inşallah tatlımm beklerr doktorunu arayıp söyleseydin canım haberi olsunn kasılma oalbilir nts sokar seniia.s
canım dün kontrolüm vardı gittim herşey yolundaydı işte dedim aşağı çok baskı ve acım oluyo diye normal dedi son ayına girdin dedi nts felan bağlamadı gönderdi beni sıcaktıda hava meydanda fazla dolaşmadık bi yarım saat kadar yürüş gibi oldu hemen eve geldikk terledim bide o jel iğrenç zaten duş alayımda kenime geleyim dedim duş aldım çıktım giyindim wc geldi yaptım kurulanırken 3 4damla kadar kan geldi bi an tırstımm ama çok şükür devam etmedii başkada bişey olmadıı ama gece boyunca panikteydim heran bişey olacakmış giibikaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bu topiğe bende anca ara sıra girebiliyorum.3 gündür hastanede yatıyordum dün akşam çıktım.bebeğim karnımda kasılıyordu ve sanki aşağımdan su çıkacakmış gibi bi his oluyordu.bende gümüşhane devlet hastanesine gittim acil olduğu için ama burdaki doktor baana bişey olmadığını söyledi.ama agrım var cocuk cok sertleşti karnımda eşimde beni trabzonda muayane olduğum özel hastaneye götürdü.silme enfeksiyn olmusum.bebeğim asagıya cok baskı yapmıs ve kasılmalarımın nedeni enfeksiyonmus.3 gün boyunca serum ve antbiyotik yedim.şimdi iyiyim ama sürekli yatmam gerekiyormus.enfeksiyon yüzünden insanlar bebeklerini ya kaybediyorlarmıs yada erken doğum oluyormus. umarım böyle bi sorun yasayan yoktur aramızda.su bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğsa baska ne isteriz değil mi?benimde ceenem düştü
ay camlarda perişanım kaç akşamdır ya kocamı yokcu ettim yine 10 dakka durdum camda ay yarın gece son gitti kocam neyse t.v. de güzel şeyler var bu arada yan komşumla tartıştım...Çok üzgünüm çoook.
kocaman bugün ne demiş dersiniz
"ben oğluma senin adını verdim sende kızına benim adımı ver" demiş bide inkar ediyo hepten cinlendimdelikafadulden yolacam haberi yok
çok şükür bi durum yok canım sadece aşağısı biraz acıyo iştee bugün usg de baktığında kanala yerleşmiş demişti sanırım ondan aceleci velett:mymeka:
canım dün kontrolüm vardı gittim herşey yolundaydı işte dedim aşağı çok baskı ve acım oluyo diye normal dedi son ayına girdin dedi nts felan bağlamadı gönderdi beni sıcaktıda hava meydanda fazla dolaşmadık bi yarım saat kadar yürüş gibi oldu hemen eve geldikk terledim bide o jel iğrenç zaten duş alayımda kenime geleyim dedim duş aldım çıktım giyindim wc geldi yaptım kurulanırken 3 4damla kadar kan geldi bi an tırstımm ama çok şükür devam etmedii başkada bişey olmadıı ama gece boyunca panikteydim heran bişey olacakmış giibikaydirigubbakcemile3
günaydın kıslaaarrr....zemuszemus
diloşş korkuttun kıs...sırnaşık şey gerçi senin kısın kocaman oldu artık ama ne kadar cok durursa o kdr iyi tabi... ahhh ahhh keşke bende 36. haftamı bitirmiş olsam da derin bi nefes alsam...mirmirmirmir
ay ne olur aklında olsun doguma falan gidersen bana dua et. bebişim saglıkla vaktinde gelsin diyeee....
dün gece serum taktırdım. doktorum sölemişti. 2 gunde bir die.. tam bir kabus yaa.. 2 şişe serum yedim ve tam 4 saat yattım hastanedemafoldumben cok bunaldımmm.. allahım yardımcımız olsun..
herkese günaydın kızlar,nasılsınız ?
benim 2-3 gündür karnım semsert oluyo, bazaende sancı gibi bişeyler oluyo anlık
sanki aşağıdan çıkıcak gibi hissediyorum
normaldir diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
Dilara inşallah bekler seninde bebişin. temmuz bebişleri bayaa aceleci
olee olaaaa 35 hafta olmusuz buguuunnn:))..
gunaydin canim, burasi cok serin bugun, ins tum yaz boyle gecer yoksa piseriz...gunaydın ebush coook sıcak bır gun
Ebush albümünü göremedim arkadaşlık teklifimi kabul et bakayım.
ebush aldıkların cok güzel mobilyalarına bayıldım guzel gunlerde kullansın ıns hayırlı olsun