- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
valla bende biran önce temizliği bitireyim diye bakınıyorum
kızlarr benim çok uykum geldi iyi geceler öptüm hepinizi ben kaçtım yarın görüşürüzz Şeniz
herkese gunaydın a.s.
dılos noldu yaa doguruyomusun yoksa:1shok:
günaydınnnnnnnnn hihoyyyt
açım aççççç cokacimcoook
kahvaltı yapıp geliim en iiisi
dıloş noldu yaaa nıye doguruyosun hayırdırdelikafadulden
günaydın kıslaaarrr....zemuszemus
diloşş korkuttun kıs...sırnaşık şey gerçi senin kısın kocaman oldu artık ama ne kadar cok durursa o kdr iyi tabi... ahhh ahhh keşke bende 36. haftamı bitirmiş olsam da derin bi nefes alsam...mirmirmirmir
ay ne olur aklında olsun doguma falan gidersen bana dua et. bebişim saglıkla vaktinde gelsin diyeee....
dün gece serum taktırdım. doktorum sölemişti. 2 gunde bir die.. tam bir kabus yaa.. 2 şişe serum yedim ve tam 4 saat yattım hastanedemafoldumben cok bunaldımmm.. allahım yardımcımız olsun..
canım geçmiş olsun etmezmiyim tabiki duaa ederimm allah bütün kuzucukları zamnında versin bizleree sağlıklı sıhatlii üzme kendini seninde az kaldıı biraz daha dayann canım:teselli:
sılacım korku değildee zamnında önce gelmesini istemiyorumm o yüzden küvezde felan kalır allah korusun tek korkum oo okadarr küçük bebişle uğraşması zor olurr bari 37 doldurayım zaten ondan sonrasıda gelsede normal artık vakti zamanı bide kız bebişler bekleyemeyi sevmiyolarr:asigim:
haftaya pazardan sonra gelsin benim zilli:) 1 haftacık dahaananiknanik
sagolasın canımm.. haklısınn.. 37i doldursunlar da bi... aaaaaaaaaaa bu kızlarda pek aceleci canımmm.. dogsun bi saglıkla inş popoşuna vurcamm beni üzdü die bu kdr:tomato:
herkese günaydın kızlar,nasılsınız ?
benim 2-3 gündür karnım semsert oluyo, bazaende sancı gibi bişeyler oluyo anlık
sanki aşağıdan çıkıcak gibi hissediyorum
normaldir diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
Dilara inşallah bekler seninde bebişin. temmuz bebişleri bayaa aceleci