2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

herkese günaydınn kızlarrra.s.

dilara ve ipek kontrolleriniz iyi geçmiş

dilaracım kanamam oldu demişsin öyle bi durumda normal hast yetersiz kalabiliyor gerçekten de ssk lara ceknimeden git bence.

teşekkür ederim kızlarr vallahi bugün gitsem bi görünsem iyi olacak gibi sanki suyumda azalıyo gibi iç çamaşırım ıslnır gibi az az pembemsii üfff yaaa

maşallah canım heşey yolundaa sağlıkla gelsin bebişin gününde belli olmuş hayırlısı sonuçta sezaryan isteye göre aldırabilirsinn
bizede cumartes,i günü 24 haziran dedi bakalım hayırlısı ama kız beni dinlemiyoo gelme kızım sık dişini yok anacaım :)

günaydın dilara hoşgeldin.

çamaşırında ıslanıyosa daha fazla ihmale gelmez cnm git bir an önce

Dilaracım suyun geliyosa benden iyi biliyosun devamını şayet sezeryan olucak ise mutlaka git doktoruna canım hemen almasıda gerekebilir yoksa normal doğum başlar canım bi git görün saat geçmeden

Günaydın herkese. Yeni bir haftaya başladık çok şükür. Geçmişe göz attım. Herkes iyi görünüyor.
Gaydın kontrolün iyi geçmiş gözün aydın. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsin.
Nur evini güle güle kirlet şekerim.
Menekşe kızzzz. Sen hiç görünmüyorsun. Bi de doğuracam diyorsun. Bir sonraki yazın doğurdum mu olacak. Valla bebeklerimiz kaç cm oldu topiğinde hala 12. haftada görünüyorsun. Güncelle bizi. Bebeğimiz kaç cm, kaç kilo? Bir de özletme kendini bu kadar.
Stardust'ım bu haftayı action olmadan geçir artık emi. Sen de öyle böyle 32'yi de bitirecen he.

canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel bebişinde haftasıyla uyumlu inşallah
eee annesi güzel besliyoooo

Teşekkür ederim canım. Elimden geleni yapıyorum işte.

sağol canım allahın izniyle bitsinde şu iş ...
kızlar ya benim bugün adet sancısı şeklinde sancım var

Yorma kendini sıcak+yorgunluk=doğum oluyor. Dikkat et.

kızlar yaa delireyimmi bilmiyorumm yaaa ağlıcam şimdiii şok oldum yaaaa bu nasıl iş bilmiyorummm hastaneyi aradım doktorla konuşmak içinn ayın 12 kadar yokmuşşşmafoldumben

GÜnaydın kızlarrr

dılaracım geÇmıŞ olsun kanama su gelmesı falan olmuŞ geÇmıŞ olsun kÜÇÜk hanım acele edıyo herhalde hakkınızda hayırlısı artık

gaydıncım ve menekŞecım sızınde kontroller gÜzel geÇmıŞ darısı baŞımıza bızımde cuma Çatı muayenemız var bakalım neler duyucaz

kızlar yaa delireyimmi bilmiyorumm yaaa ağlıcam şimdiii şok oldum yaaaa bu nasıl iş bilmiyorummm hastaneyi aradım doktorla konuşmak içinn ayın 12 kadar yokmuşşşmafoldumben

Cep telefonu falan yok mu durumu anlatsan. Adam tatile gidecekse sana haber vermesi gerekirdi. Sonuçta doğum yapacak hastasısın.
Bir doktorun daha vardı sanki. Yanlış mı hatırlıyorum? Olması ona muayene olsan?

dilaracım çok geçmiş olsun canım meleğin sizinle tanışmak için acale ediyo canım sağlıkla gelsin inşallah

Cep telefonu falan yok mu durumu anlatsan. Adam tatile gidecekse sana haber vermesi gerekirdi. Sonuçta doğum yapacak hastasısın.
Bir doktorun daha vardı sanki. Yanlış mı hatırlıyorum? Olması ona muayene olsan?

hayır canım cep telefonu yokk okadarda hastası varki nasılda bırakıp giderr tatilee yada hernereyee sinir şeyyy evet üst sokağımdaki hastaneye digiyodum şimdi orayı arıcam bakaolım inşallah o duruyodurr 2 aydırda gitmedim onaaa:1no2:

dilosssssssssss sen delırdınmı dogum baslamıs resmen gıt doktora cabuk acılman coksa doguruverırsın evdekaydirigubbakcemile3

Delirmekte haklısın canım nasıl bir rahatlık bu doktorunda anlamadım.Başka bir yere git de için rahat etsin bari.

dilaracım çok geçmiş olsun canım meleğin sizinle tanışmak için acale ediyo canım sağlıkla gelsin inşallah

dilosssssssssss sen delırdınmı dogum baslamıs resmen gıt doktora cabuk acılman coksa doguruverırsın evdekaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden

Dilara hiç durma canım doğum belirtileri bunlar ..
Sen en iyisi eve yakın olan yeri ara , orasıda olmassa bakırköy doğum evi ,semiha sakir doğum evleri var oraya gidin lütfen vakit kaybetme. ilki serzeryan olduğu için temkinli davranmalısın

teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden

Ay iyi bari en azından o yerinde duruyor. İlgilenmiş de bak. Hemen git sonra bize haber gönder. Hadi hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…