2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlarr nerdesiniz herkes gezmede anlaşılan gezin bakalım bol bol :) ben evde pinekliyorumm-tatlicadiarzu- belim ağrıyoo o yüzden çıkmaya cesaret edemedim dışarııkaydirigubbakcemile2

slm canım bugün nasılsın bakalım benimde yarın temizlikçi gelecek evin eksiklerini topluyorum

dilara nasıl oldun . ama sen halen iş güç yapıyorsun bu gün halı fln uğraşmışsın .artık dinlenmen gerekiyo yoksa senin kız dışarıyı pek bi merak etti gelicek bak

nurcumm sende dikkat ett sakın kendin yapmaya kalkma canımm benim bi mutfağım kaldı silincekk onuda bi akşam artık eşimle beraber sizleriz:ecrin_bebek:

dilara nasıl oldun . ama sen halen iş güç yapıyorsun bu gün halı fln uğraşmışsın .artık dinlenmen gerekiyo yoksa senin kız dışarıyı pek bi merak etti gelicek bak

yok tatlımm yaa ben bi iş yapmadım sağolsun eşim yaptırmadı ben gardolabımı düzenledim bi yandan oda bütün koltuk altı baza altını felan hep kaldırdı sildi süpürdü halıları serdi ben sadece şurdan başla burdan yap komut verdimkaydirigubbakcemile3 murfakta buzdolabını bulaşık makinesini çektirdim onların altıda silindi ynai fazla bi işim yok çok şükürrzemuszemus

valla insan ne kadar yapmasada yoruluyo. yinede ayakta kalıyosun bundan sıonra daha dikkat etmek lazım

gebeliğimin 35. haftadasındayım.Hareket etmeyi sevmez oldum....sizlerin yazdıklarını okuyunca bende heveslendim...ancak cok cabuk yoruluyorum

slm kızlar dilara ayvalık dışındaydım bugün az önce geldim akşam işaret geldi diyince kesin doğurmuştur dedim hemen baktım şükür birazdaha dursun benimde iki gündür kasıklarım ağrıyor hemde yürüyüş yapamıyorum hemen idrara sıkışıyorum şimdide eşim yürüyüşe gidelim diyor neyse kırmayayım biraz gideyim wc bulurum nası olsa

Benin de dün kontrolüm vardı. Önce NST'ye girdim. Doğumhaneyi falan gördüm. Ay çok fenaydı. Aslında o bildiğimiz muayene masası var. Tek oda. Ikınmak için tutacak yer var mı diye baktım bişey göremedim. Çok itici geldi. Allahtan gittiğim hastanede doğurmayacağım.
Neyse 20 dk NST'den sonra 40'larda sancımın olduğu çıktı. Doktoruma gittim. Sancılar düzenli değil dedi. Kızım da henüz doğum kanalına inmemiş. O yüzden yatarak istirahat edersen daha durur dedi. Ama galiba 38'de gelecekmiş. 40'ı doldurmayacak gibiymiş. Kızımın boyu birazcık uzamış. 46 cm olmuş. Kilosu da 2760 olmuş. Fena değil yani. Doğduğunda 3 kilo olsun daha bişey istemiyorum.
bebişin iyi olmasına sevindim sağlıkla gelsin o doğumhanede doğurmayacaksan boşver tutacak yerleri olmayıversin de neden doğum yapacağın doğumhaneyi görmüyorsun...ben yanlış mı anladım acaba...
kizlar hergun yumurta yemekten gina geldi yaa,
allahtan annemin tavuklari, ordekleri varda, taze taze onlardan getirip yiyorum,
hergün 5 öğün sadece yumurta yiyebilirim her türlüsünü delikafadulden

dilos 3 4 tane yediysen yine iyi, ben 1 tane bile yedigimi hatirlamiyorum, cevizde hic yemedim, aklima gelince bile kuscak gibi oluyorum....
bende ıspanaktan tiksindim malesef...kafamçokkarıştı
kızlar merhabalar nasılsınız biz birazdan eşimle istinyeye gidecez
çok sevdiğim bi yerdir turkbayragi

kızlarr nerdesiniz herkes gezmede anlaşılan gezin bakalım bol bol :) ben evde pinekliyorumm-tatlicadiarzu- belim ağrıyoo o yüzden çıkmaya cesaret edemedim dışarııkaydirigubbakcemile2
ee hep senmi gezicen hergün fellik fellik geziyordun birazda sen otur biz gezelim...opuyorumnanaktan

