- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
tatlım şuan bişey yok ama acayip oturup kalkarken şeyim acıyo yaa-tatlicadiarzu-
çatırtttttdelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım şuan bişey yok ama acayip oturup kalkarken şeyim acıyo yaa-tatlicadiarzu-
çatırtttttdelikafaduldendelikafadulden
kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bu topiğe bende anca ara sıra girebiliyorum.3 gündür hastanede yatıyordum dün akşam çıktım.bebeğim karnımda kasılıyordu ve sanki aşağımdan su çıkacakmış gibi bi his oluyordu.bende gümüşhane devlet hastanesine gittim acil olduğu için ama burdaki doktor baana bişey olmadığını söyledi.ama agrım var cocuk cok sertleşti karnımda eşimde beni trabzonda muayane olduğum özel hastaneye götürdü.silme enfeksiyn olmusum.bebeğim asagıya cok baskı yapmıs ve kasılmalarımın nedeni enfeksiyonmus.3 gün boyunca serum ve antbiyotik yedim.şimdi iyiyim ama sürekli yatmam gerekiyormus.enfeksiyon yüzünden insanlar bebeklerini ya kaybediyorlarmıs yada erken doğum oluyormus. umarım böyle bi sorun yasayan yoktur aramızda.su bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğsa baska ne isteriz değil mi?benimde ceenem düştü
ya diloş yatacam sırf sana bakmaya geldim haa
meraktan sabahı zor ederim
inşallah gelmez zillin gelsede erken değil gerçide
ay nebileyim ya ne dicemi şaştım
kizlar benim azcik tuvaletim gelsin, karnim hemen kas kati oluyo,
sizdede varmi boyle bisey???
nur sen nasılsın canımopuyorumnanaktan
bizde iyiyiz canım bugün biraz ev temizledik yuvarlanıyoruz şimdide
kızlar benim bebiş iyice mideme baskı yapmaya başladı ya
benimde halılarım geldi yayılcak bekliyoo annem sağolsun yıkadı getirdiler sabah hem kahvaltıya geldilerr yarın artık eşimle yerleri bi güzel siler ve yayarız halıları bide mutfağı sildireyim tırssmaya başladımm işlerimi yarın yoluna koyayımmkaydirigubbakcemile3
büyüdü annesi olacak okadarr keşke benimde mideme yapsaa şeyim çok fenaa yürürken kalkarkenn üffff-tatlicadiarzu-
dilaracım aklım sende misafir var ama bi bakim dedim iyisin cnm heralde dimi ay heyecanlandırdın bizihihoyyyt