2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Günaydın kıslar ıyi haftalar hepinize biz geldik çalışıyoruz bu hafta son cuma izne ayrılıyorum kısmetse
Cumartesi doktordaydık kontrolümüz çok güsel geçti herşey yolunda böyle giderse günümüzü doldurcaz kısmetse doktorum ileriki haftalarda çatı muaynesi yapıcaz dedi ama sanırım 2 hafta sonra felan olur müsaitmi bakmamız lazım dedi
Artık herhafta gidicez kontrole Nstyede her hafta bağlanıcaz 20 dk bağlandık cumartesi günü bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyorlar bebek hareket ettikçe elinizdeki düğmeye basıyorsunuz hareketlerin kalp atışlarının hızlanması ile paralel olması lazım dedi doktorum o şekilde çıktı neyseki
Bende sancı çıkmadı gayet iyisin çalışabilirsin dedi o yüzden bu hafta sonuna kadar gelicem kısmetse bizde haberler bu şekilde:emir_bebek:

Günaydın kıslar İyi haftalar hepinize biz geldik çalışıyoruz bu hafta son cuma izne ayrılıyorum kısmetse
Cumartesi doktordaydık kontrolümüz çok güsel geçti herşey yolunda böyle giderse günümüzü doldurcaz kısmetse doktorum ileriki haftalarda çatı muaynesi yapıcaz dedi ama sanırım 2 hafta sonra felan olur müsaitmi bakmamız lazım dedi
Artık herhafta gidicez kontrole Nstyede her hafta bağlanıcaz 20 dk bağlandık cumartesi günü bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyorlar bebek hareket ettikçe elinizdeki düğmeye basıyorsunuz hareketlerin kalp atışlarının hızlanması ile paralel olması lazım dedi doktorum o şekilde çıktı neyseki
Bende sancı çıkmadı gayet iyisin çalışabilirsin dedi o yüzden bu hafta sonuna kadar gelicem kısmetse bizde haberler bu şekilde:emir_bebek:

çok güzel canım böyle haberlere cidden ihtiyaç var topikte bizim kontrolümüzde yarn bakalım

dilara ve ipek kontrolleriniz iyi geçmiş

dilaracım kanamam oldu demişsin öyle bi durumda normal hast yetersiz kalabiliyor gerçekten de ssk lara ceknimeden git bence.

Gamzecim çok sevindim herşey yolundaymış çok şükür ... sancinda çıkmamış ..
ee Yağızın odası geldi mi , yerleştirdiniz mi?

günaydınlar.

gaydın maşallah herşeyin yolunda çıkmış.

nurcum evin temizleniyomuş kurtuluyosun sonunda bu dertten güle güle kirletin cnm.kaydirigubbakcemile5

günaydınlar.

gaydın maşallah herşeyin yolunda çıkmış.

nurcum evin temizleniyomuş kurtuluyosun sonunda bu dertten güle güle kirletin cnm.kaydirigubbakcemile5

sağol canım allahın izniyle bitsinde şu iş ...
kızlar ya benim bugün adet sancısı şeklinde sancım var

Kızlar günaydın herkesee. Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. sancım filan çıkmadı ama doktor 2 haftaya kadar alabiliriz artık bebeği dedi şu an 37. haftamdayım. 18-22 haziran tarihleri arasında bigün olacak ama ben 18 istiyorum perşembe gününe geliyo doktorumda hastanede olur 20 olsa cumartesiye geliyo doktor öğlene kadar hastanede sonra yok..Sanırım 18 haziranda doğucak Kuzeyim..

Kızlar günaydın herkesee. Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. sancım filan çıkmadı ama doktor 2 haftaya kadar alabiliriz artık bebeği dedi şu an 37. haftamdayım. 18-22 haziran tarihleri arasında bigün olacak ama ben 18 istiyorum perşembe gününe geliyo doktorumda hastanede olur 20 olsa cumartesiye geliyo doktor öğlene kadar hastanede sonra yok..Sanırım 18 haziranda doğucak Kuzeyim..

ay çok az kalmış cnm sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına

menekşecim sağlıkla al oğluşunu kucağına...
nurcum valla kendimi korkutmamaya çalışıyorum neyseki temizliğim bugün bitiyor 26-27sinde sınavımızda bi bitsin ondan sonrada kuzucum sağlıkla gelsin başka bişey istemem

