2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar ben haftada anca 1 tane haşlama yumurta yiyorum küçüklüğümden beri yumurta sevmem bide hiç balık yemedim belki 3 4 kere hamileliğim boyunca yemişimdir balıktan tiksindim niyeysee-tatlicadiarzu-

acayip bi hava varrr bunaltıcı ancak akşam 6 dan sonra biraz yürüyüşee çıkıcaz eşimlee kızı dolşatırcaz zavallaım benim yüzümee evden çıkamıyorrmafoldumben

acayip bi hava varrr bunaltıcı ancak akşam 6 dan sonra biraz yürüyüşee çıkıcaz eşimlee kızı dolşatırcaz zavallaım benim yüzümee evden çıkamıyorrmafoldumben

bızde çay ıcmek ıcın aksam ustu pierlotiye gıdıcez opuyorumnanaktan
mangalı evde yapmaya karar verdık annem sagolsun kene ısırır sızı dıye esımı kandırdı vazgectık gıtmektenkaydirigubbakcemile

kızlar ben haftada anca 1 tane haşlama yumurta yiyorum küçüklüğümden beri yumurta sevmem bide hiç balık yemedim belki 3 4 kere hamileliğim boyunca yemişimdir balıktan tiksindim niyeysee-tatlicadiarzu-

dilos 3 4 tane yediysen yine iyi, ben 1 tane bile yedigimi hatirlamiyorum, cevizde hic yemedim, aklima gelince bile kuscak gibi oluyorum....

:1shok:neler olmuş öle akşam diloş doğuracak anlaşıldı e bebeğin kilosuda iyi bence küvez fln oolmaz amam kşeke doktora bi gitse belki ciğer geliştirici iğne fln yaparlar :1shok: keşke bende ya 37. haftada yada40ı geçirsem çünkü ara dönemde eşim yanımda yoook mafoldumben

selam kızlar ben 3 hafta oldu girmeyeli
1 aydır evdeyim ondan akşamlarıda vaktim olmuyo
rahatsızlanan problemi olan varmıydı ben merak ettim
en çokta doğum yapan oldumu ya
inşallah herkes iyidir zamanında sağlıklı doğum yapar herkes

yolda sanırım canım velet eli kulağında acelecikaydirigubbakcemile3 haftaya pazartesi tekrar çağırdı sezaryan öncesi bi muayne edecek o güne kadar durur inşalah sıpamm:Saruboceq:
maşallah kıznına canım büyüyolarr çok güzell sağlıkla ve tam zamnında gelir inşallah bütün bebişlerr

Evet evet yola koyulmuş. Sen değil ilk 5'3 ilk 3'e bile girersin bu gidişle.

dilos 3 4 tane yediysen yine iyi, ben 1 tane bile yedigimi hatirlamiyorum, cevizde hic yemedim, aklima gelince bile kuscak gibi oluyorum....

Balık hapı kullanabilirsiniz arkadaşlar. Benim dr vermedi ama ben yine de aldım. Balık yemediğim haftalarda içiyorum. Kızım bişeyden eksik kalmasın diyekaydirigubbakcemile3
Yumurta çok sorun değil herhalde. Proteini başka şeylerden alıyorsundur.

kızlar merhabalar nasılsınız biz birazdan eşimle istinyeye gidecez

Ohhh. Ne güzel. Aman dikkat et hava çok sıcak. Sonra akşam süpriz olmasın.

selam kızlar ben 3 hafta oldu girmeyeli
1 aydır evdeyim ondan akşamlarıda vaktim olmuyo
rahatsızlanan problemi olan varmıydı ben merak ettim
en çokta doğum yapan oldumu ya
inşallah herkes iyidir zamanında sağlıklı doğum yapar herkes

Comebaby doğum yaptı. Kızları şu an küvezde. 2 kilo olunca küvezden çıkacaklar.
Bunun dışında hemen herkesin kasılması var. Bir de erken doğururmuyum acaba telaşı. Neyse her geçen günle beraber artık erken değil, vaktinde doğuma yaklaşıyoruz.

Comebaby doğum yaptı. Kızları şu an küvezde. 2 kilo olunca küvezden çıkacaklar.
Bunun dışında hemen herkesin kasılması var. Bir de erken doğururmuyum acaba telaşı. Neyse her geçen günle beraber artık erken değil, vaktinde doğuma yaklaşıyoruz.

ya ben nezamandır girmiyorum neler olmuş inşallah sağlıklıdır kızları
kaçıncı haftasında doğum yaptı acaba:CüvCüv:
bendede oluyo kasılmalar
ama arada korkutacak kadar değil
olsada 36 yı geçtim 2.5 kiloyuda geçtik:CüvCüv:
doğum yapsamda korkulacak faftayı geçtim
inşallah bütün bebekler sağlıkla sorunsuz doğarlar:emir_bebek:

ya ben nezamandır girmiyorum neler olmuş inşallah sağlıklıdır kızları
kaçıncı haftasında doğum yaptı acaba:CüvCüv:
bendede oluyo kasılmalar
ama arada korkutacak kadar değil
olsada 36 yı geçtim 2.5 kiloyuda geçtik:CüvCüv:
doğum yapsamda korkulacak faftayı geçtim
inşallah bütün bebekler sağlıkla sorunsuz doğarlar:emir_bebek:

Tabi canım sen çok iyi durumdasın. Comebaby galiba 33. haftasında doğum yaptı. Bebekler gayet iyi. Hızla büyüyorlar.

Tabi canım sen çok iyi durumdasın. Comebaby galiba 33. haftasında doğum yaptı. Bebekler gayet iyi. Hızla büyüyorlar.

sağlıklı olmalarına çok sevindim
bende bu aralar sabırsızlanmaya başladım çok
normal doğum olacak inşallah
bakalım nezaman gelmek isterse paşam:CüvCüv:

Evet artık vakit yaklaştı. 2 hafta daha dursunlar da sonra ne zaman gelmek isterlerse gelsinler.
Açıkçası ben biraz dinlenmek istiyorum. Bu güne kadar iş güçle geçti. ızne ayrıldım bu sefer evde işler bitmedi. Onlar tam bitti derken şimdi doğum yapmak hiç işime gelmez doğrusu. Biraz rahat nefes almak istiyorum.

comebaby'yi tebrik ediyorum burdan.biran önce küvezden çıkar bebişde yuvalarına dönerler inşallah.

bi de kızlar bu kasılmaları nasıl anlıyosunuz.sancı şeklinde mi oluyor yoksa bazen çok sertleşiyo karnım omudur kasılma.bir tarif ederseniz çok sevincem,anlayamıyorum ben yaaa.kafamçokkarıştı

selam kızlar kimsecikler yokk bizde eşimle evde bi güzel temizlik yaptıkk dün halılarım gelmişti çıplaktı kıyı köşe eşim 2 kat bi güzel sildi ve yaydıkk tek mutfak dolaplarım kaldı silincek biraz uzandım dinlendim eşimde kızımı parka götürdü 2 saat başımı dinlicemm can sıkıntısınaa evde bana saldırdı zilloşumm dışarı çıkartmıyorum diyee:jeyyar:

kızlarr nerdesiniz herkes gezmede anlaşılan gezin bakalım bol bol :) ben evde pinekliyorumm-tatlicadiarzu- belim ağrıyoo o yüzden çıkmaya cesaret edemedim dışarııkaydirigubbakcemile2

X