- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
acayip bi hava varrr bunaltıcı ancak akşam 6 dan sonra biraz yürüyüşee çıkıcaz eşimlee kızı dolşatırcaz zavallaım benim yüzümee evden çıkamıyorrmafoldumben
kızlar ben haftada anca 1 tane haşlama yumurta yiyorum küçüklüğümden beri yumurta sevmem bide hiç balık yemedim belki 3 4 kere hamileliğim boyunca yemişimdir balıktan tiksindim niyeysee-tatlicadiarzu-
yolda sanırım canım velet eli kulağında acelecikaydirigubbakcemile3 haftaya pazartesi tekrar çağırdı sezaryan öncesi bi muayne edecek o güne kadar durur inşalah sıpamm:Saruboceq:
maşallah kıznına canım büyüyolarr çok güzell sağlıkla ve tam zamnında gelir inşallah bütün bebişlerr
kızlar ben haftada anca 1 tane haşlama yumurta yiyorum küçüklüğümden beri yumurta sevmem bide hiç balık yemedim belki 3 4 kere hamileliğim boyunca yemişimdir balıktan tiksindim niyeysee-tatlicadiarzu-
dilos 3 4 tane yediysen yine iyi, ben 1 tane bile yedigimi hatirlamiyorum, cevizde hic yemedim, aklima gelince bile kuscak gibi oluyorum....
kızlar merhabalar nasılsınız biz birazdan eşimle istinyeye gidecez
selam kızlar ben 3 hafta oldu girmeyeli
1 aydır evdeyim ondan akşamlarıda vaktim olmuyo
rahatsızlanan problemi olan varmıydı ben merak ettim
en çokta doğum yapan oldumu ya
inşallah herkes iyidir zamanında sağlıklı doğum yapar herkes
Comebaby doğum yaptı. Kızları şu an küvezde. 2 kilo olunca küvezden çıkacaklar.
Bunun dışında hemen herkesin kasılması var. Bir de erken doğururmuyum acaba telaşı. Neyse her geçen günle beraber artık erken değil, vaktinde doğuma yaklaşıyoruz.
ya ben nezamandır girmiyorum neler olmuş inşallah sağlıklıdır kızları
kaçıncı haftasında doğum yaptı acaba:CüvCüv:
bendede oluyo kasılmalar
ama arada korkutacak kadar değil
olsada 36 yı geçtim 2.5 kiloyuda geçtik:CüvCüv:
doğum yapsamda korkulacak faftayı geçtim
inşallah bütün bebekler sağlıkla sorunsuz doğarlar
Tabi canım sen çok iyi durumdasın. Comebaby galiba 33. haftasında doğum yaptı. Bebekler gayet iyi. Hızla büyüyorlar.