herkese merhaba esımın ısı cıktı hava alanına gıttı yalnız kaldım yıne
tam yemek yapak ıcın mutfaga gıttım sular gıtmıs sınır oldum:dilcikar:
hoşgeldin hüzüncümmmm
sinir stres yokkk relakss bu son zamanlarımız canımmmm hiçbişeyi takmıycazzzzzz:lepi:Şeniz
bendede duşa girecektim soyundum cıbıl cıbıl sular yok delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenherkese merhaba esımın ısı cıktı hava alanına gıttı yalnız kaldım yıne
tam yemek yapak ıcın mutfaga gıttım sular gıtmıs sınır oldum:dilcikar:
bende bazen oluyor sıcaklardan heralde besleyici şeyler yersen bişey olmaz merak etme yani yemek yemek başka bişey sağlıklı beslenmek farklı bişey şşşştttt burda en son tartıda 21 kg alan biri konuşuyo kime diyorum sırnaşık şeylaelaelaelaelaekızlar yaa..ben son zamanlarda iyi beslenmedigimi dusunuorum..yani istahım kesildi..b yandan da vicdan azabı cekiorum yemeyince..sizde durumlar nasıl?
kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bu topiğe bende anca ara sıra girebiliyorum.3 gündür hastanede yatıyordum dün akşam çıktım.bebeğim karnımda kasılıyordu ve sanki aşağımdan su çıkacakmış gibi bi his oluyordu.bende gümüşhane devlet hastanesine gittim acil olduğu için ama burdaki doktor baana bişey olmadığını söyledi.ama agrım var cocuk cok sertleşti karnımda eşimde beni trabzonda muayane olduğum özel hastaneye götürdü.silme enfeksiyn olmusum.bebeğim asagıya cok baskı yapmıs ve kasılmalarımın nedeni enfeksiyonmus.3 gün boyunca serum ve antbiyotik yedim.şimdi iyiyim ama sürekli yatmam gerekiyormus.enfeksiyon yüzünden insanlar bebeklerini ya kaybediyorlarmıs yada erken doğum oluyormus. umarım böyle bi sorun yasayan yoktur aramızda.su bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğsa baska ne isteriz değil mi?benimde ceenem düştü
bende de durum aynı karencim valla canım hiçbişi istemiyor hatta dondurma bileeee:1shok::roflol: zuzumun kulakları çınlasın duysa inanmazdı:roflol:
bol bol su içiyorum kahvaltıyı zoraki yapıyorum hele yemek hiç istemiyorum acıkınca yine peynir ekmek yiyorum midem bulanıyo napim:sm_confused:
sütü de zorla içiyorummmmmafoldumben
oncelikle gecmis olsun grafiticim..o hisler bendede oluyo..birde bişi sorcam ne enfeksiyonu oldun?idrar mı mantar mı nedir?
kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bu topiğe bende anca ara sıra girebiliyorum.3 gündür hastanede yatıyordum dün akşam çıktım.bebeğim karnımda kasılıyordu ve sanki aşağımdan su çıkacakmış gibi bi his oluyordu.bende gümüşhane devlet hastanesine gittim acil olduğu için ama burdaki doktor baana bişey olmadığını söyledi.ama agrım var cocuk cok sertleşti karnımda eşimde beni trabzonda muayane olduğum özel hastaneye götürdü.silme enfeksiyn olmusum.bebeğim asagıya cok baskı yapmıs ve kasılmalarımın nedeni enfeksiyonmus.3 gün boyunca serum ve antbiyotik yedim.şimdi iyiyim ama sürekli yatmam gerekiyormus.enfeksiyon yüzünden insanlar bebeklerini ya kaybediyorlarmıs yada erken doğum oluyormus. umarım böyle bi sorun yasayan yoktur aramızda.su bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğsa baska ne isteriz değil mi?benimde ceenem düştü
bendede duşa girecektim soyundum cıbıl cıbıl sular yok delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende bazen oluyor sıcaklardan heralde besleyici şeyler yersen bişey olmaz merak etme yani yemek yemek başka bişey sağlıklı beslenmek farklı bişey şşşştttt burda en son tartıda 21 kg alan biri konuşuyo kime diyorum sırnaşık şeylaelaelaelaelae
bendede duşa girecektim soyundum cıbıl cıbıl sular yok delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende bazen oluyor sıcaklardan heralde besleyici şeyler yersen bişey olmaz merak etme yani yemek yemek başka bişey sağlıklı beslenmek farklı bişey şşşştttt burda en son tartıda 21 kg alan biri konuşuyo kime diyorum sırnaşık şeylaelaelaelaelae
al benden de o kadar..dondurma bile istemiooruumm..ins prenseslerimiz etkilenmiolardır o kadar..
kızlar hepinizi cook opuorum..
demetim cilegimize iyi bak annesi ..tabi kendinede..opuorum sizide..
:)
ben biraz istirahate cekiliorum kızlar..
geçmiş olsun canım.şükür şuan iyisin a.s.kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bu topiğe bende anca ara sıra girebiliyorum.3 gündür hastanede yatıyordum dün akşam çıktım.bebeğim karnımda kasılıyordu ve sanki aşağımdan su çıkacakmış gibi bi his oluyordu.bende gümüşhane devlet hastanesine gittim acil olduğu için ama burdaki doktor baana bişey olmadığını söyledi.ama agrım var cocuk cok sertleşti karnımda eşimde beni trabzonda muayane olduğum özel hastaneye götürdü.silme enfeksiyn olmusum.bebeğim asagıya cok baskı yapmıs ve kasılmalarımın nedeni enfeksiyonmus.3 gün boyunca serum ve antbiyotik yedim.şimdi iyiyim ama sürekli yatmam gerekiyormus.enfeksiyon yüzünden insanlar bebeklerini ya kaybediyorlarmıs yada erken doğum oluyormus. umarım böyle bi sorun yasayan yoktur aramızda.su bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğsa baska ne isteriz değil mi?benimde ceenem düştü
sorma canım bende zorla yiyorum..sıcaklardan olsa gerek meyveden başka canım bişey çekmiyor :mymeka:kızlar yaa..ben son zamanlarda iyi beslenmedigimi dusunuorum..yani istahım kesildi..b yandan da vicdan azabı cekiorum yemeyince..sizde durumlar nasıl?
inş güzel heberlerel gelirsin canım a.s.inşallah canım
çarşamba dr a gidicez kontrolümüz var bakalım 2 haftada ne kaa büyüdü çileğim.
bizden1 hafta büyüksünüz karencim seninde sezeryandı demi
bakalım aramızda ne kadar olacakkk
ayy ben çok heyecanlanıyorum yaaaa:sm_cool:
diloş uyudu galiba uyuyamazdı o gündüz ama:uhm:
merak ettim inşallah iyidirrrrrr
benimde bu saatlerde hep uykum geliyo nedenseeeeemirmirmirmir
inşallah canım
çarşamba dr a gidicez kontrolümüz var bakalım 2 haftada ne kaa büyüdü çileğim.
bizden1 hafta büyüksünüz karencim seninde sezeryandı demi
bakalım aramızda ne kadar olacakkk
ayy ben çok heyecanlanıyorum yaaaa:sm_cool:
diloş uyudu galiba uyuyamazdı o gündüz ama:uhm:
merak ettim inşallah iyidirrrrrr
benimde bu saatlerde hep uykum geliyo nedenseeeeemirmirmirmir