2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ewet nur bi terslik var resimleri koydum adım gibi biliyorum hatta baktım açılmadı 2 saat neyse resimlerle ilgili bi problem var...neyse misafirim vbar bu gece kocam yok kardeşimi çağardım...yarın göürşürüz kızlar..öpüldünüz anacım...

geçmiş olsun canm bi eneksiyonun bunlara sebep olabileceğini düşünemezdim bizide bilgilendirdiğin için çok saol tekrar geçmiş olsun

ya diloş yatacam sırf sana bakmaya geldim haa
meraktan sabahı zor ederim
inşallah gelmez zillin gelsede erken değil gerçide
ay nebileyim ya ne dicemi şaştım

ya diloş yatacam sırf sana bakmaya geldim haa
meraktan sabahı zor ederim
inşallah gelmez zillin gelsede erken değil gerçide
ay nebileyim ya ne dicemi şaştım

bencede tatlım bari 1 haftacık daha dursunn bu kadar aceleci olmasın şimdidenkaydirigubbakcemile3

kizlar benim azcik tuvaletim gelsin, karnim hemen kas kati oluyo,
sizdede varmi boyle bisey???

yok tatlım bende öyle bişey olmuyo üşütmüşsündür belki ondanda olabilirrkaydirigubbakcemile

bide pazartesi benim doğum günüm annesine doğum günü hediyesi vermek istiyo bebişimm ama daha erken kuzucuğum sabrett:asigim:

bizde iyiyiz canım bugün biraz ev temizledik yuvarlanıyoruz şimdide

benimde halılarım geldi yayılcak bekliyoo annem sağolsun yıkadı getirdiler sabah hem kahvaltıya geldilerr yarın artık eşimle yerleri bi güzel siler ve yayarız halıları bide mutfağı sildireyim tırssmaya başladımm işlerimi yarın yoluna koyayımmkaydirigubbakcemile3

valla bende biran önce temizliği bitireyim diye bakınıyorum

dilaracım aklım sende misafir var ama bi bakim dedim iyisin cnm heralde dimi ay heyecanlandırdın bizihihoyyyt

dilaracım aklım sende misafir var ama bi bakim dedim iyisin cnm heralde dimi ay heyecanlandırdın bizihihoyyyt

çok şükür bi durum yok canım sadece aşağısı biraz acıyo iştee bugün usg de baktığında kanala yerleşmiş demişti sanırım ondan aceleci velett:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…