Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kıslar İyi haftalar hepinize biz geldik çalışıyoruz bu hafta son cuma izne ayrılıyorum kısmetse
Cumartesi doktordaydık kontrolümüz çok güsel geçti herşey yolunda böyle giderse günümüzü doldurcaz kısmetse doktorum ileriki haftalarda çatı muaynesi yapıcaz dedi ama sanırım 2 hafta sonra felan olur müsaitmi bakmamız lazım dedi
Artık herhafta gidicez kontrole Nstyede her hafta bağlanıcaz 20 dk bağlandık cumartesi günü bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyorlar bebek hareket ettikçe elinizdeki düğmeye basıyorsunuz hareketlerin kalp atışlarının hızlanması ile paralel olması lazım dedi doktorum o şekilde çıktı neyseki
Bende sancı çıkmadı gayet iyisin çalışabilirsin dedi o yüzden bu hafta sonuna kadar gelicem kısmetse bizde haberler bu şekilde
dilara ve ipek kontrolleriniz iyi geçmiş
dilaracım kanamam oldu demişsin öyle bi durumda normal hast yetersiz kalabiliyor gerçekten de ssk lara ceknimeden git bence.
Kızlar günaydın herkesee. Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. sancım filan çıkmadı ama doktor 2 haftaya kadar alabiliriz artık bebeği dedi şu an 37. haftamdayım. 18-22 haziran tarihleri arasında bigün olacak ama ben 18 istiyorum perşembe gününe geliyo doktorumda hastanede olur 20 olsa cumartesiye geliyo doktor öğlene kadar hastanede sonra yok..Sanırım 18 haziranda doğucak Kuzeyim..
canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel bebişinde haftasıyla uyumlu inşallah
eee annesi güzel besliyoooo
sağol canım allahın izniyle bitsinde şu iş ...
kızlar ya benim bugün adet sancısı şeklinde sancım var
herkese günaydınn kızlarrra.s.
teşekkür ederim kızlarr vallahi bugün gitsem bi görünsem iyi olacak gibi sanki suyumda azalıyo gibi iç çamaşırım ıslnır gibi az az pembemsii üfff yaaa
Dilara valla senin yerinde olsam bu kadar rahat olamazdım. Git güelim doktora. Yoksa gerçekten normal doğuracaksın. Git en azından hepimizin içi rahat eder. Anlattıkların doğumun bugün yarın olacağı izlemini veriyor.
kızlar yaa delireyimmi bilmiyorumm yaaa ağlıcam şimdiii şok oldum yaaaa bu nasıl iş bilmiyorummm hastaneyi aradım doktorla konuşmak içinn ayın 12 kadar yokmuşşşmafoldumben
Cep telefonu falan yok mu durumu anlatsan. Adam tatile gidecekse sana haber vermesi gerekirdi. Sonuçta doğum yapacak hastasısın.
Bir doktorun daha vardı sanki. Yanlış mı hatırlıyorum? Olması ona muayene olsan?
kızlar yaa delireyimmi bilmiyorumm yaaa ağlıcam şimdiii şok oldum yaaaa bu nasıl iş bilmiyorummm hastaneyi aradım doktorla konuşmak içinn ayın 12 kadar yokmuşşşmafoldumben
GÜnaydın kızlarrr
dİlaracım geÇmİŞ olsun kanama su gelmesİ falan olmuŞ geÇmİŞ olsun kÜÇÜk hanım acele edİyo herhalde hakkınızda hayırlısı artık
gaydıncİm ve menekŞecİm sİzİnde kontroller gÜzel geÇmİŞ darısı baŞımıza bİzİmde cuma Çatı muayenemİz var bakalım neler duyucaz
dilaracım çok geçmiş olsun canım meleğin sizinle tanışmak için acale ediyo canım sağlıkla gelsin inşallah
dilosssssssssss sen delırdınmı dogum baslamıs resmen gıt doktora cabuk acılman coksa doguruverırsın evdekaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden