2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ya kızlar bide grip gibiyim şuan, eşim saolsun grip oldu ona bakayım derken banada geçti
o kadar dikkat etmeme rağmen
bide burda yanlızım ben 1,5 senedir ankarada yaşıyorum bütün sülalem istanbulda daha kötü olursam bakanımda yok senağlama
amma acıtasyon oldu zemuszemus

karnım cok acıktı ama hıc ıstahım yok benneyaptımki
kızlar avrupa yakasında mangal yapmak ıcın guzel piknık alanları bılıyomusunuz bugun esımle pikniğe gıdıcezhihoyyyt

gunaydın kızlar gecmıs olsun dilara. doktoruna sordun mu kan konusunu. benım de assagıdan cıkıcakmıs bebek dusecekmıs bır sey patlıcakmıs gıbı sancı oluyo bazen yururken. sanırım bı cogumuzda oluyo bu normal sanırım. ben de cok korktum doktoruma da sormadım henuz. ama normal sanırım bı cogumuzda oluyo

gunaydın anneleerrrr...:)..iyi pazarlar herkeseeee....

ay gecmis olsun dilosumm..valla ben bugun dilos dogurduuuu flas haberini starcımdan bekler gibiydim..Saglıkla gelsin kuzularımız canım..ya hangi jel igrenc bahsetmissinde ?nst de mi jelliyolar?

günaydın kızlar....

dilara valla doğuracan sandık şükür iyiymişin

ama kan neden gelmiş olabilir sonuçta kan nişan kan gibi olmuyormuş dr na pazartesi birdaha sor canım

zaten nişanın gelmiş olsa sancın başlardı

benimde karnım taş gibi dolaşıyorum

bebeğim daha yukarda kızlar aşağı inmek istemiyor heralde kaç haftalık olduk yaa daha yukarıda olması normalmi acaba

Geçmiş olsun. Kimin aklına bu kadar önemli bişey olabileceği gelir di mi?
Tedbirli olmakla iyi etmişsin.

Ay ben aynı dialogları duysam ne yapardım tahmin bile edemiyorum. Mesafe koy ki birdaha konuşacak yüz bulmasın. Ne cesaret ya da ne basitlik. İki sıfattan hangisini beğenirse onu kendine yakıştırsın.

çok şükür bi durum yok canım sadece aşağısı biraz acıyo iştee bugün usg de baktığında kanala yerleşmiş demişti sanırım ondan aceleci velett:mymeka:

Dilara valla geliyor galiba. Doğum kanalına da yerleştiyse sen bu hafta 2. kez anne bile olabilirsin. Bence NST'ye gir. Zaten kan falan da gelmiş. Bunların toplamı doğum demek kııızzzzzz. Sen hala otur yerinde. Bu gidişle sezeryan falan değil gaaaayettt normal doğuracaksın. Hatta sen bile şaşıracaksın.

Geçmiş olsun canım. Birkaç haftacık daha sabret. Rahatlayacaksın Allahın izniyle.

Herkes sona geldikçe kasılıyor. Bende de çok oluyor hatta dün 15 dk'da bir düzenli gelmeye başladı sonra geçti. Valla kasılmaktan şapşal olduk. Eğer düzensizse ve saatte 4'den fazla değilse sorun olmazmış canım.

olee olaaaa 35 hafta olmusuz buguuunnn:))..

Tebrikler annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…