2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Farkındayım gecelerin sabit kadını sen oldun. Biz figüran oluyoruz sana :))
Yatınca kalçam ağrıyor. Ben de biraz gece biraz gündüz uyuyorum artık.
Tabi senin kızın olduğu için biraz zor olur.

çok şükür kızım bana fazla sorun çıkarmıyo tatlım ama benim nedensee uyku gözümdende aksa uyuyamıyorum yaa anlamadım gittii bu kadarmı olur yaa toplam 5 6 saatlik uykuyla günü bitiriyorum o6 saat içinde 4 kere zaten kalkmaktan yarım yamalak bi uykuu az kaldı inşallah hepsi bitecektee bu seferde minik prenses uyutmucakk:asigim:

merhaba kızlar bende temmuz annesiyim.benide uyku tutmadı.çok sıcak

merhaba canım bende fark ediyorum seni geceleri burdasın çoğunlukşaa seni hatırladım ama hiç katılmıyosun bizleree nasıl gidiyo hamişlikk bebişin nasıll kaç haftalıktın sennn:CüvCüv:

Kızlar ben yatıyorum gene sıcak basmaya başladı. Bilg. kucağımda daha da sıcak oluyor.
ıyi geceler.
Diloooşşş, sen de serin bişey içip yat artık. Doğurunca intikamını alırsın kızından. Sen de onu adam edersin :))

Kızlar ben yatıyorum gene sıcak basmaya başladı. Bilg. kucağımda daha da sıcak oluyor.
İyi geceler.
Diloooşşş, sen de serin bişey içip yat artık. Doğurunca intikamını alırsın kızından. Sen de onu adam edersin :))

tamam canım iyi geceler benim yerimede uyuu ben en az 4 kadar burda olurum kesin uykum iyice kaçtııopuyorumnanaktan

saol canım farkedildiğime sevindim.bugün özellikle sana bakmaya girdim.iyimisin diye.bende 36 haftalığım benimde bugün kasılmalarım oldu.

saol canım farkedildiğime sevindim.bugün özellikle sana bakmaya girdim.iyimisin diye.bende 36 haftalığım benimde bugün kasılmalarım oldu.

sağol canımm çok şükür iyiyimm bu haftayıda geçirsem başka bişey istemiyorumm 37 haftalık oluyoruzz hiç bişeye gerek kalamdan yaşar kuzucuğumm magnesyum iyi geldi 10 gündür bırakmıştımm şikayetlerim çoğaldı şimdi tekrar içmeye başladım 10 günlük bi ilacım var oda yeterr şimdilik sende kullan belki işe yarar:içelim:

daha önce yazmıştım kimse cevaplamamıştı o yüzden pek yazmıyodum.sürekli okuyorum sizleri

topiğimiz kalabalık canım bazen bende yazıyorum cevap alamadığım oluyoo ama dert etmee çoğu çalışıyo işinden gücünden gördüğü kadar yazıp cevaplıyoo ama ben kimi görsem yeterince herkese yazmaya çalışıyorummkaydirigubbakcemile5

bom boş bir topik ne buuuu
neyse uyanacaklar için benden günaydınlar
azcık yüzünüze gülümseme gelir en azından

kızlarımla kahvaltımı yaptım
bebişin eşyalarını makineye attım geldim çıkana kadar beklicem
sonra asıcam ve üst kata haber vericemki bişi sirkelemesin sinir şeyler

Benin de dün kontrolüm vardı. Önce NST'ye girdim. Doğumhaneyi falan gördüm. Ay çok fenaydı. Aslında o bildiğimiz muayene masası var. Tek oda. Ikınmak için tutacak yer var mı diye baktım bişey göremedim. Çok itici geldi. Allahtan gittiğim hastanede doğurmayacağım.
Neyse 20 dk NST'den sonra 40'larda sancımın olduğu çıktı. Doktoruma gittim. Sancılar düzenli değil dedi. Kızım da henüz doğum kanalına inmemiş. O yüzden yatarak istirahat edersen daha durur dedi. Ama galiba 38'de gelecekmiş. 40'ı doldurmayacak gibiymiş. Kızımın boyu birazcık uzamış. 46 cm olmuş. Kilosu da 2760 olmuş. Fena değil yani. Doğduğunda 3 kilo olsun daha bişey istemiyorum.

canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel bebişinde haftasıyla uyumlu inşallah
eee annesi güzel besliyoooo:nazar::nazar:

geçmiş olsun hüzüncüm neyin var hayırdır yaaa meraklandırma bizi arada gir yaz canım

X