2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

valla bende biran önce temizliği bitireyim diye bakınıyorum

bencede tatlım işleri yoluna koymak lazımm ayy bide bizim kızların çoğu 37 haftalarına kadar çalışcaklar kızlar işyerinde doğurcaksınızz vallahi 35. haftadan sonra iş güç bırakmamak gerekiyoo heran herşey olabilirrkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnn hihoyyyt
açım aççççç cokacimcoook
kahvaltı yapıp geliim en iiisi

dıloş noldu yaaa nıye doguruyosun hayırdırdelikafadulden

canım dün kontrolüm vardı gittim herşey yolundaydı işte dedim aşağı çok baskı ve acım oluyo diye normal dedi son ayına girdin dedi nts felan bağlamadı gönderdi beni sıcaktıda hava meydanda fazla dolaşmadık bi yarım saat kadar yürüş gibi oldu hemen eve geldikk terledim bide o jel iğrenç zaten duş alayımda kenime geleyim dedim duş aldım çıktım giyindim wc geldi yaptım kurulanırken 3 4damla kadar kan geldi bi an tırstımm ama çok şükür devam etmedii başkada bişey olmadıı ama gece boyunca panikteydim heran bişey olacakmış giibikaydirigubbakcemile3

günaydın kıslaaarrr....zemuszemus

diloşş korkuttun kıs...sırnaşık şey gerçi senin kısın kocaman oldu artık ama ne kadar cok durursa o kdr iyi tabi... ahhh ahhh keşke bende 36. haftamı bitirmiş olsam da derin bi nefes alsam...mirmirmirmir

ay ne olur aklında olsun doguma falan gidersen bana dua et. bebişim saglıkla vaktinde gelsin diyeee....

dün gece serum taktırdım. doktorum sölemişti. 2 gunde bir die.. tam bir kabus yaa.. 2 şişe serum yedim ve tam 4 saat yattım hastanedemafoldumben cok bunaldımmm.. allahım yardımcımız olsun..

canım geçmiş olsun etmezmiyim tabiki duaa ederimm allah bütün kuzucukları zamnında versin bizleree sağlıklı sıhatlii üzme kendini seninde az kaldıı biraz daha dayann canım:teselli:

sılacım korku değildee zamnında önce gelmesini istemiyorumm o yüzden küvezde felan kalır allah korusun tek korkum oo okadarr küçük bebişle uğraşması zor olurr bari 37 doldurayım zaten ondan sonrasıda gelsede normal artık vakti zamanı bide kız bebişler bekleyemeyi sevmiyolarr:asigim:

canım geçmiş olsun etmezmiyim tabiki duaa ederimm allah bütün kuzucukları zamnında versin bizleree sağlıklı sıhatlii üzme kendini seninde az kaldıı biraz daha dayann canım:teselli:

haftaya pazardan sonra gelsin benim zilli:) 1 haftacık dahaananiknanik

sagolasın canımm.. haklısınn.. 37i doldursunlar da bi... aaaaaaaaaaa bu kızlarda pek aceleci canımmm.. dogsun bi saglıkla inş popoşuna vurcamm beni üzdü die bu kdr:tomato:

herkese günaydın kızlar,nasılsınız ?

benim 2-3 gündür karnım semsert oluyo, bazaende sancı gibi bişeyler oluyo anlık
sanki aşağıdan çıkıcak gibi hissediyorum
normaldir diye düşünüyorum kafamçokkarıştı

Dilara inşallah bekler seninde bebişin. temmuz bebişleri bayaa aceleci

sagolasın canımm.. haklısınn.. 37i doldursunlar da bi... aaaaaaaaaaa bu kızlarda pek aceleci canımmm.. dogsun bi saglıkla inş popoşuna vurcamm beni üzdü die bu kdr:tomato:

sen vur ben ısırcam vallahi çok çektirdi banada rahat bi hamişlik geçiremedim başından beri uykusuzluk çekiyorummdelikafadulden

inşallah tatlımm beklerr doktorunu arayıp söyleseydin canım haberi olsunn kasılma oalbilir nts sokar seniia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…