2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar iyi akşamlar,biz kızıma mobilya takımı aldık fakat ilk aylar bebeği yanımızda nerde yatıracağımıza karar veremedim yani beşik mi almalı sepetmi,sizler neler yaptınız?

canım bende temizliğimi yapayım bide haziranın 26ve 27sinde gelmesin diğer zamanlar gelebilir

inşallah inşalalhhh

kızlar iyi akşamlar,biz kızıma mobilya takımı aldık fakat ilk aylar bebeği yanımızda nerde yatıracağımıza karar veremedim yani beşik mi almalı sepetmi,sizler neler yaptınız?
ben yatak odama sepet aldım çünkü ilk zamanlar geceleri emzirmek için elini atacağın yerde olmalı ben eşimide bırakamıyorum bebeğimide sürekli gece kalkıp beşikten al beşiğe koy zorlanırım diye yatağımın yanıbaşına sepet tarzı aldım....
gündüzleri odasında beşiğinde gerceleri minik sepette yatırmayı düşünüyorum...
neden dersen koynuma alışmasını istemiyorum,sürekli odasına emzirmeye kalkamayabilirim uykusuzluk çekmek zor anne için...kocamıda bırakamam ...verdim 75 tl aldım bi beşik işte resmi...

huricim benimde kasık ağrım oluyor böyle inceden inceden annem yerleşme ağrılarıdır diyor ya bilemiyorumCADIARZU

bilemeyecek bişey yokki kasıklarımız ağrıyacak,kalça leğen kemiğimizin şekli değişecek kemiklerimiz kıkırdak gibi sesler gelecek,göbeğimiz yere bakacak,göbek deliğinin etrafı çevresi kaya kadar sert olduğu zaman olacak......buna annemizin çevremizin yaptığı yorumlara hiç kulak asmayın ....hepsi olacak biz hamileyiz kızlar neticede neler neler olacak daha....delikafaduldenhihoyyytkaydirigubbakcemile3 hatta cetvel varsa al eline bak 10 cm delikafadulden10 cm açılacağız yaaaa kasık ağrısı ne kiiiii....

annemin zerre kadar lafına bakmıyorum artık hiç bişey diyemiyorum çünkü ona ....
geçen gün
ben:anneeee karnım çok çatladı yaa baksana belime kadar delikafadulden
annem: ay huriş sende amma abartıyosun doğurunca gidiyo onlar bendede vardı gitti herşeyi heyecan yapma...ki beni siz çok iyi tanıyorsunuz en soğuk kanlı ben olduğumu düşünüyorum ama azcık sağ sol egzersiz yapıyorum ,napıyosun sen kızım ya çocuğa bişey olacak sabit dur... oldu anne put gibi hiç kıpırdamıyım ben doğumdada hamlıktan çocuuğu çıkartamıyım bumudur yaniii hehehehehehe

Son düzenleme:

fiyatı çok uygunmuş canım ya güzelmişde valla benim gördüğüm en dandik beşik bile 80 tl üstüydü,nereden aldın?

Ben sertleşme şeklinde anlıyorum. Hemşire de o şekilde bakmıştı.

Ben de bugün 3 saat kestirdim ama banyo yapınca yeniden uykum geldi. Birazdan yatacağım. Dükkanı kapatıyorum kızlar. ıyi geceler.

Farkındayım gecelerin sabit kadını sen oldun. Biz figüran oluyoruz sana :))
Yatınca kalçam ağrıyor. Ben de biraz gece biraz gündüz uyuyorum artık.
Tabi senin kızın olduğu için biraz zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…