- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiscanım hiç üzülme sıkma canını ya bak senin yaramaz bu güne kadar sana o kadar sıkı tutundu ki herşeyi beraber atlattınız kucağına aldığın günleride görücez o sıradan bi bebiş değil burdaki en azimli bebeklerden biri yaşamak için çok savaştı o küçücük haliyle annesi sende üzme kendini bigün gözünü bi açacaksın kollarında uyuyo bunları ben mi yaşadım diyeceksin
maşallah tatlı bebişe :asigim:bende cumartesi doktora gittim
kızım harikaaaaaaaaaaa pozlar verdi keyfi iyiydi....33+6 da 2200 gram olmuş biraz az geldi bana ama olsun bu arada kanım malesef 9 a düşmüş...............
kan hapına başladım şimdilik herşey yolunda ama her an her şey olabilir tabi
genel olarak öyleymişş..banada erken bekleme diyorlar..ama kısmetya..paşanın keyfi nezaman gelirse buyursun gelsin..çok erken gelmesin yeter kaydirigubbakcemileya bana hep diyolarki erkek bebisler genelde 1 hafta felan gec gelirlermis, o yuzden bana hic erken bekleme diyolar, nekadar dogru acaba??fisfisfis
gözün aydın canımm..maşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin inş..dualarımız seninle canımm a.s.kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın
selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:
selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:
dilara80 kullanıcısından alıntı
selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk
klava:klava: ay ben sizi pataklayacam yakında ya korkmayın sevinin sevininbenımde karnım asagıya inmiş herkes öyle dıyor.delikafadulden
korkmaya basladım.:teselli:
melek bu çok güzel ya bundan almadığıma pişman olcak gibiyim sanki bugün alabilirimm...
alttan nasıl muayne ediyolar napıyolar onuda anlat noluuuurrrr....zemuszemusselam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:
geçmiş olsun canım...Alttan muayne iğrenç oluyor gerçekten hele de doktor erkek olunca...telaşlanıcak bişey yok demek inşaallah kuzucuğun bir hafta daha kalır seninle..usg ölçümleri doğru çıkmıyormuş benim doktorum o yüzden pek söylemiyor kilosunu bebeğin...senin ve bebeğin için her şeyin hayırlısı olsun tatlım..selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok: