk dönem zorlu geçmişti
saol tatlım güsel dileklerin için

yok demetcim habersiz bırakmam :asigim:

Şeniz

çok güzel olmuş demetmim
ayy heycanlandım ya maşallah canım

teşekkürler meleğimmŞeniz

demetim çok çok güzel yaaa
hele cilekli takım tam uymuş bebişine

ilsucumm teşekkür ederiz teyzoşuuuŞeniz

kolay gelsin swetcim özlüyoruz seni haberin olsunnŞeniz

ben kaçar kociş geldi.görüşürüz sonra

bende kacar..:)hepinizi opuorum..

güle güle kızlarrr kendinize ve kuzulara iyi bakın emiŞeniz

demet ya senin molfix in neden farklı benimki öyle sarı değil

benim molfix yenidoğan canım seninki hangisifisfisfis

bende uzancam bira sayfa açık kalır
öptüm sizi

iyi dinlenmeler tatlişkommmŞeniz
neyse kızlar akşam üstü oldu hava biraz rahatlamıştır biz kocişle gesmelere caddeye çıkıyoruz gelince görüşürüzz kıslarr...öpüldünüss

güle güle huriş çok yorma kendinivereliniortak

starcım hoşgeldin nasılsın tatlımmmmmmŞeniz

demetin cicilerini beklemiştim gidip yatmam lazımbaşım dönmeye başladı çok akötü
hepinizi öptüm

starcım canım çok saol,yarın kontrolüm var sorayım doktora
valla ateşimde çıkıyor yavaş yavaş ılık bi duş iyi gelir sanırım

demetin cicilerini beklemiştim gidip yatmam lazımbaşım dönmeye başladı çok akötü
hepinizi öptüm

ayy canım yat dinlen sıcaktan bende aynıyımmmm

son olarak göbüşümü ve kızımın mevlütü için aldığım elbiseyi de ekleyip bende gidiyorum yatmayaaaa-tatlicadiarzu-
belim ağrıdı yoruldum vallaaaturkbayragi

işte bu koca göbüşümmmbuyrunnnnnnnnn

bu prensesimin cicisiiopuyorumnanaktan herzaman kullanabileceğimiz birşey olsun istedimzemuszemus

çok sıcak olacağından ne çorabını ne de iç penyesini giydirmeyi düşünmüyorum sadece elbisesi ve bantı birde minik pembe çorap giydiririm o kaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…