çok tşkler kıslar evet paşam büyüyo hepsi sağlıkla gelsin inş.
Dilaracım çok geçmiş olsun umarım ciddi bişiy değildir ama bence görünmelisin doktoruna
Benim doktorumda doğum belirtilerinden bahsetti cumartesi kontrolde nişan hafif kan renginde sümüksü bişiydir dedi bu gelir ise 2-3 gün sonra doğum başlar büyük olasılıkla dedi sende doktoruna sor tatlım geçmiş olsun tekrar vaktinde gelsin inş. kızçen
grafiti geçmiş olsun canım aman dikkat et bol bol dinlen canım bol su tüket enfeksiyona birebir

Menekşecim gününüz belli olmuş süper canım 10 gününüz kalmış heyecan doruktadır Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin canım:1hug:

ya kızlar bide grip gibiyim şuan, eşim saolsun grip oldu ona bakayım derken banada geçti
o kadar dikkat etmeme rağmen
bide burda yanlızım ben 1,5 senedir ankarada yaşıyorum bütün sülalem istanbulda daha kötü olursam bakanımda yok senağlama
amma acıtasyon oldu zemuszemus

Geçmiş olsun canım bitkisel şeylerle halletmeye çalış inş.kısa zamanda iyileşirsin.

gunaydın kızlar gecmıs olsun dilara. doktoruna sordun mu kan konusunu. benım de assagıdan cıkıcakmıs bebek dusecekmıs bır sey patlıcakmıs gıbı sancı oluyo bazen yururken. sanırım bı cogumuzda oluyo bu normal sanırım. ben de cok korktum doktoruma da sormadım henuz. ama normal sanırım bı cogumuzda oluyo

Yürürken aynı şey bende de oluyor özellikle kasıklarım patlayacak gibi oluyor.Ama bu normaldir sonuçta ağırlaştılar artık bebişlerimiz.O yüzden hiç doktora sormadım.

bebek bır gun cok hareketlıyken ertesı hıc hareket etmıyo gıbı oluyo. sıze de oluyo mu bazen cok durgun oluyo

Bebişin yoruluyordur canım.Benimkide bazen öyle oluyor bende o zaman okşayıp konuşup hareketlendiriyorum da öyle rahatlıyorum.Hatta 2 haftadır nst de tık demiyor 40 dk.yatmak zorunda kalıyorum tam uyku saati sanırım bu yüzden randevu saatimizi değiştirdik.

Benin de dün kontrolüm vardı. Önce NST'ye girdim. Doğumhaneyi falan gördüm. Ay çok fenaydı. Aslında o bildiğimiz muayene masası var. Tek oda. Ikınmak için tutacak yer var mı diye baktım bişey göremedim. Çok itici geldi. Allahtan gittiğim hastanede doğurmayacağım.
Neyse 20 dk NST'den sonra 40'larda sancımın olduğu çıktı. Doktoruma gittim. Sancılar düzenli değil dedi. Kızım da henüz doğum kanalına inmemiş. O yüzden yatarak istirahat edersen daha durur dedi. Ama galiba 38'de gelecekmiş. 40'ı doldurmayacak gibiymiş. Kızımın boyu birazcık uzamış. 46 cm olmuş. Kilosu da 2760 olmuş. Fena değil yani. Doğduğunda 3 kilo olsun daha bişey istemiyorum.

Maşallah canım prensesine:nazar:38 e kadar beklerse 3 olur zaten günde 20-30 gr.arası alıyorlarmış.Sende biraz dikkat et de beklesin annesi.

kızlar iyi akşamlar,biz kızıma mobilya takımı aldık fakat ilk aylar bebeği yanımızda nerde yatıracağımıza karar veremedim yani beşik mi almalı sepetmi,sizler neler yaptınız?

Bence yanında yatır canım bir süre git gel gece zor gelir.Ve ben o minnacık yavrumu ayrı odada yatıramam bir süre kıyamıyorummm.

Az kalmış canım ne güzel kuzeyine kavuşmana.Benimde bu cuma belli olacak ne olacağı sezeryan olması gerekirse benimde tarihim belli olur sanırım.

günaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
sağlıklı , huzurlu ve erkenden doğurmadığımız bir hafta olsun hepimize kaydirigubbakcemile3

X