2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

al tabi huricim ya çok sevimli özellikle çilek resimleri çok cezbetti beni kızımın odası çilek odası ya bol bol çilek resmi var

hepinize çok teşekkür ederim kızlarrrŞeniz

hiç beklemiyodum alttan muayne edeceğini ama bakmıyo bileee aşağıyaa sadecee elini sokuyoo okadarrr acı felan hissetmedimm iyice yerleşmiş zaten ufaklık öyle dedi hayırlısı artık çıtırcık bi kız olcakk 3 kiloyu bulmaya bilirde dedi sağlıklı olsunda bişey istemiyorummm:Saruboceq:

Dılaracım Çok ŞÜkÜr Şımdılık doĞum gÖrÜnmÜyor .accık daha beklesın eylÜl . Kesınlıkle her usg de farklı Çıkıyor ÖlÇÜmler

gerçekten bu tuşe olayı çok sinir bozucu normal doğumda bol bol olacak kendimizi psikolojik olarak hazırlamak lazım

demetcim bak bende bu salıncağı aldım oğluma.arkadaşım çok memnun kaldı bundan

kaç liraya aldın internetten mi aldım banada sitesini özelden gönderirmisin .bende bakayım şu salıncaklara ya almayı hiç düşünmemiştim aslında...

al tabi huricim ya çok sevimli özellikle çilek resimleri çok cezbetti beni kızımın odası çilek odası ya bol bol çilek resmi var
ewet kesinlikle bugün bi bakayım....

kızlar ben biraz kalkıyorum her ne kadarda pc başına tekli koca koltuğu çekmiş olsamda uzanmanın yerinin tutmuyor...gelirim yine bi arada..öpüldünüz anacımmm

yok canım jokerden aldım.otomatk sallanıyor müzikli hemde

bende istiyorum ama uygun bişey arıyorum hemde benim baktıklarım çok büyük küçük kibar bişey istiyorum.. herhalde yazın memleketten dedesine aldırırım...
babaannemiz çıldırıyor bi doğsunda alalım diye

melekcim şekeriniz çok tatlı bende kendim yapayım diyordum artık yürüyemeyince eminönüne gidemedim belki bu hafta eşimi yollarım bebişim için şeker beğendik onu ailemiz için yaptıracaz

artık odası hazır ama perdeler gelsin öyle ekliyeceğim bitmiş halini odanın
çok heycalanıyorum çok güzde 50 sefer odasına giriyorum

oykunun sekerleri de guzelmis canım..ben serramın sekerlerini kendim tasarladım ve yaptım 2 ay onceden ..

inş bi sorun olmaz cnm bana yorma kendini o hafta dedi dinlen bol bol ama yinede korkuyorum başka doktorada alışkın değiliz şunu anladım muhakkak bi doktor yedekte tutmak gerekiyomuş. umarım kazasız atlatırız o haftayı

cnm bundan sonra yataktan çıkmıyosun dinleniyosun bol bol ok.

nilayyycım selam ..topişkte gozukuosun ama hic sesini duymuyoruz tatlım..ilk temmuz anneleri topigini acan sendin sekerim..nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…