2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Benin de dün kontrolüm vardı. Önce NST'ye girdim. Doğumhaneyi falan gördüm. Ay çok fenaydı. Aslında o bildiğimiz muayene masası var. Tek oda. Ikınmak için tutacak yer var mı diye baktım bişey göremedim. Çok itici geldi. Allahtan gittiğim hastanede doğurmayacağım.
Neyse 20 dk NST'den sonra 40'larda sancımın olduğu çıktı. Doktoruma gittim. Sancılar düzenli değil dedi. Kızım da henüz doğum kanalına inmemiş. O yüzden yatarak istirahat edersen daha durur dedi. Ama galiba 38'de gelecekmiş. 40'ı doldurmayacak gibiymiş. Kızımın boyu birazcık uzamış. 46 cm olmuş. Kilosu da 2760 olmuş. Fena değil yani. Doğduğunda 3 kilo olsun daha bişey istemiyorum.

masallah kızına... kocaman olmuş canımm.. herseyin yolunda olmasına cok sevindim...alkisalkisalkis

Paşanın kıyafetleri de bebek arabası da çok güzel. Ben de Maxıcossi'nin buna benzer bir modelini çok beğenmiştim. Bize halam kızının pusetini verdiği için almadık ama aklım onda kaldı. Senin aldığın modeller çok hafif oluyorlar ve katlanınca küçücük oluyor. Hem de çok şık. Güle güle kullan canım.

Evet de mo kadar da geri sayılmazsın canım. Maşallah. Yatıp kendini yormazsan 5-6 haftayı bile devirirsin. Moralini yüksek tut. Bol proteinle bebişi büyütmeye devam.

Evet de mo kadar da geri sayılmazsın canım. Maşallah. Yatıp kendini yormazsan 5-6 haftayı bile devirirsin. Moralini yüksek tut. Bol proteinle bebişi büyütmeye devam.

inş canımm... duanızdan eksik etmeyin... tüm bebişler vaktinde saglıkla gelsinler inş..

ebushh bebişinin eşyaları cok gusel canımm,, allah saglıkla gıydırmeyi de nasip etsin. bebek arabanız hakikaten cok sık ve kullanışlı duruyo canımm..

Hava acayip sıcakladı. Oturduğum yerde nefesim daralıyor. Valla ağustos ve eylülde doğum yapacakların işi zor.

masallah canim kuzucugunaa hersey yolundaymis ne guzel, masallah
ebush sen belçikadaydın dımı ne guzel tum avrupayı gezmıssındır
evet canim belcikadayim, avrupanin her tarafinda akrabalarim var onlar sayesinde geziyoruz bakalim.. ama turkiyede yasayabilmek icin herseyimi verirdim inan...
tesekkurler canim, evet canim arabamiz inanilmaz hafif agirligi 2 kilo, tabi bebek olunca icinde nekadar eder bilmiyorum...
ebushh bebişinin eşyaları cok gusel canımm,, allah saglıkla gıydırmeyi de nasip etsin. bebek arabanız hakikaten cok sık ve kullanışlı duruyo canımm..
cok tesekkur ederim canim, en iyileri sizlerin olsun ins...

kizlar hergun yumurta yemekten gina geldi yaa,
allahtan annemin tavuklari, ordekleri varda, taze taze onlardan getirip yiyorum,

teşekkür ederim canım:1hug:

teşekkür ederim tatlımm usgde sürülen jeli hiç sevmiyorum doktorun kullanıdığı bi aceyip kokuyo niyeyse bide dün kızz köküne kadar sıktı jelii vıcık vıcık iyyy

sağol tatlım çok şükür bişeyim yok ama ben sanki 1 hafta daha dayanabilrim gibime geliyoo yani bilemiyorum bende nişan geldi sandım bekledim ama gerisi yok çok şükür bu haftayıda atlatsam ne olursa olsun su kan niaşn hepsine razıyım kaydirigubbakcemile5

yolda sanırım canım velet eli kulağında acelecikaydirigubbakcemile3 haftaya pazartesi tekrar çağırdı sezaryan öncesi bi muayne edecek o güne kadar durur inşalah sıpamm:Saruboceq:
maşallah kıznına canım büyüyolarr çok güzell sağlıkla ve tam zamnında gelir inşallah bütün bebişlerr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…