canım çok mu ayakta durdun
ewet annem saolsun yine yapacağını yaptı bana bugün biraz yoruldum ayakta kaldım neyse ki şu an iyiyim oturuyorum dinleniyorum kalçam ağrıyo azıcık ovacak kocişkomda yok:1closedeyes: bu gece son 3 gün gece gündüz evde kocişkom....hihoyyyt

slm kızlar dilara ayvalık dışındaydım bugün az önce geldim akşam işaret geldi diyince kesin doğurmuştur dedim hemen baktım şükür birazdaha dursun benimde iki gündür kasıklarım ağrıyor hemde yürüyüş yapamıyorum hemen idrara sıkışıyorum şimdide eşim yürüyüşe gidelim diyor neyse kırmayayım biraz gideyim wc bulurum nası olsa

çok şükür iyiyim canım sadece şuan baskı varr okadar inşallah birazcık daha durur kuzucukk böyle ağrılar felan başlayınca tedirgin oluyorum ister istemez:nazar:

bebişin iyi olmasına sevindim sağlıkla gelsin o doğumhanede doğurmayacaksan boşver tutacak yerleri olmayıversin de neden doğum yapacağın doğumhaneyi görmüyorsun...ben yanlış mı anladım acaba...

hergün 5 öğün sadece yumurta yiyebilirim her türlüsünü delikafadulden

bende ıspanaktan tiksindim malesef...kafamçokkarıştı

çok sevdiğim bi yerdir turkbayragi

ee hep senmi gezicen hergün fellik fellik geziyordun birazda sen otur biz gezelim...opuyorumnanaktan

ewet annem saolsun yine yapacağını yaptı bana bugün biraz yoruldum ayakta kaldım neyse ki şu an iyiyim oturuyorum dinleniyorum kalçam ağrıyo azıcık ovacak kocişkomda yok:1closedeyes: bu gece son 3 gün gece gündüz evde kocişkom....hihoyyyt

gez bakalım hurişimmm ben gezdim gezdim 33 34 haftadan sonra eve kapandımm fazla yürüyemiyorummşakkıdı

kızlar magnesyum kullansam şikayetlerim azalırmı acabaa 10 günlük magnesyumum var günde bi tane içeyim bari bırakmıştım kraplarım oluyo diyee:içelim:

çok şükür iyiyim canım sadece şuan baskı varr okadar inşallah birazcık daha durur kuzucukk böyle ağrılar felan başlayınca tedirgin oluyorum ister istemez:nazar:
gez bakalım hurişimmm ben gezdim gezdim 33 34 haftadan sonra eve kapandımm fazla yürüyemiyorummşakkıdı
kızlar magnesyum kullansam şikayetlerim azalırmı acabaa 10 günlük magnesyumum var günde bi tane içeyim bari bırakmıştım kraplarım oluyo diyee:içelim:

bence kullan niye içmiyorsun ki sen:)

anam tek kalmışım bi saattir sayfa yenileyip duruyorum kimse yazmamış kimsecikler yok benim regl gibi hislerin geçti aman be bugünde doğuramadım hehehehehehehe bugün kalabalığa girdim dedim ya anam sağolsun,herkeşler "sen 1 ayı bulmazsın bak ben söyliyim karnın inmiş aşağı yola girmiş bu uşak" dediler.bende bakalım kısmet nasip falan filan....

anam tek kalmışım bi saattir sayfa yenileyip duruyorum kimse yazmamış kimsecikler yok benim regl gibi hislerin geçti aman be bugünde doğuramadım hehehehehehehe bugün kalabalığa girdim dedim ya anam sağolsun,herkeşler "sen 1 ayı bulmazsın bak ben söyliyim karnın inmiş aşağı yola girmiş bu uşak" dediler.bende bakalım kısmet nasip falan filan....

durr hurişimm sıranı beklee ben senden önceyimm doğuramazsınndelikafadulden

bu arada magneyumumu içtim sanki biraz hafifledii baskı inşallah bi işe yarar:Saruboceq:

sen bakma onlara ben hamile kaldığımdan beri bebek aşağı yerleşmiş 7. ayda gelir deöişlerdi çok bilirler

X