Farkındayım gecelerin sabit kadını sen oldun. Biz figüran oluyoruz sana :))
Yatınca kalçam ağrıyor. Ben de biraz gece biraz gündüz uyuyorum artık.
Tabi senin kızın olduğu için biraz zor olur.
merhaba kızlar bende temmuz annesiyim.benide uyku tutmadı.çok sıcak
Kızlar ben yatıyorum gene sıcak basmaya başladı. Bilg. kucağımda daha da sıcak oluyor.
İyi geceler.
Diloooşşş, sen de serin bişey içip yat artık. Doğurunca intikamını alırsın kızından. Sen de onu adam edersin :))
saol canım farkedildiğime sevindim.bugün özellikle sana bakmaya girdim.iyimisin diye.bende 36 haftalığım benimde bugün kasılmalarım oldu.
daha önce yazmıştım kimse cevaplamamıştı o yüzden pek yazmıyodum.sürekli okuyorum sizleri
Benin de dün kontrolüm vardı. Önce NST'ye girdim. Doğumhaneyi falan gördüm. Ay çok fenaydı. Aslında o bildiğimiz muayene masası var. Tek oda. Ikınmak için tutacak yer var mı diye baktım bişey göremedim. Çok itici geldi. Allahtan gittiğim hastanede doğurmayacağım.
Neyse 20 dk NST'den sonra 40'larda sancımın olduğu çıktı. Doktoruma gittim. Sancılar düzenli değil dedi. Kızım da henüz doğum kanalına inmemiş. O yüzden yatarak istirahat edersen daha durur dedi. Ama galiba 38'de gelecekmiş. 40'ı doldurmayacak gibiymiş. Kızımın boyu birazcık uzamış. 46 cm olmuş. Kilosu da 2760 olmuş. Fena değil yani. Doğduğunda 3 kilo olsun daha bişey istemiyorum.