2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canim cok gecmis olsun, ben kendi halime sikayet ederken, seni dusunuyorumda senin durumun hic kolay degil canimcim, halime sukur ediyorum, cok sukurki tahlillerin temiz cikmis canim. az daha sabret, esine de allah sabir versin, allah hepimizin yardimcisi olsun

amin canım hatta aaaaminn :Saruboceq:
yazmazdım tüm bu olanları aslında , ama çok doldum hakikaten ...
sizin destek - teselli mesajlarınız bile gözlerimi yaşartıyorsa artık , sanırım sinirlerim iyice bozuldu benim ..
herşey gibi geçecek bu da , öyle olmalı zaten ..
Allah daha beterlerinden , dermansız dertlerden korusun..
sağ salim kucağımıza alalım ve onlarla büyüyebilelim yeterki .. ne geçmiyor ki bunlar geçmesin ..
sağlık ve sabırla geçer her şey Şeniz

aslında cok uzak bahcesehırde arabayla gıdıp gelıyo 2 saate yakın suruyo gıdıp gelmesı ama aılem burda olmadıgı ıcın mecbur yapıcak bısey yok ıdare edıcez ıste böyle:1no2:
uzakmış baya.Rabbim yardımcınız olsun..
benimde ailemden kimse yok :çok üzgünüm:
ama yeni komşularım çok şükür iyler..Allah korusun bişey olsa çağırabilirim..ailen gibi olmasada buna şükür :Saruboceq:

teşekkürler canım paylaşımın için Şeniz
önemli diil canım..paylaşmak güzeldir a.s.
dılos ne yaptı acaba ınsallah hersey yolundadır haber vermesını beklıyorum belkı musaıt degıldır dıye aramak ıstemıyorum...
ayy inş güzel haberlerle gelir..hakında hayırlısı...

amin canım hatta aaaaminn :saruboceq:
Yazmazdım tüm bu olanları aslında , ama çok doldum hakikaten ...
Sizin destek - teselli mesajlarınız bile gözlerimi yaşartıyorsa artık , sanırım sinirlerim iyice bozuldu benim ..
Herşey gibi geçecek bu da , öyle olmalı zaten ..
Allah daha beterlerinden , dermansız dertlerden korusun..
Sağ salim kucağımıza alalım ve onlarla büyüyebilelim yeterki .. Ne geçmiyor ki bunlar geçmesin ..
Sağlık ve sabırla geçer her şey şeniz

canım hiç üzülme sıkma canını ya bak senin yaramaz bu güne kadar sana o kadar sıkı tutundu ki herşeyi beraber atlattınız kucağına aldığın günleride görücez o sıradan bi bebiş değil burdaki en azimli bebeklerden biri yaşamak için çok savaştı o küçücük haliyle annesi sende üzme kendini bigün gözünü bi açacaksın kollarında uyuyo bunları ben mi yaşadım diyeceksin

WANTED !!!

sevtapduzyol
amatist74
babaylon
ahududulu
alacalale
akdas
zuzuummm

aklıma gelenler şimdilik bunlar

haydi kızlar , hepinize bir den " elmaaaa delikafadulden " diyorum , çıkın ortayaaahihoyyyt

canım hiç üzülme sıkma canını ya bak senin yaramaz bu güne kadar sana o kadar sıkı tutundu ki herşeyi beraber atlattınız kucağına aldığın günleride görücez o sıradan bi bebiş değil burdaki en azimli bebeklerden biri yaşamak için çok savaştı o küçücük haliyle annesi sende üzme kendini bigün gözünü bi açacaksın kollarında uyuyo bunları ben mi yaşadım diyeceksin

ne diycem bilemiyorum , çok sağol .. her kelimen için ...

Gamze :) de yok uzun zamandır

melekcım dıloŞ nerdeyse doĞuma gıttı kız sen geÇmıŞı okuma bıze sorr :) hayırlı haberlerle dÖner ınŞallah Şu saate kadar ses Çıkmadı ılgınÇ

demetçim geçmişe bi göz atmaya çalıştım oğlun öykü adını çok beğenmiş sende kızızının adını öykü koy istersen isim arkadaşı olurlar...

ben geçen hafta nst ye girince sancı çıkmıştı

şimdi hiç kasılmam yok bebişimde yukarıda 37 de yarın bitiriyoruz allahın izniyle... aşağı inmiş olması gerekmzmi

benim oğlum gününü dolduracak heralde

tünaydın güzel annişler nasılsınız?diloş sancılandı mı?son sayfayı okuyabildim.inşaallah zamanına gelir bebişi...

X