- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo bilmezler mi benim için bi sakınca yok istediği zaman gelebilir ....:lepi:
valla hafta sonu gelmesin de başka bişey istemem :Saruboceq:
canım bende temizliğimi yapayım bide haziranın 26ve 27sinde gelmesin diğer zamanlar gelebilir
ben yatak odama sepet aldım çünkü ilk zamanlar geceleri emzirmek için elini atacağın yerde olmalı ben eşimide bırakamıyorum bebeğimide sürekli gece kalkıp beşikten al beşiğe koy zorlanırım diye yatağımın yanıbaşına sepet tarzı aldım....kızlar iyi akşamlar,biz kızıma mobilya takımı aldık fakat ilk aylar bebeği yanımızda nerde yatıracağımıza karar veremedim yani beşik mi almalı sepetmi,sizler neler yaptınız?
huricim benimde kasık ağrım oluyor böyle inceden inceden annem yerleşme ağrılarıdır diyor ya bilemiyorumCADIARZU
inşallah inşalalhhh
ben yatak odama sepet aldım çünkü ilk zamanlar geceleri emzirmek için elini atacağın yerde olmalı ben eşimide bırakamıyorum bebeğimide sürekli gece kalkıp beşikten al beşiğe koy zorlanırım diye yatağımın yanıbaşına sepet tarzı aldım....
gündüzleri odasında beşiğinde gerceleri minik sepette yatırmayı düşünüyorum...
neden dersen koynuma alışmasını istemiyorum,sürekli odasına emzirmeye kalkamayabilirim uykusuzluk çekmek zor anne için...kocamıda bırakamam ...verdim 75 tl aldım bi beşik işte resmi...
bilemeyecek bişey yokki kasıklarımız ağrıyacak,kalça leğen kemiğimizin şekli değişecek kemiklerimiz kıkırdak gibi sesler gelecek,göbeğimiz yere bakacak,göbek deliğinin etrafı çevresi kaya kadar sert olduğu zaman olacak......buna annemizin çevremizin yaptığı yorumlara hiç kulak asmayın ....hepsi olacak biz hamileyiz kızlar neticede neler neler olacak daha....delikafaduldenhihoyyytkaydirigubbakcemile3 hatta cetvel varsa al eline bak 10 cm delikafadulden10 cm açılacağız yaaaa kasık ağrısı ne kiiiii....
annemin zerre kadar lafına bakmıyorum artık hiç bişey diyemiyorum çünkü ona ....
geçen gün
ben:anneeee karnım çok çatladı yaa baksana belime kadar delikafadulden
annem: ay huriş sende amma abartıyosun doğurunca gidiyo onlar bendede vardı gitti herşeyi heyecan yapma...ki beni siz çok iyi tanıyorsunuz en soğuk kanlı ben olduğumu düşünüyorum[/QUOT
haklısın canım daha ne zorluklar olacak kimbilir.10 cm açılmaya gelince düşünemiyor bile insan nasıl olacak dimi?bendeki bu deli cesaretinin nedenini hala çözemedim zaten,genç kızken falan kız kıza doğum hakkında konuşurken 3,5 atan ben şu anda dua ediyorum normal doğum yapayım diye,allah cesaretini veriyor sabrınıda verir inşallah.:Saruboceq:
comebaby'yi tebrik ediyorum burdan.biran önce küvezden çıkar bebişde yuvalarına dönerler inşallah.
bi de kızlar bu kasılmaları nasıl anlıyosunuz.sancı şeklinde mi oluyor yoksa bazen çok sertleşiyo karnım omudur kasılma.bir tarif ederseniz çok sevincem,anlayamıyorum ben yaaa.kafamçokkarıştı
bebişin iyi olmasına sevindim sağlıkla gelsin o doğumhanede doğurmayacaksan boşver tutacak yerleri olmayıversin de neden doğum yapacağın doğumhaneyi görmüyorsun...ben yanlış mı anladım acaba...
Doğru söylüyorsun üşendim gitmedim. Hem içeri sokarlar mı bilmiyorum. Pek de sanmıyorum. Artık o kısım bana süpriz olsun.
durr hurişimm sıranı beklee ben senden önceyimm doğuramazsınndelikafadulden
bu arada magneyumumu içtim sanki biraz hafifledii baskı inşallah bi işe yarar:Saruboceq:
Ben de magnezyumu 2'ye çıkardım. Aslında 36'dan sonra kesiyorlarmış, kasılmaları engellemesin diye ama ben kasılmak istemediğim için 2 tane alıyorum.
kızlar iyi akşamlar,biz kızıma mobilya takımı aldık fakat ilk aylar bebeği yanımızda nerde yatıracağımıza karar veremedim yani beşik mi almalı sepetmi,sizler neler yaptınız?
Ben tanıdığımın sepetini aldım. 8 aya kadar yatmıştı onun kızı. Tavsiye ederim çok rahat oluyor.
Ay Dilara tam gidiyordum. Sen forumda görünmüyorsun. Harbi hayalet oldun.