- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
canım çok güzelmiş netten mi aldın
ewet kesinlikle bugün bi bakayım....al tabi huricim ya çok sevimli özellikle çilek resimleri çok cezbetti beni kızımın odası çilek odası ya bol bol çilek resmi var
yok canım jokerden aldım.otomatk sallanıyor müzikli hemde
selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorummaçılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:[/QUOTE
CANIM GECMİS OLSUN AMA SENİN KIZ ACELECİ..KENDİNİ İİ TAKİP ET BAKSANA HERAN HERSEY OLABİLİR DEMİŞ..AMAN DİKKAT VE İSTİRAHAT ET..
merhaba canım.ya okudum bilmiyordum.ben önümüzdeki pazartesi gidicektim.okuyıunca hemen çarşambaya randevu aldım.aslında perşembe gitmem gerekiyor ama eşim öğretmen o gün mezuniyet baloları var.cumada mehtap hanım öğlene kadar orda.e cumada karne dağıtıcaklar.en uygum gün çarşamba.gidelim bakalım.inşallah izindeyken bir sorunumuz olmaz.naparız olursa
selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorummaçılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok: